Şimdi Ara

Bu Canavarı Satıyorum. Ne Kadar Eder, Nasıl Satabilirim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parça parça satın derim. Forumda ikinci ele konu açıp ve sahibindene koyarak parçaları satabilirsiniz rahatça.
  • Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Sahibinden.com'a ilan vermiş bulunmaktayım. Forumdada en kısa sürede satışa çıkaracağım
  • Parça satışı olmadan çok beklersiniz alıcı çıkmasını.Sandığınız gibi olmuyor çünkü.Her parça alıcıya hitap etmeyebiliyor.
  • Cevabınız için teşşekür ederim. Benimde aklımı kurcalayan tek soruydu. Parça parça satılması da uzun sürecekmiş gibi hissediyorum tavsiye edebileceğiniz site varmı sahibinden.com'dan başka ?
  • Hocam bence boşuna satma.
    Parça parça satmaya kalksan belki aylar sürer. Dolayısıyla gelen paranın da hiçbir değeri kalmaz.
    Bütün satmaya kalksanda arkadaşların dediği gibi kimse 4000tl yi ikinci ele yatirmaz. Bende yatirmam :)
    Şu an sistem toplamaya çalışıyorum mesela dolar yüksek olduğu icin 3000tl tutuyor. Tabii senin bilgisayar kadar iyi değil ama üstüne 1000tl daha koyup senin bilgisayarı almayı düşünmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitöre aşık oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça parça çok daha rahat satılır. Açtığım ilanlar maksimum 1 haftada satıldı. Dh, sahibinden ve sanalpazara ilan verin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih D.

Cevabınız için teşşekür ederim. Benimde aklımı kurcalayan tek soruydu. Parça parça satılması da uzun sürecekmiş gibi hissediyorum tavsiye edebileceğiniz site varmı sahibinden.com'dan başka ?

Direk bu forumun ikinci el bölümünü tavsiye ederim.Ayrıca ederi konusunda daha iyi bilgi sahibi olursunuz.
  • Daha sonra tekrar pc yi toplayacaksanız
    Anakart-işlemci-ekran kartı-ram gibi parçaları satın zaten hatırı sayılır para eder elinizdekiler, daha sonra yeni kasa monitör psu vs. almaya uğraşmassınız hocam
  • Eğer istersem şu an sisteminizin tamamen aynısını parça parça yaklaşık 4300 TL ye internet üzerinden alabiliyorum. 2.el fiyatını buna göre düşünüp belirleyin. Bilgisayar işi maalesef böyle. Aldığınız sistem kısa süre içerisinde çok hızlı değer kaybeder. O yüzden bence çok zorunda kalmadıkça sistem satmamalı.

Siz az kullanıldı, temiz, overclock yapılmadı demişsiniz ama bilgisayarınıza talip olacak adam sizin dediğiniz hiç bir şeyi dinlemez-inanmaz. O adam için önemli olan tek şey sistemin 3 aylık olması. Satılmasını istiyorsanız ve paraya gerçekten ihtiyacınız varsa 4300 Tl den ciddi miktarda düşük koymalısınız ki yoksa adam gider 0 ını alır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 27 Eylül 2015; 13:20:16 >
  • Eğer maddi açığınız çok büyük değilse , biraz rahatlamak için ekran kartınızı satabilirsiniz hem pc yi kullanmaya devam edersiniz hem de satılması en kolay bileşenlerden biridir dolar bu durumdayken 3 aylık faturalı R9 290x in en kötü 1,200 1,300 den gideri olur çünkü mağaza fiyatları 2000 lirayı buldu neredeyse... Pc nizi kullanılmayacak duruma getirmeden , dahili grafikle gündelik işlerinizi de görebilecek durumda bırakarak ciddi bir gelir elde edebilirsiniz , yok tamamen satmam lazım derseniz de arkadaşların dediği gibi biraz sabrederek "parça parça satmak" şart !
  • sadece pc yi alabilirim mesaj attım bir konuşalım
  • Parca parca satin kafanizdaki fiyata daha yakin fiyata satmis olursunuz.Komple satarken fiyati cok duser sistemin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parça Parça satmaktan ziyade Monitör ve Kasayı ayrı ayrı satabilirim galiba. Diğer türlü çok teklif geliyor. Sadece Ekran kartı isteniyor veya monitör. Sadece Kasa isteyen oluyor. Fiyat konusunda anlaşabilirsek ancak bu şekilde olur gibi
  • Sahibinden.com'a ilan verdim arkadaşlar. Belki lazım olan olur link veriyorum. Yasaksa kaldırabilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-ust-duzey-canavar-3-aylik-1-ay-bile-kullanilamadi-233329611/detay/
  • Param olsa rahat 3k verirdim.

• Fatih D. F kullanıcısına yanıt
    Bu sistemi 2.elde paramparça satarsın bence Forumun 2.el bölümünde Komple Sistemler kısmına konu aç biri kasaya talip olur biri ekran kartı monitör vs öle öle satılır hepsi güncel parçalar çünkü.

Anakart+işlemci+soğutucu yada anakart+işlemci+soğutucu+ram şeklinde olabilir kasa içini parçalayım dersen.Ekran kartı , ssd , hdd ,monitör , kasa+psu veya ayrı ayrı şekilde olabilir diğer kalanları belki komple alıcıda bulabilirsin.Çevre birimlerini bence pek satma gene bir türlü bir bilgisayar alırsın gibime geliyor böle bir sistem aldıysan sadece kasayı sat monitörü bile satma klavye mouse modem vs onlar elinin altında kalsın dolar uçuk seviyede bir daha alıyım desen zarar hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 30 Eylül 2015; 19:32:33 >
  • Arkadaşlar bilgisayarı 3.900 TL den bırakıyorum. İhtiyacı olan varsa iletişime geçebilir, Sahibinden.com'daki linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-ust-duzey-canavar-3-aylik-1-ay-bile-kullanilamadi-233329611/detay/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.