Şimdi Ara

Bu cihaz alınır m?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-pentax-k200d-18-55mm-70-300mm-obj-tamrac-canta-canon-mvx200-ka-47311055/detay/ sizce makine ve fiyat nasıl alınabilinir mi?

ilk makinam olacak kafam karma karışık nikon d90 canon 550d arasında gdip geliyorum ucuz bir tercih olarak bu cihaz düşünülebilinir m?

• Merhaba,
    Pentax k200d giriş seviyesi olmasına rağmen daha üst sınıf gövdelerin bazı özelliklerini barındıran çok kaliteli bir gövde diyebilirim.
    Bu makinenin artılarını kısaca anlatmak gerekirse; Suya ve toza karşı çok iyi izolasyonunun olması,11 adet netleme noktası (9 tanesi cross-type özellikli),gövde üzerinde titreşim azaltıcı sisteminin bulunması,üst bilgi ekranı,emsallerine göre biraz daha ağır olmasından dolayı çekim sırasında daha stabil bir tutuş ve gövde malzemesinin kalitesi gibi giriş seviyesine göre çok iyi artıları olduğunu söyleyebilirim.
    Bu makinenin en zayıf olduğu nokta ise,ard arda seri çekim sayısının biraz düşük olması ama bu ayrıntı her kullanıcı için çok önemli olmayabilir.
    Ayrıca,Pentax k200d'nin kit lensinin (18-55 AL II) 18-55 kit lensler arasında en iyisi olduğunu da belirtmek isterim.
    İmaj kalitesine gelince;Yerli ve yabancı bir çok forumda ve inceleme sitelerinde bu makinenin özellikle raw formatta çok iyi olduğu defalarca belirtilmişti.Ben birebir inceleyip test ettiğimde de imaj kalitesini çok beğenmiştim.
    D90 ve 550d konusuna gelince;Eğer imaj kalitesinin yanında video moduna da önem veriyorsanız bu makineleri de tavsiye ederim ama sadece fotoğraf çekimi yapmayı düşünüyorsanız k200d çok iyi bir başlangıç olabilir.
    Son olarak,eklemiş olduğunuz ilanın içeriğine bakılırsa fiyat fena değil gibi ama yine de yeterince fiyat araştırması yapmadan karar vermemenizi tavsiye ederim.
    İyi akşamlar,hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 29 Temmuz 2011; 15:49:22 >

• hacı makina bence uygun derim. Tabi fazla bilgi sahibi değilim. kendi şahsi görüşüm :)
  • Hocam daha iyisi şamda kayısı üzerindeki lensler 1000 lirayı geçik hiç kaçırma derim birde kameramı hediye veriyo orayı anlamadım eğer ona varsa hiç pazarlık etmeden al derim iyi günler :)
  • 550d veya d90 secenekleriniz arasinda var ise kesinlikle bu ikisini onde tutun. İlandaki makine ise f/p orani yuksek bir makine. Pentax K-R kullandim, k-r veya k-x'i tavsiye edetim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.