arkadaşlar öncelikle merhaba bu bilgisayarı toplucam sizce nasıl parçalar birbirine uyar mı bu pc ile ne yapablrm ne yapamam lütfen yardımcı olun şmdiden hepinize teşekkür ederim :)
anakart ECS A780GM-A 5200 MT Black Series 1066MHz DDR2 AM2+ tıklayın
Bu sistem zaten bu haliylede takoz ederi en az 1000 TL civari olmasi lazim iyi sistem demek icin
@MrGoLd
Anlamadım demek istediğini
415 liralık sistem, alınması gereken bana göre en düşük sistemlerden birisi.
Arkadaşın yazdığı sistem ise, ilk mesajdaki ürünler eski ve performanssız ürünlerden oluşuyor.
** İyi sistem ise, bütçeye göre değil kullanım amacına göre hitap eden ve performans sunan sistemdir.
Şu fiyattaki sistemlere iyi diyemeyiz bir kıstası ya da sınırı yoktur.
quote:
@MrGoLd
Anlamadım demek istediğini
415 liralık sistem, alınması gereken bana göre en düşük sistemlerden birisi.
Arkadaşın yazdığı sistem ise, ilk mesajdaki ürünler eski ve performanssız ürünlerden oluşuyor.
** İyi sistem ise, bütçeye göre değil kullanım amacına göre hitap eden ve performans sunan sistemdir.
Şu fiyattaki sistemlere iyi diyemeyiz bir kıstası ya da sınırı yoktur.
K.bakma bi an objektif bakamadim . Oyunlara yeterlilik acisindan dusunuyorum genelde ama 415 TL lik bu ozelliklerde bi sistem alacagina biraz para biriktir (750 TL civari) 2-3 sene yetecek bir sistem al kendine . Demek istedigim kisi 415 TL degerinde sistem alacagina parasini bankaya yatirsin , faizini alsin daha iyi
1-leon-x in yazdigi sistem hicte takoz degil, fiyatina gore gayet guzel, 2-konu haziran ayinda acilmis.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme