Şimdi Ara

Bu COİL WHİNE mıdır ? [Değilmiş] :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben msı sonra ağlayan ekran kartları gördüm toplam da 10 adet gtx970 kullandım gerisi boş seri sıkıntılı şanslı
    olanda sorun olmayan kart denk gelen varsa SIMSIKI SARILSIN BIRAKMASIN GERİSİ hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: HolaBola

Gürültü yapan işlemci fanları arada siren sesi gibi çıkan ses karttan geliyor benc 1400 fps den sonra ses duyuluyor onun dışında ses yok.

Değiştirirsem alacağım kart da daha fazlası çıkarsa ? :)

Onu da değiştirirsin verdiğin paranın karşılığında sorunsuz ürün senin en doğal hakkın.Ben kart aldım cw çıktı değiştirdim onda da çıktı ondan sonra başka kart aldım çıkmadı kullanıyorum.Doğruyu bulana kadar yanlışa devam anlıcağın

Hala ikilemdeyim değiştirsem mi diye :)

Sendeki cw oyundamı oluyor yoksa benc kasarken mi o ses çıkıyor ve ses düzeyini merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Orijinalden alıntı: HolaBola

quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Sen buna ses mi diyorsun

Msi gtx 970 coil whine yaz youtube a.Diğer cwleri duyunca kartını satmazsın zaten.

Baktım araştırdım bu ses 1400fps den sonra çıktığı için şanslımıyım değilmiyim bilemedim :S

Çoğu kartta olur zaten o kadarcık ses.Ses böyle değilse kafaya takmaya bile gerek yok.

sıkıntı tek markada değil
    http://www.youtube.com/watch?v=9yGtg-8zV8Y

Bu kadar ses çıkmıyor yukarıda video attım 3 4 kart değiştirmiş biri olarak sizce değiştirilmelimi yoksa alacağım kart daha kötü çıkabilir diye böyle kullanmalımıyım?

• Arkadaşlar daha önce cw den dolayı konu açmıştım değiştirmeyi düşünürken birden pc min sürekli reset atmasından dolayı yeni psu aldım ve test ettik cw sesi karttan değil psu dan geliyormuş şuan bırakın 1300 fps yi 4000 fps de bile çıt yok bu arada maşallah demeyi unutmayalım :D size tavsyom cw sorunu olan arkadaşlar farklı psu lardan test etmesi belkide sadece bende boyle olmuştur yinede bu durumu paylsşmakta fayda var umarım sizde cw sesinden kurtulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.