Şimdi Ara

1 milyara pc toplucam önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939 BOX

gerisine siz yardımcı olun lütfen 1 milyarı geçmesin

• AMD Athlon64 3000+ Venice
    Epox 9NPA+ Ultra
    2x512MB Twinmos DDR400 Dual Kit
    160GB wd SataII
    plaxtorDVD Writer
  • +1
    Ekran kartı da alırsanız en az x550 olsun.x800gto alabilirseniz 200dolara daha iyi olur.

edit:DVD yazıcı philips olabilir.Fiyatına siz karar verin.Plextor daha iyi tabiki.
    Hard disk pahalı gelirse 120gb samsung sata2 alabilirsiniz.

Kasa olarak Aopen 350watt öneririm.PSU almak gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 22 Aralık 2005 4:08:00 >
  • x800gto
  • - EPOX AMD 9NPA ULTRA 139 $
    - Athlon 64 3200+ VENICE (512K,2000MHz,S939) BOX İşlemci 2000 Socket 939 800 188 $
    - SAPPHIRE 256MB ATI Radeon X800-GTO PCI-E ATI Radeon X800 GTO 208 $ yapalım.
    - 1GB 400MHz KINGSTON DUAL KIT 2X512 95 $
    - 120 GB SAMSUNG 7200 SATA 2 SERİAL ATA 89 $
    - AOPEN H600B~B28 400W SİYAH 103 $
    - LG 4167 50 $
    =1020 $ (kdv dahil)

Bu fiyat 1000 ytl den fazla diceksin, dogrudur. İşlemcin bu demişsin ama işlemci bu 1000 ytl nin içindemi onu anlamadım.
    Eğer dahil değilse sorun tamamen hallolur. Hatta anakartı 9npaj-slı bile yaparız Malum bir gün gelir sen de SLI planları yapabilirsin.
    Kesmeleri sadece işlemciden yapabilirsin bence.( örn.: 3000+=-50 $)
    Peşin alırsan % 6-7 indirimde yaptırırsın. Sonuçta istediğin fiyata yaklaşır.

Yanlışlık olabilir bu saatte kusura bakmayın. Öneriler gelir değerlendiririz.

Edit: Epey bir editledim. Bu saatlerde oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Somebodysomeone -- 22 Aralık 2005 4:48:48 >

• 1.000 ytl demek hımmmm :)

İşlemci Athlon 64 1,8 venice
    anakart Asus A8N-E olabilir 110 dolar civarı
    ekran kartınız en az x550 olsun ati
    Hdd 120 Sata 2 bir hdd işinizi görür
    Ramlere gelince dual kit 2X512 twinmoss iyi olur
    dvd wr Asus alınız 60 dolar civarı
    Kasa 50 dolar civarı Asus Ta 250 siyah gayet şık bir kasa
    Klavye mouse set olarak bir çok seçenek var 20 dolar civarı

hayırlı olsun
  • İşlemci 3000+ daha uygun fiyat performans açısından. EPOX yada MSI Nf4 anakart, Twinmos 1 GB Ram, 200 GB Samsung HDD SATA2, NEC DVDRW uygundur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de araya girip kendim için sorayım,yeni başlık ile herkesi meşgul etmek istemedim,amd 64 bit şöyle sıkı bir sistem toplamak istiyorum,elimdekileri de toptan veya parçalıcam.
    DDR2 ram,sata 2 raid 0+1 destekli,ieee 1394a ve de wifi olsa iyi olur.Abit boardlar'a biraz fazla takılıyorum,özellikle o/c için,neler önerirsiniz?
  • merhaba arkadasim. Bilgisayar almadan once mutlaka benimle gorus. aldigin en uygun fiyattan daha uygun bir fiyat sana verebilirim. direk ithalatcidan urun aliyorum eger arzu edersen neredeyse toptan fiyatina yakin bir fiyata sana satis yapabilirim. Benimle gorusmeden bilgisayar alma derim emin ol sen kazanacaksin en azindan soyle dusun ne kaybedersin? bana atlaspc@gmail.com adresinden ulasabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sekerrenk

merhaba arkadasim. Bilgisayar almadan once mutlaka benimle gorus. aldigin en uygun fiyattan daha uygun bir fiyat sana verebilirim. direk ithalatcidan urun aliyorum eger arzu edersen neredeyse toptan fiyatina yakin bir fiyata sana satis yapabilirim. Benimle gorusmeden bilgisayar alma derim emin ol sen kazanacaksin en azindan soyle dusun ne kaybedersin? bana atlaspc@gmail.com adresinden ulasabilirsin.

İlginize teşekkür ederim,neler alıcama karar vereyim,sonra sizden lfiyatlarını alıp bi bakarız.Selamlar.
  • rica ederim. sen kararını almadan once bir goruselim. umarim gonlune gore bir pc istedigin fiyata kurariz ayrica kredi karti imkanlarimda mevcuttur.
  • arkadaşlar teşekkürler verdiğniz bilgiler için şöle canavar AMD pc yi 1 ay içinde toplucam nasipse.

always AMD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Metalovski

arkadaşlar teşekkürler verdiğniz bilgiler için şöle canavar AMD pc yi 1 ay içinde toplucam nasipse.

always AMD

Peki ne toplayacaksın..? Herkes konuştu sen bir şey demedin. Sana soru sordum cevap vermedin 1000 ytl nin içinde işlemci var mı?) vs vs..
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

x800gto
  • selam lar öncelikle burda arayagirdiğim için özür dilerim konu kirliliği olmaması na katkıda bulunmak adına buraya yazıyorum . METALOVSKİ nin düsündüklerinin aynını
    amd 3000 s939 ün üstüne yapmayı düşünüyorum kocaeli deyim aynı parçaları istanbuldan elden almak istiyorum tavsiye edebiliceğiniz yerler varmı.
  • hayırlı olsun pc tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.