Şimdi Ara

BU CARIN DEGERİ NE KADAR EDER ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SERVER=AKARA HUMAN WARİOR 7 SHELL SET +7 70 QUEST MSSI VAR 78LVL %25 NP YOK EDERİ NEDİR YADA TEKLIF VERCEK OLAN ?

CARA TALIP VEYA TEKLIF VEREN VARSA EKLESIN PLS MSN>ferhat-car-gb@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 21kupa21 -- 11 Ocak 2011; 1:56:51 >

• 25-30 anca
    70 ile 75 skili açıksa 35 olur
    daha fazla item hakkında bilgi verirsen daha düzgün fiyat biçilir.
  • biradaer ESN kodları gizli şifre ve mail adresleri hiçbir bilgi yazmamışsın sana dedimki
    quote:

25-30 anca
    70 ile 75 skili açıksa 35 olur
    daha fazla item hakkında bilgi verirsen daha düzgün fiyat biçilir.

Daha detaylı yaz daha düzgün fiyat çıksın.
    Millet gizli sorusu olmayan charı.Esn kodlu olmayan chara bu kadar fiyat veriyo.
  • quote:

SeLL<< 80 Lw Warrior [ 80 questİ +7 ms ]__[ 90 TL ]

80 Lw warrior % 35

80 questi Ms +7

Dual old [ roc , we , wp , ske.b =[ 9gb Lik Takı ]

30 K Np si Var

Karakter Humandır

Bir siteden alıntı.
  • bi dürüm ısmarlıyayım şaka şaka ...fazla edeceğini sanmıyorum çarlar çok ucuza gidiyor artık helede itemsizse
  • shell set max 3gb

+7 guest ms para etmez yani işe yaramaz bir item sonucta charı alacak adam kullanacak hali yok czde iş yapması imkansız o silah ile +7 raptor al daha iyi benim gözümde

char 40tl civarı eder Max. görevleri dursada 70 questini yaptıgın için charın görevleri buga girdi verilmez görevler eger guesti almasaydın guestleri yapsaydın iyi olurdu

kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: shevchenko38

bi dürüm ısmarlıyayım şaka şaka ...fazla edeceğini sanmıyorum çarlar çok ucuza gidiyor artık helede itemsizse

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bu laptop ne kadar eder?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Burger King'ten steack house büyük boy menü ısmarlarım 16tl ye..
  • CHARIN 70 VE 75 SKİLLERİ AÇIK MI _? Bİ DE RİNG BASARSAN OYUN İÇİ GB NE KADAR DÜŞÜNÜRSÜN.
  • Char ince erkek warrior ve nicki deadle mi başlıyor?[Hatta charın nickinde 0 vardı sanırım tam hatırlayamıyorum nicki] Öyleyse ncs basmadan satamazsın akaranın sabıkalı dolandırıcılarından.
  • ben carı yenı aldım b1ackeagleden carın pm=DeathlessHer0 satıyorum suanda carı 100tl ye almak ısteyen ulasssın
  • O char 5-6 kere el değiştirdi sabihplerinden biri efeydi 3. veya 4. sahibiydi yanılmıyosam, hatta 15 gbye satmıştı adamın birine oda sana satmış. 1 ve 2. sahipleri tam bi ... ydi noktalı yerleri siz doldurun.
  • bence az daha kas item döşe iyi fiyata sat derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

O char 5-6 kere el değiştirdi sabihplerinden biri efeydi 3. veya 4. sahibiydi yanılmıyosam, hatta 15 gbye satmıştı adamın birine oda sana satmış. 1 ve 2. sahipleri tam bi ... ydi noktalı yerleri siz doldurun.

Evet bir ara ben almıştım oyunda ucuz diye Sonra sattım tabi Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilanımda vadı.

Benden alınan charın geri alınma gibi bir ihtimali ortadan kalkar.Ben her bilgisini değiştirir kendimi sağlama alırım.Ama char benden çıktıktan sonra el değiştirirse orasına karışmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efege -- 11 Ocak 2011; 22:55:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.