Şimdi Ara

Bu Canavarı Satıyorum. Ne Kadar Eder, Nasıl Satabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kulaklık Eklendi.

Bu forumda 6-7 ay boyunca aşırıya kaçacak şekilde aktif olup kendim için, isteklerim doğrultusunda bir bilgisayar toplamaya karar vermiştim.

Çok fazla yorum ve eleştri alarak sürekli konular açtım, sorular sordum. Beni kırmadınız çoğunuz yardım ettiniz. Sağolun yardımlarınız için.

Şimdi ise sizden bir ricam daha var. Hepinizin ama özellikle forumdaki belli başlı emektarların tavsiyeleri ve yardımları ile topladığım, her gün üstündeki tozları alıp 'Overclok' yapmaya bile korkup kıyamadığım bilgisayarımı satmak zorunda kalıyorum.

Ben bir öğrenciyim. 3,5 Ay önce topladığım bilgisayarımı borçlarımı kapatmak için yaz boyu çalışmaktan,uğraşmaktan elimi bile sürmeye fırsatım olmadı denebilir ve şimdi ise okullar başlıyor. Üniversiteye hazırlanacağım ve maddi açıdan zorluk çekiyorum. İdeallerim için bu canavardan vaz geçmek zorundayım.

Size yöneltmek istediğim soru şu, Bu bilgisayarı ne kadara satmalıyım ve nasıl satabilirim ?

Dediğim gibi öğrenciyim ve her kuruş benim için değerli. Kazık yemek istemiyorum, Hakta yemek istemiyorum. Bana bir yol gösterin

Bilgisayarımın Donanımı Şu Şekilde;

Dış Donanım:

1-) CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

2-)ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

3-)LOGITECH G103 GAMING KEYBOARD

4-)LOGITECH G300s GAMING MOUSE

5-)ASUS USB-N14 300MBPS ÇİFT ANTENLİ KABLOSUZ-N USB ADAPTÖR

6-)Samsung Portable DWD Writer ( Notebook için USB girişli DWD Okuyucu, yazıcı değil )

7-)LOGİTECH G230 GAMİNG HEADSET

İç Donanım:

1-)Sapphire R9 290X TRI-X Edition GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı

2-)Intel Core i5 4690K Soket 1150 3.5GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

3-)MSI Z97 GAMING 3 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart

4-)WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

5-)OCZ 120GB ARC 100 Serisi Sata 3.0 SSD (475MB Okuma / 395MB Yazma)

6-)Kingston 8GB (2x4GB) HyperX Savage RED DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram

7-)COOLER MASTER HYPER TX3 EVO 775/1155/1156/1366&AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU ( 1150 ile uyumludur )

Cpu macunu stok değil, Xıgmatek Powerful Thermal Macun kullandım fazlası duruyor devamı var ve 1 Metre HDMI yanında verilecektir.

Fotoğraflar:

Bu Canavarı Satıyorum. Ne Kadar Eder, Nasıl Satabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih D. -- 30 Eylül 2015; 18:52:52 >

• Fatih D. F kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com'a bakın benzer pcler ne kadar istiyorsa sizde ona göre fiyat belirleyip satın.
  • Çok İyi Bilgisayar Param Olsa Hemen Alırdım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

Sahibinden.com'a bakın benzer pcler ne kadar istiyorsa sizde ona göre fiyat belirleyip satın.

Cevabınız için teşekkür ederim. Fakat Sahibinden.com'da buna benzer bir bilgisayar yok. Dolar yükselişte ve bilgisayarın 0 maliyeti 5000 TL yi geçmiş bulunmakta. Sizce bu durumda ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşek Sokan Arı

Çok İyi Bilgisayar Param Olsa Hemen Alırdım .

Teşekkür ederim. Allah Gönlünüze göre verir inşallah
  • Parçaların fiyatını toplayıp 3 de 2 si fiyatına satabilirsiniz

• SeraLether kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarın bana masrafı 4.955 TL 3/2 si 3.300 TL ediyor çok az. Daha 3 aylık makina ?
  • Fatih D. F kullanıcısına yanıt
    Yakın birine satın o zaman

• -3500-3700 tl filan satılır aslında 2ci el olunca fiyat düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 26 Eylül 2015; 20:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeraLether

Yakın birine satın o zaman

Cevap için teşşekür ederim. Malesef taşındığım yerde dost edinmemeyi tercih ettim. Bu forumdaki insanlar şu an sokaktakilerden daha dost bana
  • patren kullanıcısına yanıt
    Cevap için Teşekkürler. Dolar şu an mühteşem bir yükselişte ve artmaya devam ediyor. Bu durumda bile 3.700 TL midir ederi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih D.

Cevap için Teşekkürler. Dolar şu an mühteşem bir yükselişte ve artmaya devam ediyor. Bu durumda bile 3.700 TL midir ederi ?

yani o tutardan satarsan yine iyi genellikle millet 2ci elden parça parça alan çok ama
    alıcısını bulabilirseniz satarsınız rahat ama yine çok bekletmeyin çok iyi pisaya araştırması yapın
    her parçanın değerini bulun hesaplayın derim en sağlıksı o olur
  • Hocam isterse makinan 7000 lira olsun ama çıkıpta 5000veren insan sayısı çok azdır. Adam zaten 5000e sıfır toplarım diyerekten 0 topluyor.

Canavarının gideri var. Sahibindene 4000den koy pazarlık yapılır de yavaş yavaş istediğin fiyata doğru çek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. 4000 TL ye satabilirsem satarım o zaman. Kafamda 4.500 TL vardı ama hayalmiş
  • patren kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Ayrı ayrı hesaplayacağım fakat 2.el fiyatları öğrenebileceğim güncel bir site varmı ?
  • quote:

Cevap için teşekkürler. Ayrı ayrı hesaplayacağım fakat 2.el fiyatları öğrenebileceğim güncel bir site varmı ?

sahibinden ayrıca forumun 2ci el bölümündende araştırabilirsin
  • quote:

sahibinden.com
    Dh ikinci el bölümü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3500-4000 arasi bir fiyattan koy

• Fiyat yüksek olduğu için alıcısı az olur. O kadar parası olan üçe beşe bakmayıp sıfır almak ister. 2. el alan kişi için de fiyatın çok cazip olması lazım. Sistemin sıfırı 5 bin etse de senin onu 4 bine bile satman zor. Parça parça satarsan hem satması daha kolay olur hem de fiyatı çok düşürmek zorunda kalmazsın.
  • Öncelikle zaten böyle önemli satma nedeniniz varken neden böyle sistem toplamaya çalıştınız.Hadi topladınız diyelim neden 2.el e yönelmediniz.2.el parçaları alsaydınız nerdeyse hiç zarara girmeden elinizden çıkarabilirdiniz.Malum dolarında artmasıyla parçalar değerlendi.Neyse arkadaşların dedikleri fiyat aralığında anca gider.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.