Şimdi Ara

2024 CİTROEN BERLİNGO ALINIRMI?SORUNLU BİR ARAÇMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kronik sorunları pek yok fakat Fransız araçları saç baş yolduran arızaları özellikle elektrik aksamında verme riski yüksek araçlardır. Bu sizin aldığınız araçta olur olmaz şans meselesi. Alım kriteri olarak bulunduğunuz yerde servisi olması, garanti süresi gibi kriterler mutlaka ilk sırada olmalı.

Ayrıca araç gayet konforlu, gidişi, şanzımanı da oldukça iyi. Beğenmeyenler lüks sınıf araç kullanıyor herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Doğru aslında doblocuyum ama dobloda Peugeot çatısı altına girdi pek bir farkı kalmadı

Ford vw devam,psa grubu olacaksa da Doblo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuklarini 90 derece yapmislar ben almam sahsen

Eski kasa Doblo kangoo vs çok daha iyiydi bunlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Arkadaki demiri çıkarınca ( takılı olan neredeyse hiç yok gibi) normal koltuk şeklinde oluyo merak etmeyin. Ben sürekli uzun yolda kullandım hiç rahatsız olduk diyene denk gelmedim.

• cileli_sofor C kullanıcısına yanıt
    Emin misin hocam
    Sadece 90 derece sorunu değil bir de koltukları sert ve ince duruyor
    Eğer konfor varsa şuanda kangooda alinir 115000e adam mis gibi 1.3 motor + otomatik şanzıman veriyor

Ben alacak olsam ama toyota alirdim 10 sene garanti boru mu abi hem de Toyota garantisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normal araçlara göre yine dik kalıyor

• pejo,citroen,opel,toyota,fiat ; bu kadar çok marka altında satışı var,uzun ömürlü motor,

şehir içi indi bindi kolay,

içi ferah,

iyi bir şirket aracı olur,

kısa mesafe şehirler arası güzel ama uzun yol aracı değil.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    FRENCH CAR VIEWyoutube
    NEW Citroen Berlingo 2024 | In-Depth Walkaround
    https://www.youtube.com/watch?si=S38Ybep2WB4aMtus&v=qk-sH1Hqzag&feature=youtu.be

Kardeşleri arasında en konforlusu berlingo shine bold XTR
    Advance comfort koltuklar diğerlerine göre çok konforlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 18 Aralık 2024; 17:53:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• talep.citroen.com.tr
    Citroën Sıfır Berlingo Ticari Araç Fiyatları 2024 | Citroën Türkiye
    https://talep.citroen.com.tr/fiyat-listesi/arac/yeni-berlingo

1.045.000 manuel, 130 hp ,tercih edilir.

• SayınOzi kullanıcısına yanıt

O yollara pek girmediğim için🙂 zaten en başta grçiş ücreti olarak bir ceza parası alıyorlar ben eski yoldan giderim😅

• Bir senedir 2023 berlingo feel bold paket kullanıyorum 30000km yaptım, araçtan ne istediğinize bağlı olarak memnun kalabilirsiniz. Arka koltuklar dik fakat sedan bir araca göre daha geniş (Çocuk koltuğu ve 2 kişi rahat oturuyor.) Eski ticarilere göre az yakıt olayı bence yok biraz yokuşlu bir yerde oturuyorum onunda etkisi olabilir ama şehir içi 7 bandında yakıyor. Uzun yolu keyifli yormuyor. Ön tarafta ki ferahlık çok iyi ,direksiyon hafif memnun kaldığım noktalar bunlar. Bana göre iki dezavantajı var süspansiyonlar sert(şehir içi çukur, kasis arkadakileri rahatsız ediyor) birde arka koltukların dik olması.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.