Bildirim
Bu bot orjinal mi,çakma mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bot guzel degil hocam cakmasini falan anlamam
Bu paraya degmez -
Orjinaldir. Nerede üretiliyorsa orası yazar markanın olduğu ülke yazmaz. Çoğu ayakkabı vietnamda üretiliyor onlarda da made in vietnam yazar. -
Haklısın hocam ama Magnum botun türkiye fabrikasını internette araştırdım bulamadım.Acaba önce ithal edip sonra ürün üzerinde düzenleme yapmış olabilirler mi? -
Hocam bizim eski işimiz ayakkabı malzemeciliğiydi. Etikete vs gibi şeylere aldanma tabanı içi dahil istediği gibi etiket basabiliyorlar. Orjinalliğini anlayabileceğin tek nokta var ayakkabıyı eline alıp inceleyeceksin. Anlayan biri anlar sadece. -
Burda maliyey hesabına girersek yandık 500 600tlye satılan skecherslarinda maliyetinin 400tl olmadigin herkes farkında ama rahat ayakkabı başkada muadili yok gibi bişey napalim kendimiz mi uretelim yani -
YDS Türk markasıdır -
%51 i burada üretilmesi gerekiyor made in Turkey yazılabilmesi için böyle biliyorum yanlışta olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Mert588
Haklısın hocam ama Magnum botun türkiye fabrikasını internette araştırdım bulamadım.Acaba önce ithal edip sonra ürün üzerinde düzenleme yapmış olabilirler mi? -
Bildik ne geçti elimize? Söyleme nedeniniz heves kırmak, kötülemekten başka bir şey değil.quote:
Orijinalden alıntı: Sonöysmbükücü
Bu mesaj silindi. -
Magnum botun modeli markası YDS yani Türk malı -
Ydsnin sitesinden alsan daha iyi. Garanti vs bakımından -
Nasıl yani hocam,Magnum ile yds'nin ne alakası var? -
Resimdeki bot YDS marka Magnum model bot. Markası Magnum değil modeli Magnum. Mesela Renault Megane düşün sen Renault = YDS ise Megane=Magnum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 26 Ekim 2019; 16:30:6 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X