Şimdi Ara

Bu Bölümü Kapatın! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • knight,silkroad,metin 2 bölümleri duruken lol bölümümü kapancak saçma olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Aklımdaki kişileri ekleyeyim haber verme amaçlı

Özellikle rahatsızım bu durumdan

@DeidaraSanji @Vinsmoke Sanji @Çipetpet. @Norain @WeiLucas @Isla Tortuga @QTPoison @Yorozuya Gin-chan @Mithrandir. @Tonyukuk @EverChanging @VOLLKRASSHER @Broken Wings @Grell. @Cruella @You Filthy Casual @Bloodimir @Blade Waltz @BlazeR ` myth @U Mad BRO @hamdibey1 @Biolystick

Bloodimir denen şahıs çok boş birisi.

• BomBidiBom kullanıcısına yanıt
    Bir oyunun senin tabirinle "yasam felsefesi" olarak belirlenmesini savunmuyorum lakin sizin dusunce tarziniza da hastayim dogrusu.

Insanlar yapmak istedikleri seyi yaparken kendilerine veya baskalarina zarar vermiyorsa bunun kimseyi ilgilendirecegini dusunmuyorum. Insanlari anlamsizca yargilamak ne senin, ne de benim haddimedir.

Bunu trollukle bir tutmani da ayrica sacma buldugumu belirtmek isterim. Sen bu foruma girmiyor olabilirsin fakat biz bu forumdayiz ve bu aptal trollerin ceremesini biz cekiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grell. -- 8 Temmuz 2017; 3:27:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eulogy

Burada komik olan şey;

Bu bölümü ciddiye almak, bölüm için endişelenmek, bölümdeki trollemeleri kanser olarak görmek, post kasanlardan rahatsız olmak, düzgün üye diye totodan kavram üretmek, bölümü sahiplenmek, eski üyeliği halt sanmak (heralde en eski üye benim)

Yani troller, post kasanlar gidince mutlu olacaksan, hayatta işin gücün derdin tasan bu ise, şu hayatta lol gibi bir oyunu ve onun forumunu ciddiye alıyosan, önemsiyorsan, sonuç olarak mutlu olacaksan,

ben de destek veriyorum. Kapatılsın forum.

Bu hayatta amaçsız olmak çok zor bir şey hakkatten.

Benim düşünceme göre bu oyunu ve forumu ciddiye almak ile şu küçük kızın hayatının merkezine Justin Bieber'i koyması aynı şey.

Buranın değeri trollerden kurtulunca yükselmez. Burası ne kadar düzelirse düzelsin değerlenmez. Çünkü lol ve forumu insanın bu kadar önemseyeceği, ciddiye alacağı bir şey değil.

Bu bir oyun ve forum. Bu kadar ciddiye alma. Hayatta daha önemli amaçların değerlerin vizyonun olsun.

Bu konuda ne alakası olduğunu göremedim? LoL hayatımın merkezinde falan değil hatta 2günde 1 oyun atsam yetiyor. O yüzden bu kısa zamanımda sorusu olan arkadaşlara yardım etmek yada yeni meta hakkında konuşmak daha çok hoşuma gider..

Trollük yapılmasın demiyorum zekice şakalara esprilere tabiki kimse hayır demez ama kabak tadı veren hergün aynı konular mesajlar da bayıyor bir süre sonra.

• Bu tür insanlar ile oyun oynuyoruz küfür ve feed bunları tokatlicaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun icin mi bu tantana? Sacma sapan bir ulke olduk iyice, gencini gectim 30 yasinda adam da bu olayin bas kahramani.. Vah ki ne vah..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hadi git kahveni yudumlarken kitabını oku

Senin için açılmadı başlık fazlalık yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Temmuz 2017; 11:30:57 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    benim konularım troll yorum atanlarda animecilerdi. bana bir tane troll konu göster bekliyorum hadi gez bul göster

seni yanlışlıkla alıntıladım fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 9 Temmuz 2017; 11:51:4 >
  • Burda herşeyi bildiğini sanan ve hiçbir şey bilmeyen sadece kanka modlarla adam banlatan, foruma yeni üye gelişini imkasızlaştıran berbat bi gruplaşma var.

Yeni gelen herkesle dalga geçen ve asla banlanmayan bu adamlar forumun sonunu getirdi.

İşin sonu belli 5vs5 lol oynarsınız bu kafayla.
  • Bak güzel kardeşim

Bunca insanı kışkırtıp bu duruma getiren kişi sensin,sen gidipte asla doğru düzgün başlıklar açtım diyemezsin,feminist Camille başlığında çektin tepkiyi ondan sonra da millete sataşmaya başladın,bak bazı şeylerin sende farkındasın trolluk yapma denilmiyor zaten onu kimse engelleyemez,ama senin yaptığın insanları kışkırtmak ve fizzop denilen şahsiyetsizle burayı çöplüğe çevirmek,hayır yani derdiniz ne anlamıyorum zaten lol genel ciddi anlamda bitmiş ağlayanı yok daha fazla neden insanların huzurunu bozmaya çalışıyorsunuz

Fizzop mesela geçen 20 gün ban yedi diye başka hesapla gelip açtığı başlıklara bak

http://imgim.com/9344incij4211327.png

Yani biz haksız mıyız bunca şeyden sonra,gel düzgünce konuş kimsenin birşey dediği yok ama insanları boşuna kışkırtma

@SourceCode Senin konuna gelirsek kendi bildiğini okuyan,yazdığında haksız olduğunu bile bile sayfalarca tartışan Hurricane10 gibi milleti bezdiren birisin,Cruella'ya özellikle taktığını biliyorum içinde kalmasın diye söylüyorum Cruella bana şikayet ediyor bende yönetime bildiriyorum,adamı gidip sosyal ağlarda tehdit ediyorsun sonra gelip bu lafları diyorsun bu davranış şeklinden vazgeç sadece kendini kandırırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Bak güzel kardeşim

Bunca insanı kışkırtıp bu duruma getiren kişi sensin,sen gidipte asla doğru düzgün başlıklar açtım diyemezsin,feminist Camille başlığında çektin tepkiyi ondan sonra da millete sataşmaya başladın,bak bazı şeylerin sende farkındasın trolluk yapma denilmiyor zaten onu kimse engelleyemez,ama senin yaptığın insanları kışkırtmak ve fizzop denilen şahsiyetsizle burayı çöplüğe çevirmek,hayır yani derdiniz ne anlamıyorum zaten lol genel ciddi anlamda bitmiş ağlayanı yok daha fazla neden insanların huzurunu bozmaya çalışıyorsunuz

Fizzop mesela geçen 20 gün ban yedi diye başka hesapla gelip açtığı başlıklara bak

http://imgim.com/9344incij4211327.png

Yani biz haksız mıyız bunca şeyden sonra,gel düzgünce konuş kimsenin birşey dediği yok ama insanları boşuna kışkırtma

@SourceCode Senin konuna gelirsek kendi bildiğini okuyan,yazdığında haksız olduğunu bile bile sayfalarca tartışan Hurricane10 gibi milleti bezdiren birisin,Cruella'ya özellikle taktığını biliyorum içinde kalmasın diye söylüyorum Cruella bana şikayet ediyor bende yönetime bildiriyorum,adamı gidip sosyal ağlarda tehdit ediyorsun sonra gelip bu lafları diyorsun bu davranış şeklinden vazgeç sadece kendini kandırırsın

Sosyal ağlardan tehdit ?????????

Neyin kafası bu ????????

Şakamısnız ?????????????????

Neyse herkes hak ettiğini bulur kendi küçük dünyanızda iyi eğlenceler. Sanada aklın sıra alacağın modluk için başarılar.

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    feminist cemile konusu troll bir konu değildi . çekemiyorsan bloklar geçersin. görende milleti 1,90 boyunda sarışın mavi gözlü kültürlü her gün rehber konusu açan milleti çilıncıra çıkaracak kadar oyun bilgili sanacak. forumu bizden başka kim kullanıyor? sorusu olan soruyor kenara çekiliyor.
  • SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Konu açmış olmak için konu açmak ayrı, yaptığınız eylemlerin altını doldurmalısınız yoksa boş işi herkes yapar.

• SerkanHur kullanıcısına yanıt
    Konuyu farklı yere çekme,kimseyi blokladığım falan da yok herkesin görüşünü ciddiye alıyorum ama çoğu zaman bende trole vuruyorum göze batmıyor olay burada zaten

Yahu biraz alttan alsan ve anlayışla karşılasan zaten kimsenin birşey diyeceği yok inadından vazgeç sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 9 Temmuz 2017; 12:22:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Ayıp oluyor ama mesajlarım silinmediki. Buradaki takılma amacım post da değil. Yeteri kadar var zaten.

Kendimi toparlamışım(!) bir de.

Hala yaziyorlar utanir insan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bir oyun icin mi bu tantana? Sacma sapan bir ulke olduk iyice, gencini gectim 30 yasinda adam da bu olayin bas kahramani.. Vah ki ne vah..

* 30 değil 32 yaşındayım yuvarlamana gerek yok.

* Konu konu, bölüm bölüm gezip "o konu gerekli, bu konu gereksiz, vah şu ülkenin halleri, vay bu insanların cahilliği" diye üst perdeden ayar vermek bunu yaparken de insanlara hakaret etmek moda oldu son günlerde.

* Ben gündelik yaşantımın bir günün de senin tüm hayatında yaptığından daha çok hizmet ediyorum millete ve memlekete merak etme.

* Boş zamanlarımın bir kısmını da bu şekilde geçirmekten zevk alıyorum.

* Kaldı ki ne yapacağım veya ne yaptığım da kimseyi ilgilendirmez.

* Memleketin asıl sıkıntısı senin gibi tipler, aslında dünyanın sorunu senin gibi tipler.

* Sizin gibi düşünmeyen, sizin sözde "entelektüel" ve "mental" seviyenize ulaşamamış, basit şeylerden keyif alabilen insanlara "aptal, gerizekalı, mankafalı" gibi hakaretler sıralamaktan başka da bir halt bildiğiniz yok.

* Sizin entelektüel seviyeniz de, karakter kaliteniz de, kişisel gelişmişliğiniz de bu kadar işte.

* Hadi uza cep telefonu konuna sen, orada senin eşsiz tavsiyelerini bekleyen üyyeler sabırsızlanıyor.

* Hayır koftiden bir cep telefonu için binlerce kelimeden resimden oluşan bir konu açmakta behis görmeyen adam bana burada hayat dersi veriyor aklınca ya.

* Sorsan insanların sıkıntılarını sorunlarını çözüyorum der.

* Senin gibi tiplerin çok da umurundaydı sanki insanların sıkıntıları.

* Neyse gereğinden bile fazla muhatap aldım seni zaten, var git kendi işine bak konu konu gezip de millete ayar verme sevdasından da vazgeç.

* Belki anlayamamışsındır diye açıklayayım; zahmet edip de bana cevap vermene gerek yok zira senin ağzından çıkacak hiç bir şey umurumda değil şu saatten sonra.

• Kapatıyorum kardeşim sğaol önerin için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç bi şeyler de ben karalamak istiyorum mümkünse.Şu başlıkla ilgilenemedim yurtdışı nedeniyle.Fizzop ve serkanhur'u es geçiyorum şimdilik sadece;

-Tam yukarımda bulunan muhtemel bir şarkıcının(ki hayatımda gördüğüm en underrated olabilir asdf) ağır fanboyu olan arkadaş bir boş beleştir.Pek konu açmaz,kısa yazar,sadece emoji koyar bazen,''post kasma'' durumunu öyle boş mesajlarla geçiştirir.Burdaki hiçbir suçlamayı inkar etmemesini kendisine öneririm.Yukarımda başka biri var edit büdüt

-Secondly,lol ile alakası olmayan insanlar da buraya mesaj atabilirler,ancak kafa açmasınlar mümkünse.Kimsenin bir diğer kimsenin oynadığı oyuna,okuduğu kitaba vs.laf etme hakkı olmamalı.Ya öğretmediler mi size alümünyüm başkasının işine maydonoz olmamayı.Dünyanın en antipatik insanı oluyorsunuz.Hayır pc'de geçmeyen hayatınızda atomu da parçalıyor olsanız şu boktan muhabbetlerinizle bitirdiniz yani gitti.Ne şimdi bu?

-Sırf şö ağptal öyün öçön oçtukloru konuyo bok.

-Otoz yoşonda adam da böylese de hede hödö.

LAN Bİ GİDİN.

Kısa tutucam ya yok yazarken sinirleniyorum şu forumda artık.

To summerize,serkanhur'udur,fizzop'udur,o'sudur,bu'sudur.

Hala online iseler adminlerde bi sıkıntı var başka da bir açıklaması yok.Ben onlara laf anlatmaktan bıktım.O yüzden bu mesajda diğerlerine dönüktü.Son olarak halen daha serkanın trollük yapmadığına inananlar varsa ve akılları başlarına gelirse diye;

Yukarımda başka biri var edit büdüt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi You Filthy Casual -- 9 Temmuz 2017; 18:12:10 >

• Bölümün eski trolleri toplanmış duyar kasıyor . Şuraya post atanların 4-5 tanesi bundan 2-3 yıl önce banlansaydı bu kadar rezalet bir bölüm olmazdı .
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    Mesajlarınızın uzunluğu ile gereksizliğiniz doğru orantılı.. 1 gecemi aldı o konuyu o hale getirmek (2-3 saat yani) Hayatım klavye arkasında geçmiyor sizin gibi, size hayatınızda başarılar (ne kadar mümkünse)..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.