Şimdi Ara

Bu Char aNDReaM'da Ne i$ YaPaR--GÖRü$LeRiNiZi BeKLiYoRuM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 16txs1963

Merhaba ArkadaşLar..ÖnceLikLe HoşGeLDiM:D:D

Arkadaşlar Beramusta 58 LvL Magem Var.

iTemLeri ŞuNLaR..

+7 FuLL Crimson set.
    +7 eLixir Staf
    KüpeLer +9 HeaLth
    Diğer takıLar (yüzük vs. görev itemleri)
    ve ayrıyetten Andreamda kullanmak için +9 Macig power takı seti..
    yine andreamda kullandığım +6 crimson helmet dagger defans(13)

Paper Mage değilim.İntçiyim.Öyle tek atma olayı felan yok..:Dstafım saglam oldugu için ıntcıyım.paper oldunmuda hemen yatıosun..

daha once hıc takılmamıştım andreama.2gün takıldım.2 günde 1600 np kastım..

59 olunca direk flame-lighting olucam..

NoT: Bütün +7ler rebishmidir rebit midir nedir ondan işte..yanar dönerli yani:D

Ewet arkadaşLar sizce Bu Mage Ne iş Yapar...

Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum..

Bende Bir Mageyim İtemlerin Leveline Göre Çok İyi Andream de İyi İş Yaparsın Ama Serwerına Görede Değişir Hocam...

• eywallah beyler sağolun olumlu ve olumsuz yorumlar için teşekkürler..
    yalnız asas kesemessin diyen arkadaşlar bilsinki 1vs1 de %80 asasları kestim..%20 cok sağlam denk geldi..bide itemlerime + olarak elemental pendant ekleyince canımı health'ı 280 civarı arttırdı.buda bana + kattı..şu an görev yüzüklerini takıorum onlarıda değiştircem daha sağlam olmak istiom...sizce bana uyabilecek en iyi yüzükler nedir.???Teşekkürler...
  • resp sana bisey sorcam sen resmine avril koymussun ya ben nasıl koycam
  • Eğer sen charının ne iş yapacağını bilmiyorsan bu oyunu sen oynama! Forum bu tür topicle doldu taştı ya .Eğer ki sen bilmiyorsan ne iş yapacağını zaten sen bi iş yapamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

mageleri niye bu kadar küçümsediğinizi anlamış değilim ?
    tmm nova güzel aoe bi skill ama mageler 1vs1 yapabilecek kapasitede charlardır özelliklede manes of fire skilli ile
    eet mesala ardream de çok kişi olduu için arada kalabalık içinde bi kaç kişi öldürüoru ama mesala spike+thrustla alamadıım mageler beni çok rahat alıo 56 skillini o kdr seri atıoki baya bi ii damage verio yani bufflı bile olsam beni yenebilcekmiş gibi
  • iş yapar ama tek basına yapamassın cunku can yakan nowadır nowa olmadanda olmas

eskiden assasların ozelligi cz skillinin 55 te acılmasıydı şimdi warriorun 57 oldu ama 57 nowası yoq

yani anlıcagın sen lvl kas harpy fln 63 ol ole git cz ye
  • yaw siz hiç ardreamde blizzard yedinizmi sahsen ben çok yedim we matrix yapıomuş gibi oluo gelen wuruo geçen wuruo ama tabiki bi prty lazım
  • bni vsde lr mageler kitleyemez goblin fp set war mana ve hpye werio baya resistleride werio
    cok wurumazlar artık bna paperler stun olmuo cok güzel dex bonus pek yok ama
  • İş Yapmaz İteme Bakmayın
  • bencede charın güzel iyi iş yapar
  • paper olsaydın daha iyi olurdu
  • bence forumda böle başlıklar açılmamalı ne yani bendede +8 dual shardlı rougemle cz de neler yaparım die soruyormuyum? bize ne kim ne yaparsa yapsın...
  • guzel guzel 59 olmaya bak sen
  • 35 51 54 57 light 35 büyülerini tamamlarsan o char baya iş yapar magelerle kule partiler çok iyi iş yapıyor geçen gün diesteki roguem ile girdim bi kule partiye 10 dakka keçmedi 1k np kastım süper oluyor 6 mage 1 pirest 1 rogue alpı iç içe girdinizmi kimse yaklaşamaz.
  • bende mage oynuorm ii saglam adamın warmıs ama bence cok ii iş yaparsın edanada isen senınle kapısmak ısterım ben paper mage im ama farketmes np
  • Ben paperi tek geçerim hele ardreamde ama şu sıralar forumda semi paper diye bi olay duydum o da fena demiyolar daha denemedim ama defans braz daha ii oluyomuş nese bu ayrı konu...

Charın ii fena deil ardreamda iş yapar yane bi de 2 günde 1600 çok deil daha fazla da kasılır o charla
  • quote:

Orjinalden alıntı: :ReSpavVn:

Charın güzelmiş hocam. İyi iş çıkarabilirsin bu charla

aynen..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.