Şimdi Ara

BU BİLGİSAYARLARDAN SİZCE HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Oyun da oynayacaksan asus al. Diğerleri boş
  • ÖĞRENCİ00 Ö kullanıcısına yanıt
    Şunu da belirteyim öyle çok performanslı oyun oynamayı düşünmüyorum. 1 2 tane falan
    Bana da Asus daha mantıklı geliyor arada kaldım
  • AMD işlemcisi ileride sıkıntı çıkarır mı o korkutuyor
  • Tari1907 T kullanıcısına yanıt

AMD neden sıkıntı çıkarsın ki hocam?

3050 var asusta. Bence rahat yeter. Mühendislik icinde güzel. Ama bence intel olanlara bak. Amd de sorun çıkarmaz ama ben intelden yanayım.
  • YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Hocam AMD hiç kullanmadım pekte bir bilgim yok
    Siz hangisini önerirsiniz ?
  • Asus
  • okulu okurken 2. 3. sınıfta iş yapıcam kariyere dalıcam dersen macbook ama oyunu unut. huawei sakın. Asusla da macbooktakıler yapılır tabiki üstüne oyunda oynarsın ama ciddi yazılımcılar çipinden dolayı mı bilemem ama macbook tercih ediyorlar

Ben de seçeneklerden asus diyorum. Oyun oynanacakss

• Tordon kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş linkteyi huahweiyi aldı. Neden unut dediniz üstüne konuşabilir miyiz
  • FeynmanSverdlov F kullanıcısına yanıt

oyun için gerekli ekran kartı yok direkt işlemcinin vardı yanlış görmediysem. Eğer oyun oynamayıp yazılım üzerine ise bile tercih edilmemeli. Macbook aynı fiyatta dururken ekran vb. ergonomik avantajları belki olabilir fakat çip farkı yazılım konusunda önemli diye biliyorum. Aşırı bilgim yok bu arada sadece duyduklarımla konuşuyorum. Bence oyun oynanmayacaksa macbook tercih edilmeli. Birilerinden huawei monster gibi çok sıkıntılı diye duymuştum ama bilmiyorum.

• Amd kafim macbook 13 inc. 13 inç laptop mu olur amk. Digeri de huaweinin ultrabooku en mantiklisi asus gibi 1 ay once bu fiyata 3060lar vardi saka gibi piyasa
  • https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-5-pro-82l500tetx.html

https://www.epey.com/laptop/lenovo-ideapad-gaming-3-82k200jytx.html

Bu ikisine bakmanı öneririm ben ideapad gaming 3 aldım 2 aydır kullanıyorum ve memnunum bazı sıkıntıları var bios pili yerinden çıkıyor kasada tık tık ettiğini duyabiliyorsun 3060 olduğu için performansı gerçek anlamda üst düzey 165 hz ekranı var ciddi anlamda çok akıcı amdler son zamanlarda daha fp olduğu için amd işlemcisi var ve amd arayüzü gayet iyi ideapad 5 pro nun tasarımı ve ekranı daha iyi 2k ekranı var ama çoğu zaman kullanmıcaksın çünkü 2k içerik çok fazla bulamıcaksın bulsan bile internetin iyi olmalı içinde 3050 var performans olarak iyi ama 120 hz ekranı var. Yüzeysel olarak bilgisayarlar böyle neden bu ikisini önerdim çünkü 3 ay önce bende laptop araştırması yaptım ve alınabilir olduğunu düşündüğüm en iyi iki laptop bu ikisiydi. Daha fazla sorun varsa cevaplayabilirim. Bu arada paylaştığın rog da 5800h işlemci ve 3050 ekran kartı var render gibi işlemler için kullanmıcaksan bilgisayarı 5800h yerine 5600h fiyatı düşürmek için ama 5800hlı roglarda bildigiğim kadarıyla mux switch özellikleri var ama yüksek performans gerekli değil yazmışsın 19k ya rog alman biraz saçma kalıyor o yüzden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.