Şimdi Ara

Bu bölüm patladı mı ? Niye mesaj yok hiç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ds forumu canlandı psp bolumu patladı galiba hiç yeni mesaj olmuyor olanlarda yardım filan hep yeni üyeler arkadaşlar haydi bi şey soyleyinde canlandıralım bu bölümü :D Gerçi bende sıradan bir üyeyim ama artık elimizden ne gelirse hep birlikte el ele :D

• psp 3000 alacağım görüşleriniz nedir
  • Mesajı gördüm ve yazmadan geçemedim.Bende 3-4 ay önce PSP aldım,gerçekten güzel cihaz,piyasaya sürüldüğü tarihe bakarsak gerçekten çok iyi tasarlanmış bir cihaz.Tavsiye ederim.Fakat ben öğrenci olduğumdan dolayı,bazen aklıma bile gelmediği oluyor.Fiyatı 400 TL.Pahalı bence.En sevdiğim yönü ise HD kadar kaliteli film oynatması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kN0xviLLe

Mesajı gördüm ve yazmadan geçemedim.Bende 3-4 ay önce PSP aldım,gerçekten güzel cihaz,piyasaya sürüldüğü tarihe bakarsak gerçekten çok iyi tasarlanmış bir cihaz.Tavsiye ederim.Fakat ben öğrenci olduğumdan dolayı,bazen aklıma bile gelmediği oluyor.Fiyatı 400 TL.Pahalı bence.En sevdiğim yönü ise HD kadar kaliteli film oynatması :)

Ben de öğrenciyim Yaz tatili boyunca psp sahibi en yakın arkadaşımla karşılıklı oynanabilecek oyunları oynayacağız en zevkli kısmı da orası Birde 2004 te çıkan bir konsola o kadar çok oyun çıkmış ki...

• 400 lira değil 298 lira sadece psp 3000 + 40 lira 8 gb hafıza kartı + 5 lira sticker bu kadar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madman1

400 lira değil 298 lira sadece psp 3000 + 40 lira 8 gb hafıza kartı + 5 lira sticker bu kadar :D

Hocam öyle diyorsunuz da istanbulda olan var olmayan var kredi kartı kullanan var kullanmayan var. Benim gibi reşit olmayıp ailesi internetten alışverişe izin vermeyen var
  • bende bi tane alayımda can katayım buralara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina
    bende bi tane alayımda can katayım buralara

Ne zaman alacaksiniz? Ben de yeni alacagim kapisiriz oyunlarda
  • Psp ölmez vatan bölünmez.
  • buradayız biz : )
  • eskiden buralar hep ormandı
  • Bu devirde pspnin pek bi esprisi kalmadı. Millet ipod touch alıyor artık aynı paraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dwightt
    Bu devirde pspnin pek bi esprisi kalmadı. Millet ipod touch alıyor artık aynı paraya.

ipod touch aldım gecen sene bu sene iphone 4 alinca ipodun bi manasi kalmadi sattim psp alacagim insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

400 lira değil 298 lira sadece psp 3000 + 40 lira 8 gb hafıza kartı + 5 lira sticker bu kadar :D

Hocam öyle diyorsunuz da istanbulda olan var olmayan var kredi kartı kullanan var kullanmayan var. Benim gibi reşit olmayıp ailesi internetten alışverişe izin vermeyen var

ne kredi kartına ne de İstanbulda olmana geek yok ki khalkedonu duymuşsundur telefon aç hesap numaralarını veriyorlar sonra gonder paranı onlarda psp yi gondersin sadece kargo parası verirsin Fazladan birde bankada aktarma ücreti :D

• quote:

quote:

quote:

ne kredi kartına ne de İstanbulda olmana geek yok ki khalkedonu duymuşsundur telefon aç hesap numaralarını veriyorlar sonra gonder paranı onlarda psp yi gondersin sadece kargo parası verirsin Fazladan birde bankada aktarma ücreti :D

Ailem onada izin vermez. 35 liraya key alacaktim izin vermediler gittim 60 liraya kutulu oyun aldim . Cok sukur durumumuz kotu degil ama onyargililar bu tip konularda.

• Bu bölüm ölmüs ölmüs.
  • eski den daha çanlıydı özelikle psps 2000 zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo
    eski den daha çanlıydı özelikle psps 2000 zamanında

NGP gelsin burası şenlenir.
  • quote:

quote:

aynen NGP gelsin değerlenir buralar : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: M263

quote:

quote:

aynen NGP gelsin değerlenir buralar : )

o zaman şimdiden bu mesaja reklam alınır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.