Şimdi Ara

Bu çamaşır makineleri iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem max 1300.Bekar evi için makine arıyorum.2 kişi yaşıyoruz.

Şu 2 cihaz gözüme çarptı sizce nasıldır?
    www.hepsiburada.com
    Vestfrost VF ÇM 5800 A++ 5 kg 800 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/vestfrost-vf-cm-5800-a-5-kg-800-devir-camasir-makinesi-p-HBV00000CZV9J

www.hepsiburada.com
    Altus AL 6100 L A+++ 6 kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/altus-al-6100-l-a-6-kg-1000-devir-camasir-makinesi-p-HBV000007ZBZJ

• Yapay Zekanın Yanıtı

Flavel Çamaşır Makineleri: Bilgilendirme Metni

Flavel çamaşır makineleri, uygun fiyatlı ve kullanımı kolay olmaları nedeniyle popüler bir seçimdir. Çeşitli boyutlarda ve özelliklerde mevcuttur ve geniş bir müşteri yelpazesine hitap etmektedir.

Flavel Markası Kimin?

Flavel, BSH Ev Aletleri Grubuna ait bir markadır. Bosch, Siemens ve Neff gibi diğer tanınmış ev aleti markalarının da sahibi olan büyük bir küresel şirkettir.

Flavel Çamaşır Makinesi Yorumları

Flavel çamaşır makineleri genel olarak müşteriler tarafından olumlu yorumlar almaktadır. Müşteriler, uygun fiyatlarından, kullanım kolaylıklarından ve çamaşırları etkili bir şekilde temizleme yeteneklerinden memnun kalmaktadır.

Flavel FLV-7000 Çamaşır Makinesi

Flavel FLV-7000, 7 kg kapasiteli ve 1000 RPM sıkma hızına sahip popüler bir modeldir. Çeşitli yıkama programları sunar ve gecikmeli başlatma özelliği gibi kullanışlı özelliklere sahiptir.

Flavel FLV-7001 7 kg Çamaşır Makinesi

Flavel FLV-7001, FLV-7000'e benzer özelliklere sahip ancak daha yeni bir modeldir. Hızlı yıkama gibi ek programlar ve daha sessiz çalışma gibi iyileştirilmiş özellikler sunar.

Sonuç

Flavel çamaşır makineleri, uygun fiyatlı ve etkili yıkama çözümleri arayanlar için iyi bir seçimdir. Çeşitli boyutlarda ve özelliklerde mevcut olan Flavel çamaşır makineleri, her ihtiyaca uygun bir model sunmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yerinizde olsam bu bütçeye, hatta biraz daha altına 2. el kaliteli bir cihaz alırdım. Ancak sıfır cihaz istiyorsanız bu bütçe aralığında en mantıklı ürün bu görünüyor.

Flavel Arçelik grubunun markası, cihaz da zaten Altus kozmetiğinde. Arçelik, Beko veya Grundig muadillerini almaya kalktığınızda 1500'lere çıkmanız gerekiyor.

Zaten başka bir alternatifi yok, diğer alternatif olan Vestel'den daha kaliteli bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Yerinizde olsam bu bütçeye, hatta biraz daha altına 2. el kaliteli bir cihaz alırdım. Ancak sıfır cihaz istiyorsanız bu bütçe aralığında en mantıklı ürün bu görünüyor.
    https://www.a101.com.tr/elektronik/flavel-flv-7000-camasir-makinesi/?ref=akakce&v=1.43.4

Flavel Arçelik grubunun markası, cihaz da zaten Altus kozmetiğinde. Arçelik, Beko veya Grundig muadillerini almaya kalktığınızda 1500'lere çıkmanız gerekiyor.

Zaten başka bir alternatifi yok, diğer alternatif olan Vestel'den daha kaliteli bence.
    Evet o a101deki cihazda gözüme çarptı ama 10 iş günü içinde teslim ediliyormuş.

Bu yüzden altus ile vestfrost arasında kaldım.Arçelik biraz daha ağır basıyor ne yalan söyleyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhollor

Bu yüzden altus ile vestfrost arasında kaldım.Arçelik biraz daha ağır basıyor ne yalan söyleyeyim.

Alıntıları Göster
    A101 Türkiye çapında yaygın olduğundan küçük ilçeler vb. için geniş süre verilmiştir. Ben geçen hafta arkadaşıma buzdolabı aldırdım, 2 günde Istanbul'a teslim oldu. Eğer merkezi bir yerde yaşıyorsanız teslimatının 10 güne uzayacağını sanmam.

Beğendiğiniz Altus'un tamburu aşırı küçük, birkaç gün bekleyeceğim diye daha pahalıya daha küçük tamburlu makine almazdım ben olsam. A101'deki makinenin tamburu nispeten biraz daha kabul edilebilir büyüklükte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhollor

Alıntıları Göster
    Bütçeniz dahilinde aşağıdaki makineyi alabilirsiniz. Üstelik 8 Kg'lık (kazan hacmine göre 7.5 Kg'lık). 3 yıl garantisi var ve yorumlar olumlu.
    www.n11.com
    Windsor Ws 2810 A+ 8 Kg 1000 Devir Çamaşır Makinesi - n11.com
    https://www.n11.com/urun/windsor-ws-2810-a-8-kg-1000-devir-camasir-makinesi-1144499?magaza=vsoutlet#unf-info

• candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Üstad kendi tavsiyelerin arasında BM5321MA mı Yoksa BM4380EG mi? veya bu fiyat aralığında farklı bir model mi?

Çamaşır makinesi olarakta CMG120DTR mi önerirsin? 2.500 e kadar çıkabilirim bütçe olarak.

Son olarak buzdolabı tavsiyen var mı? Bir destek lütfen
  • Rhollor kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu dediğin Flavel makinesini kullanan var mı tanıdığın? Almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sempati31

Kardeş bu dediğin Flavel makinesini kullanan var mı tanıdığın? Almayı düşünüyorum işe yarar mı acaba?
    ben vestfrost olanı aldım.memnunum.sadece hızlı yıkamada iyi sıkma yapmıyor.sesi tolere edilecek düzeyde.çamaşırlar gayet temiz çıkıyor.
  • Flavel in mevcut makineden ne fazlası vae
    Bu çamaşır makineleri iyi midir?
    Bu çamaşır makineleri iyi midir?l

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.