Şimdi Ara

Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almak istediğim bilgisayarın özellikleri bunlar oyun performansı nasıl olur rahat oyun oynanabilir mi ?

Not:Oynayacağım oyunlar.Silkroad,FM,Pes,Fifa,Call Of Duty vb.
     Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur

• o dedigin oyunları rahatlıkla oynar. ben 3 yıllık notebook ile full ayarlarda oynuyorum hepsini
  • Büyük ihtimal o pc asus n56vz o model ise hemen soyle başka bir laptop önereyim
  • hocam benim pc ile özellikleri aynı alakasız olabilirde ne kadar şu an bu aynısı bende varda acaba ben yada siz mi daha ucuza aldınız ona bakıcam
  • Yok hocam apple macbook pro retina i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ostii

Yok hocam apple macbook pro retina i7

Para yatırma ona. Pc den para kazananlar apple alır. Sen toplama al
  • Ostii kullanıcısına yanıt
    fazla oyun düşkünüyseniz masaüstü alın güzel bir ssitem dizelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 15 Ekim 2013; 11:06:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ask_olcer

fazla oyun düşkünüyseniz masaüstü alın güzel bir ssitem dizelim

+1
  • quote:

Yok hocam apple macbook pro retina i7

oyun oynamak için apple alma başka laptop yada masaüstü al
  • o pc cs 1.5 bile oynatmaz

Piyasadaki her oyunu açar ama ayar kısmanız gerekir apple almayın toplama yada başka bir laptop alın
  • Amaciniz oyun oynamaksa macbook proya gerek yok. Buyuk ihtimalle ayni butceyle hem masaustu hem de orta ayar bir laptop alabilirsiniz. Mutlaka laptop almaniz lazimsa msi ge60 bakin hem daha ucuz hem de donanimi daha iyi. Ayrica bildigim kadariyla her oyun mac os a uyumlu degil. Bootcamp turu proglamlarla bir de windows yuklemeniz gerekecek oyun oynamak icin. O zaman da apple almanin bir mantigi kalmamis oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrys3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam apple markasının her ürününe hayranım sanırım piyasaya çıkarıpta almadığım ürünü yoktur.
    Bundan dolayı bilgisayar tercihimide bu markadan yana kullanmak istiyorum birde öğrenci olduğumdan dolayı dizüstü düşünüyorum.
    Herhalde hem macbook kullanmak hemde oyun oynamak isteyerek çok şey istiyorum ama ne yapayım
  • Sizin biliceginiz is tabi ki ama bir markaya baglanip kalmak iyi bir sey degil. Hangi marka-model daha ucuz veya daha performansliysa onu almaniz paranizin karsiligini almaniz acisindan daha iyi olur. Arkadas da bir veya iki nesil onceki macbook proyla oyun oynamaya calisiyordu ama isinma sorunu cok oluyor. Mac os tarafinda cok serin calissa da windowsa gecince alet cok isiniyor ve kapaniyordu surekli. Sogutucu da ise yaramiyor. Belki yeni nesillerde isinma sorununu cozmuslerdir.

• quote:

Hocam apple markasının her ürününe hayranım sanırım piyasaya çıkarıpta almadığım ürünü yoktur.
    Bundan dolayı bilgisayar tercihimide bu markadan yana kullanmak istiyorum birde öğrenci olduğumdan dolayı dizüstü düşünüyorum.
    Herhalde hem macbook kullanmak hemde oyun oynamak isteyerek çok şey istiyorum ama ne yapayım

alete yazık bırakın oyun oynatmasın o cihaz.hem ısınacak hem pil ömrü kısalacak ayrıca hayranıyım diye birşey yok burda telefon,müzik çalar almıyoruz bilgisayar alıyoruz.yapacağınız işleri gözden geçirip tekrar düşünün derim
  • quote:

Arkadaşlar almak istediğim bilgisayarın özellikleri bunlar oyun performansı nasıl olur rahat oyun oynanabilir mi ?

Not:Oynayacağım oyunlar.Silkroad,FM,Pes,Fifa,Call Of Duty vb.
     Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur Bu bilgisayarın oyun performansı nasıl olur

Notebook alma zorunluluğun yoksa masaüstü toplarız sana eğer varsa ge60 alabilirsin.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Öğrenci olduğum için notebook düşünüyorum hocam.
  • quote:

Öğrenci olduğum için notebook düşünüyorum hocam.

flaş sitelere girerken kasacak haberin olsun :)
  • O kadarda değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.