Şimdi Ara

Bu Brodway Alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.araba.com/3563922/Renault%20R9 temiz ve masrafsız görünüyor. Sizin fikirleriniz alabilirmiyim. Satışı kolay olacağından Brodway e yöneldim. Doğru seçim mi?

• 6000 civarı ise alınır.
  • fiyatı çok buldum açıkçası
  • Bu modeldeki tüm broadwaylere baktım. En düşük 8000 gibi. Bundan aşağıda bulunmaz sanırım değilmi. Yoksa aramaya devammı.
  • İnternetteki fiyatlar 2000 TL gibi yüksek yazılıyor.

Yani 8000 TL olan araç aslında pazarda 6000 TL.

Satıcıyla görüşürken bunu da kendisine söyleyin. Adam bir kendine gelsin.
  • Bu fiyata enjeksiyonlu ve hidrolik direksiyonlu bir araç alabilirsiniz.
  • 93-94 modellerine 7-7.5 istiyolar, internet değil pazar fiyatı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok para dostum
  • rni ise eder gibi.
  • aynısının mavisi rn galeriden 7800 e gitti kayseri fiyatıdır
    6000 ne bu araçtan bulmak biraz zor hatta 93 94 dü bile bulamazsınız
    bana sorarsanız ilandakide 8000 8500 arası eder tabi netten göründüğü gibi temiz ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenmat -- 10 Şubat 2011; 9:24:27 >
  • birde rni olmalı
  • Malesef bu arabanın ederi kesinlikle 9000 değil ancak ikinci elde çok taliplisi olduğu için bu paralara gidiyor. . Aynı paraya Klimalı, elektirikli aynalı vs. bir Hundai accent 1.5 gls alınabilir.
  • rni modeli ise broadway güzel arabadır bizdede vardı aynısından. 9 bin yapmasa bile 8bini garanti vardır.
  • 8500 e düşerse eleman belki alırım. Pazarlıksız yazmış gerçi ama.
  • Pazarlıksız olmaz. Saçma. İkinci el araba bu. Liste fiyatı olan bir şey değil. Liste fiyatı olan bile pazarlık konusu olabiliyor.
  • hyundai acceent al verme bu kütüğe bukadar para
  • Hyundai accent'in hangileri ama. yuvarlak kasalı tiplerinden bahsediyorsanız aman diyim. Uzak durun. Bizim komşu aldı. kaç senedir duruyor. Son sahibi oldular. Satılmıyor da araba. Ölmüş eşek fiyatına indirdi. Yine satılmıyor. Kaç kere oto pazarına götürdü getirdi. Sonraki çıkan kasalar yuvarlak tipli tabir ettiğim kasaların piyasasını öldürdü. tabi al diye tavsiye ettiğiniz bu kasalar ise.

Broadway 2. elde daha kolay satılıyor.
  • Dostum o kadar para verilmez o araca. Onu alacağına lada vega al daha iyi.
  • Bu araç orta kasa Broadwaydir üstelik 98 model en çok tutulan model ve kasasıdır.. Ve harika bir piyasası vardır 8-8.500 arası alınır satılır bırakın 6 bini 7 bine bile bulamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insideman

Bu araç orta kasa Broadwaydir üstelik 98 model en çok tutulan model ve kasasıdır.. Ve harika bir piyasası vardır 8-8.500 arası alınır satılır bırakın 6 bini 7 bine bile bulamazsınız.

1992 Model Broadway'ı 4000 TL'ye sattım. Etrafımdakiler ucuza satmışsın dediler. Normal piyasası 4500 - 5500 gibi. 1998 model 8500 de eder. 9000 de eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.