Şimdi Ara

Bu bütçeye Hangi Kartı almam daha mantıklı? YARDIM !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yenilik78

hepsiburada da world kart kampanyası dahilinde powercolor 5850 515 lira biraz kasıp onu alın rahat edin olmaz ise vatanda sapphire 4890 333 lira kampanyalı onu alın

biraz kastırıp uzun süre rahat etmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_me111

ekran kartı budur

http://www.hizlial.com/donanim-oem-/ekran-karti/his-1-gb-ati-4890-Turbo-gddr5-pci-expe-hdcp-dual-dvi-256bit-ekran-karti_30.013.1162.0103.htm

HIS HD 4890 1 GB TURBO GDDR5 256BİT - 435 tl. eğer Maximum kart varsada 351 tl+kdv ye al.

Bu bütçeye Hangi Kartı almam daha mantıklı? YARDIM !!!

• Bu kart kesinlikle 413tl etmiyor, bence. Hd4890 kullandım az biraz biliyorum. Standart soğutuculu hangi modeli alsan aynı hız aşırtmayı sen de yapabilirsin.
  • 5850 al rahat et.
  • Bütçenizi ayarlayabilirseniz 5850 daha iyi bir seçenek olacaktır.
  • Biraz bekleyip 5850 almak çok daha mantıklı. Hem sen para biriktirmiş olursun hem de onun fiyatı düşmüş olur ;)
  • ben olsam 5770 alırdım
  • Fiyatların dx11 kartlar için değil dx10 kartlar için düşmesi gerekiyor bence. Arz talep dengesine göre dx11 oyun çıkınca hd5xxxlerden daha fazla değer kaybeder hd4xxx kartlar.
  • sağolun arkadaşlar aklımdaki kararsızlık yavaş yavaş kalkıyor.
  • Bütçenizi zorlayacaksınız gibi görünüyor. Sizi uzun süre idare edecek kart arıyorsanız directx 11'li hd5850 diyorum bende. Sürekli kart değişme durumunuz olsa 4890 alın directx 11 yaygınlaşınca 2. nesil kartları alırsınız diyeceğim ancak bir kere alıyım idare ediyim durumundasınız sanırım. 5850 tam size göre.
  • durmadan kart almak istemiyorum bikere alayım uzun süre kullanayım istiyorum ama 5850 az para değil bayaa pahallı.

acaba şimdi idare bi kart alsam ilerde mi alsam 5850 diyorm ama ozamanda dahada zarara gireceğim.

oyüzden Mecburen azdaha biriktirip öyle almak lazım galiba.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.