Şimdi Ara

Bu bölüm patladı mı ? Niye mesaj yok hiç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Koruklencek ne var ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA060

Koruklencek ne var ki :)

sende haklısın bir şey kalmadı
  • oda doğru bence ngp çok gecikti:/
  • Psp ilk ciktiginda buralar nasildi¿
  • ben psp aldım ya bölüm ondan patlamıştır. lanet olsun şansıma. aldım öyle duruyor. içinden ne kart çıktı ne birşey. uçağa el sallasam uçak düşecek o derece

vakti olan bir arkadaşımız varsa özelden yazabilir mi msn den birkaç şey sormak istiyorum.

siteye yazmışlar fabrika ayarlarına dön, tamam döndük bir de diyor versionu 5.03 yap şu linkten indir. nereye indireceğim nereden yapacağım ooof of
  • quote:

Orijinalden alıntı: afgonur

ben psp aldım ya bölüm ondan patlamıştır. lanet olsun şansıma. aldım öyle duruyor. içinden ne kart çıktı ne birşey. uçağa el sallasam uçak düşecek o derece

vakti olan bir arkadaşımız varsa özelden yazabilir mi msn den birkaç şey sormak istiyorum.

siteye yazmışlar fabrika ayarlarına dön, tamam döndük bir de diyor versionu 5.03 yap şu linkten indir. nereye indireceğim nereden yapacağım ooof of

Güle güle öldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

ben psp aldım ya bölüm ondan patlamıştır. lanet olsun şansıma. aldım öyle duruyor. içinden ne kart çıktı ne birşey. uçağa el sallasam uçak düşecek o derece

Güle güle öldüm

:

• psp 2 çıkınca canlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Güle güle öldüm

:

Her gördüğümde gülüyorum.
    Gülmekten yanlış yazdım ve düzelttim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono87

psp 2 çıkınca canlanır.

en geç yarına yeni konu geliyor hocam. Hazırlıktayız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.