Şimdi Ara

Bu Bütçeye Bu Sistem İyimi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fazla Bütçem Yok Bu Parçaları Buldum 1000-1200 Liralık Bir Bütçem Var Ve Bulduğum Parçalar Ekteki Resimdedir Görüşlerinizi Almak İstiyorum Yalnız İkinci El Falan Demeyin Sıfır Parçalarla Sıfır Sistem Olucak.

Bu Bütçeye Bu Sistem İyimi ?

• kasaya verceğin o 400w parasıyla 500 watlık sadece kasa alabilirsin. 160 tlye mevcut + o işlemciyi amd x4 955 yap bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

kasaya verceğin o 400w parasıyla 500 watlık sadece kasa alabilirsin. 160 tlye mevcut + o işlemciyi amd x4 955 yap bence.

+1 Ayrıca ürünleri Trdükkan dan Toplarlayın teknobiyotik Çok Pahalı
  • quote:

kasaya verceğin o 400w parasıyla 500 watlık sadece kasa alabilirsin. 160 tlye mevcut + o işlemciyi amd x4 955 yap bence.

Amd işlemciye soğuk bakıyorum dünyada tek amd işlemci kalsa ben yinede intel pentium kullanmaya razıyım diyebilirim amd istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

senin dediğin yer tek bir dükkan değil o sadece bi aracı ürünleri en ucuz veren dükkanları gösteriyor sadece senin dediğin yerden almaya kalkarsam bu 8 ürününde ayrı ayrı 8 farklı yerden almam gerekicek bu hem zaman kaybı hemde bana bir çile olur kargo gelmez falan durmadan telefonlarla aramak zorunda kalırım en iyisi tek bir yerden almak o da burayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: socvery

quote:

Amd işlemciye soğuk bakıyorum dünyada tek amd işlemci kalsa ben yinede intel pentium kullanmaya razıyım diyebilirim amd istemiyorum.

Bendensin Yani O Halde Diyecek Bir Şey Yok
  • quote:

Ayrıca önerdiğin AMD işlemci E6600 e göre pahalı E6600 150 lira senin önerdiğin AMD işlemci 310 TL yani 310 tl ye AMD alcağıma giderim İntel i3 Serisinden o fiyata alabilirim :)

Birde Seçtiğim Kasa Hakkındaki görüşlerin iyi değil bana göre çünkü 160 liraya dediğin gibi 550W PSU lu kasalar var ancak o PSU benim seçtiğim 400W PSU dan daha kaliteli olamaz çünkü kalite farkı var birde 160 TL ye verilen PSU lu kasa benim seçtiğim sadece kasadan daha iyi olamaz.hesaplarsak

senin dediğin gibi kasa şekli güzel olmayan içi ferah olmayan soğutması zor olan ve 500W dandik PSU su olan bir kasa 160 TL ediyor

benim seçtiğime göre güzel bir kasa 150 TL güzel kaliteli bir 400W PSU da 80 TL yani 230 TL eder ben 70 lira fazla vermeyi tercih ederim çünkü yukardaki seçimden daha uzun ömürlü olacağından eminim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi socvery -- 1 Aralık 2011; 13:51:04 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ee fiyatları biliyon yada bildiğini sanıyon buuraya niye konu açtın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

+1905
  • sistemin güzel kötü değil ekran kartını HD5750 yerine HD 5770 ile değiştir power supply de 100 lira ver xilence yada high power 550W al kasanıda benzer fiyata usb 3.0 ve esata sı olan bi kasayla değistir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.