Şimdi Ara

Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
17.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afrikadan bir muzun içinde gelen böcek bu. Çok fena hastalıklar taşıyormuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

bunu bi ara korkunç ve ilginç olaylar bakarken görmüştüm. bunun larvaları senin içinde büyüyor. burun deliklerinden fışkırıyor ve içerden seni parçalayıp dışarı çıkıyorlar. yalnız kuluçka süresi var. bu böcek seni ısırdı ama 2-3 larva anca kana girmiştir. 20.000 olana kadar pek bişey hissetmezsin.

Alıntıları Göster
    blader nerde yasıyon sen bu böcek na le böle ben bunu görsem camdan assa atlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViperXlly

İşin ciddi yanı; kene değil benim kediyede yapıştı ölmedi aynısı hatta özellikle demir üstünde yaşıyor.

İşin kötü yanı; benim kedi aşılı ve sen kedi deilsin.

Güzel bi ilk mesaj oldu bu.Başarının devamını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

Orijinalden alıntı: ViperXlly

İşin ciddi yanı; kene değil benim kediyede yapıştı ölmedi aynısı hatta özellikle demir üstünde yaşıyor.

İşin kötü yanı; benim kedi aşılı ve sen kedi deilsin.

Güzel bi ilk mesaj oldu bu.Başarının devamını dilerim.

Alıntıları Göster
    Mesajların hepsini okumadım ama........................... doktora gitsen daha iyi değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Lance Vance Dance

Mesajların hepsini okumadım ama........................... doktora gitsen daha iyi değilmi

Alıntıları Göster
    hocam o böcek karı fatmadır.. kara değildir ama karı gibi çenesi vardır.. tellerini birbirine değdirerek haberleşir, belli ki kan çekmiş, seni kendine yakın hissetmiş hatun.. bi anlık zaafıyla sana yaklaştı o böcek. sen naaptın? çıplak resimlerini çekip insanlarla paylaştın
    dua et mahkemeye vermesin seni.. elinden evini arabanı alır nafaka olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 4 Haziran 2012; 9:03:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

hocam o böcek karı fatmadır.. kara değildir ama karı gibi çenesi vardır.. tellerini birbirine değdirerek haberleşir, belli ki kan çekmiş, seni kendine yakın hissetmiş hatun.. bi anlık zaafıyla sana yaklaştı o böcek. sen naaptın? çıplak resimlerini çekip insanlarla paylaştın
    dua et mahkemeye vermesin seni.. elinden evini arabanı alır nafaka olarak

Alıntıları Göster
    ajdar bocegi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

Bu böcek kolumu ısırdı yardım ! ( SS'li )
    dostum burda durma git doktora gebermeden

Vay arkadaş keneye bak karpuza dönmüş mubarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

dostum burda durma git doktora gebermeden

Vay arkadaş keneye bak karpuza dönmüş mubarek

Alıntıları Göster
    Yav kardeşim kene bile olsa tırsma eger kene ise kafasını içeri sokayo ısırıp gitmeyo yani resmde gördüüm kadarıyla seni ısıran böcekciğimizin çok güzel bi kafası var kafası içerde falan kalmamış Zaten kene bile olsa kafası içerde kalmadıı sürece tırsma beni 2 kere kene ısırdı(ısırdı doru bi tabirmidir bilmiyorum çünkü ısırmıyo) şu an sapasağlamım Ancak eğer bu böcek yeni bir türse ve zehirliyse sen ailenle ve sevdiklerinle vedalaşmaya başla Şaka bi yana kötü yorumları çok aldırma yoksa sen o piskolojiyle kalpden gidersin

• quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

Yav kardeşim kene bile olsa tırsma eger kene ise kafasını içeri sokayo ısırıp gitmeyo yani resmde gördüüm kadarıyla seni ısıran böcekciğimizin çok güzel bi kafası var kafası içerde falan kalmamış Zaten kene bile olsa kafası içerde kalmadıı sürece tırsma beni 2 kere kene ısırdı(ısırdı doru bi tabirmidir bilmiyorum çünkü ısırmıyo) şu an sapasağlamım Ancak eğer bu böcek yeni bir türse ve zehirliyse sen ailenle ve sevdiklerinle vedalaşmaya başla Şaka bi yana kötü yorumları çok aldırma yoksa sen o piskolojiyle kalpden gidersin

Alıntıları Göster
    Kahverengi ateş karıncası başlı çerapunçi ot böceği lan bu... Isırdığında yumurta bırakır, yavruları içten yemeye başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Buda buyumus hali. Boyu 12-13cm civaridir. Artik onlarla yasayacaksin kaçari yok

Bu böceği biliyorum. 12 cm değil 5 cm kadar uzunlukta. toprak altında sulak yerlerde yaşıyor suda iyi yüzüyor. tipi kayık gibi duruyor ama sanırım tehlikeli bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _flintstone

quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

Buda buyumus hali. Boyu 12-13cm civaridir. Artik onlarla yasayacaksin kaçari yok

Bu böceği biliyorum. 12 cm değil 5 cm kadar uzunlukta. toprak altında sulak yerlerde yaşıyor suda iyi yüzüyor. tipi kayık gibi duruyor ama sanırım tehlikeli bişey değil.

Alıntıları Göster
    at sina

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenacious D

at sina

Alıntıları Göster
    O kadar araştırdım hala böceğin ismini bulamadım.
    Buna en yakın bulduğum böcek "gümüş böceği" oldu.
  • valla korku filmlerindeki insan içine giren böceklere benziyor aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

valla korku filmlerindeki insan içine giren böceklere benziyor aynen
    Böcek ANT LİON dur.. Karınca aslanı.. Zararsız iğnesi zehiri olmayan sadece karınca ve onun gibi ufak böceklerle beslenen bir böcektir.. Yani öldürmene bile gerek yoktu alıp keske topraga atsaydın.

http://kozmicdreams.com/antlions.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Böcek ANT LİON dur.. Karınca aslanı.. Zararsız iğnesi zehiri olmayan sadece karınca ve onun gibi ufak böceklerle beslenen bir böcektir.. Yani öldürmene bile gerek yoktu alıp keske topraga atsaydın.

böcek aynı buna benziyo kardeş doğru olan bu galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

bunu bi ara korkunç ve ilginç olaylar bakarken görmüştüm. bunun larvaları senin içinde büyüyor. burun deliklerinden fışkırıyor ve içerden seni parçalayıp dışarı çıkıyorlar. yalnız kuluçka süresi var. bu böcek seni ısırdı ama 2-3 larva anca kana girmiştir. 20.000 olana kadar pek bişey hissetmezsin.

Alıntıları Göster
    madem korkuyon klozete niye atıyon ki. koyacaktın kavanoza acile gidip öğrenecektin ne olduğunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevChelios34

quote:

Doğru zaten böcek budur.Zararsızdır arkadasın korkmasına gerek yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ChevChelios34

quote:

Doğru zaten böcek budur.Zararsızdır arkadasın korkmasına gerek yok.

Alıntıları Göster
    .

• herhangi bir böcek dostum korkma bişey olmaz kene değil bazıları öyle diyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albért Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: Re-Load

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: By.Kerem.86

krom kongo kangalı bu. genelde sivasta yetişir. çok tehlikeli bi böcektir. uysal ve sevecen göründüklerine bakma. ısırıkları çok tehlikelidir. genelde adından da anlaşılacağı üzere krom renkte olurlar. öldürmez aksine ömür boyu ölmek istersin ama izin vermezler. bi nevi zombiye dönüşürsün yani.

Dostum korkma, en azından kene olabileceğinden korkma. Çünkü kene böcek değil, örümceğimsilerden sayılıyor. En azından 4 çift bacak sayman gerekir bu iş için :)

Kene böceğe benzer. 8 bacaklıları ayrı tür.

6 bacaklı fotoğrafını gönderir misin dostum bana merak ettim :D

Bu da 8 bacaklısı

Hocam ilk fotoğraftaki 6 bacaklı değil :) Türünün getirisi olarak ön iki bacağı kısalaşmış koku alma yeteneği kazandırılmış sadece çekilen açıdan görünmüyor

Şimdi baktım da 6 bacaklı kene bulamadım. 8 bacaklıymış hepsi. Bir ara haberde 8 bacaklı kene falan diyordu. Ben de 8 bacaklı olan, daha tehlikeli bir türün olduğunu sanmıştım.

Anladım dostum zaten de seni zor duruma düşürmeyeyim dedim. :) Benim babam Biyoloji öğretmeni de. Çok fazla kene gördüm, çok türünü inceledim.
    Ama son 3-4 yıldır KKKA hastalığı felan çıktıktan sonra bıraktım incelemeyi korktum

Ne yani, kenelerin 6 bacaklı olduklarını, duyduğum haberden 8 bacaklı ayrı bir tür olduğunu sandığımı mı anladın?

Eldiven kullansaydın.

Haha yok keneleri tanıma konusunda bir bilgi yanlışlığın olduğunu anladım ama forumdaki kendini bilmezler gibi hocalık taslamadığın için kendin bul diye uğraştım nitekim buldun da.

Fazla bilgim yok. Bilgim olsaydı taslardım.

Bende öyle durumlarda affetmem, bozarım

Gel boz gardaş.

ciddi ciddi bilimsel tartışma dönüyordu oldu mu hocam bu şimdi ?

Bilimsel tartışma bitti, yerini sidiksel tartışma aldı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.