Şimdi Ara

2024 CİTROEN BERLİNGO ALINIRMI?SORUNLU BİR ARAÇMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #24
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elektronik soeunlar ve arıza lambası yaktığını söylüyorlar sizce bu araçlar alınır mı?

Olmazsa egea 1.6 otomatik veya 1.0 bayon falan bakacağım

• Araçların segmentleri birbirinden çok farklı. Berlingo CDV, egea C segment, bayon B-SUV. Kullanım amacı ve beklentiler nedir?

• Avrupa emisyon yasalari geregi yapilan calismalar dizel araclara ekstra masraf olarak dönüyor. Yoksa ticaride berlingo iyidir.

• TimFoster T kullanıcısına yanıt

Aile kullanımı,genişlik,rahatlık sorunsuzluk

• aile içinse egea 16 crosswagon iyidir.

• özbekli35 Ö kullanıcısına yanıt
    Yakın bir akrabam geçen hafta rifter modelini aldı, detaylı incelemedim ama bence pek farkları yoktu. Dönüş yolunda bir süre kullandım genişlik ve rahatlık olarak iyiydi. Sorunsuzluk kısmını zamanla gözlemleyeceğiz.
  • ne berlingo ne rifter aileye gidecek bi araç değil arka koltukları eski okul sırasından hallice ben kendimde rifter almak istiyordum ama koltukları yüzünden boşverdim caddy yönelmiştim

• 2020 model Shine paketi 80.000 km kullandım. Bana göre inanılmaz rahar konforlu sessiz ve sorunsuz (ben en küçük bi sıkıntı yaşamadım). Sürekli uzun yolda kullandım ve bence C suv ayarındaydı konforu genişliği işlevselliği. Malum bütün radarların aktif olmasıyla birlikte (sürekli uzun yoldayım) satmak zorunda kaldım. ileriki dönemde bu araçların limitinin yükselmesi yada daha kullanılabilir limitlere gelmesi halinde ilk tercihimdir.

• Peugeot Rifter, Opel Combo, Citroen Berlingo, Fiat Doblo, Toyota Proace

1.5 BlueHDi EAT8, hepsi aynı araba hangisi uygun fiyat verirse alınır.

Toyota'nın avantajı 10 yıl garanti veriyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.