Şimdi Ara

Bu cihaz sayesinde kirli havadan enerji üretilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu açıldıysa kusura bakmayın, ben göremedim.

Merhaba arkadaşlar, geçen ay içerisinde bir cihaz üretildi. Bu cihaz kirli havayı süzerek hidrojen ayrıştırması yapıyor, sonucunda ise araçlar için hidrojen yakıtı kullanılabiliyor.

Bu cihaz sayesinde kirli havadan enerji üretilebilecek

Biliyorsunuz dünyadaki kaynaklar gün geçtikçe tükenmekte. İnsan sayısının artması ile kaynakların tükenme hızı da artmakta. Günümüz kaynakları tükendikçe bilim adamları alternatif enerji arayışına başladılar. Küçümsenmeyecek bu buluş sayesinde hava temizlenip hidrojen gazı kullanılabilir hale gelecek.

Bu çalışmanın amacı tamamen yenilenebilir enerji sistemi oluşturmak.Dünyadaki enerji kaynakları bittikçe bilim adamları alternatif enerji kaynakları aramaya başladılar.Çalışması için güneş ışığı alması gereken cihaz, tek bir zar ile ayrılmış iki bölmeye sahip.Hava bir taraftan temizlenirken kirli kısım diğer taraftan hidrojen gazına dönüştürülebiliyor.

Konu ile ilgili daha fazla bilgiyi Bloğumda paylaştım, okumak isteyen olursa girebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hllcnr -- 13 Haziran 2017; 17:5:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.