Şimdi Ara

Bu Charın Ederi ne kadar sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkada$Lar sizce bu char kaç para eder ? Lvl 80 Full int full farmlı olduğunu düşünürsek ..

Kiminse Eğer helal olsun walla xD

https://store.donanimhaber.com/cb/51/2f/cb512f9af43a20f8ae0f8ac5158addf0.jpg

Rev6 >>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadowboys -- 7 Ağustos 2007; 20:05:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

Arkada$Lar sizce bu char kaç para eder ? Lvl 80 Full int full farmlı olduğunu düşünürsek ..

Kiminse Eğer helal olsun walla xD

https://store.donanimhaber.com/cb/51/2f/cb512f9af43a20f8ae0f8ac5158addf0.jpg

Rev6 >>

Vay maşallah gözüm değmesin

2000$'dan aşağı gitmez

• Dolar üstünden min 3000$..
  • 4000$ cunku kıyafetler bile +7 nasıl ccf dir bu allahım ccf deilse bile adam bill gates le akraba olmalı o kadar astal e paramı yeter hersey +7

ama 90 lvl cap gelinceh epsi yalan olcak
  • cok cok sansli itemlere denkgelmedi ise sadece astral immortal masrafi 1000$ i bulabilir bu karakterin ...
    ama eminim bu forumda satisa ciksa 2000 YTL satis fiyatina bile cok denirdi bu karakter icin :D
    adamin 5000$ dan daha alt bir fiyata o karakteri satacagini dusunmuyorum ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharakoram

cok cok sansli itemlere denkgelmedi ise sadece astral immortal masrafi 1000$ i bulabilir bu karakterin ...
    ama eminim bu forumda satisa ciksa 2000 YTL satis fiyatina bile cok denirdi bu karakter icin :D

yokmu 6000$ diyen ?
  • quote:

cok cok sansli itemlere denkgelmedi ise sadece astral immortal masrafi 1000$ i bulabilir bu karakterin ...

walla ne kadar haklısın abi

http://forum.donanimhaber.com/m_16416771/tm.htm

şuradaki charı 600 a indirdim ama hala isteyen yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sosun Sizce ne kadar yapar?
    16 yıl önce açıldı
    Takas Oranları Ne Kadar?
    19 yıl önce açıldı
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• sen bunu hawa atmak için mi koydun acep?
  • ebenizin gözü 10.000$ eder bu asında ama kıymetini bilen yokki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lanparty16

sen bunu hawa atmak için mi koydun acep?

char benim değilki hava atayım (:
  • intihar edesim geldi ya insan böyle karakterler görünce biraz isyan ediyor ya gerçekten ya biz birtaneyi bulamıyoruz adam full sosun zevk için girişirim gerçek hayatta döverim bunu zevk için
  • Takılarda sun ise farm şuanki skiller ile full ise 4*4 char demek daha iyisi biraz zor bu yüzden dış ülkelerde 3000$ bizim ülkemizde 2000-3000$ arası bir değeri vardır sanırım
  • ben 1 milyon dolar veriyorum
  • xian da var bı bladee oda bunun gibi yanlız onun shield ı sun +9 blade sun +9 gerısı sun +5,+6,+7 ama full str tam bi strong o adam yatmaz ya zaten öylede kımse yatıramıyor
  • ya bu adamlar bu kadar gerçek para döküyor ya şu oyuna nedense benim içim acıyor ya :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadowboys

quote:

walla ne kadar haklısın abi

http://forum.donanimhaber.com/m_16416771/tm.htm

şuradaki charı 600 a indirdim ama hala isteyen yok

bunu nasıl 600 e alan yok ya bu adama 2000 weriolar snnkini 600 e almıolar

• çok güzel cidden off yane bişi diyemem
  • fiyatı en fazla bi 1.5 milyar eder kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.