Şimdi Ara

Bu COİL WHİNE mıdır ? [Değilmiş] :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm 2 gün önce vatandan aldığım ASUS GTX 970 Strix ekran kartını alttaki vidyodaki sesten dolayı değiştirmek istiyorum

sizce bu coil whine mıdır yoksa yük altında olduğu için çıkardığı ses normalmidir nedir acil yardıma ihtiyacım var ona göre değiştireceğim

Yorumlar için Teşekkürler..

http://www.youtube.com/watch?v=qPj-o8hCSbo&feature=youtu.be

DN. Bu ses furmark testinde 1300 1400 fps de çıkıyor.

GÜNCELLEME

Arkadaşlar daha önce cw den dolayı konu açmıştım değiştirmeyi düşünürken birden pc min sürekli reset atmasından dolayı yeni psu aldım ve test ettik cw sesi karttan değil psu dan geliyormuş şuan bırakın 1300 fps yi 4000 fps de bile çıt yok bu arada maşallah demeyi unutmayalım :D size tavsyom cw sorunu olan arkadaşlar farklı psu lardan test etmesi belkide sadece bende boyle olmuştur yinede bu durumu paylsşmakta fayda var umarım sizde cw sesinden kurtulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolaBola -- 26 Ocak 2015; 21:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HolaBola

Selamun aleyküm 2 gün önce vatandan aldığım ASUS GTX 970 Strix ekran kartını alttaki vidyodaki sesten dolayı değiştirmek istiyorum

sizce bu coil whine mıdır yoksa yük altında olduğu için çıkardığı ses normalmidir nedir acil yardıma ihtiyacım var ona göre değiştireceğim

1400 fps de cıkıyorsa sadece deiştirmek gibi bi hata yapma sakın

• prototype1903 kullanıcısına yanıt
    Normalde her hangi bi ses yok şimdiye kadar bir çok 970 cv sorunu gördüm merak ettim test yaptım 1k dan sonra ses duyuluyor ve siren sesi gibi cv ye pek benzemiyor

Sizlere sormak istedim.

Sence bu ses normalmi?
  • HolaBola H kullanıcısına yanıt
    doğrudur cw sesi fakat sadece 1400-1500 fps veren yerlerde veriyorsa hiç dert etme o fps lerde ses çıkarmayan kart bulman çok zor zaten oyunlarda falan günlük kullanımda seni rahatsız eden bi ses çıkarmıyorsa değiştirme sakın o benchlerde o fps lerde cıkan ses normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype1903

doğrudur cw sesi fakat sadece 1400-1500 fps veren yerlerde veriyorsa hiç dert etme o fps lerde ses çıkarmayan kart bulman çok zor zaten oyunlarda falan günlük kullanımda seni rahatsız eden bi ses çıkarmıyorsa değiştirme sakın o benchlerde o fps lerde cıkan ses normal.

Aynı şekil crysis2 ye girerken giriş ekranında 1400fps felan alıyorum bende diyorum ses nerden geliyor hoperloru kapatıyorum devam ediyor oyuna girince susuyordu meger bundanmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prototype1903 kullanıcısına yanıt
    Anladım endişelenecek bir şey yok çünkü kasa kapalıyken bu seste duyulmuyor.

İlgi alakan için teşekkür ederim..
  • Bazı oyunların girişlerinde fps ler 4000 5000 oluyor özellikle Knight Online ıd pas kısmında 5000 fps de bile ses çok az bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Anladım endişelenecek bir şey yok çünkü kasa kapalıyken bu seste duyulmuyor.

İlgi alakan için teşekkür ederim..
    Cw sesi fakat çok yüksek seviyede değil sanırım videodan öyle anlaşılıyor yani katlanırım diyorsan sorun olmaz.Ama ben kendi adıma konuşayım kesin değiştirirdim isterse 5000fps alsın o ses benim kartımdan çıkamaz sonuçta fabrikasyon bir hatanın eseri oluşuyor o ses :) CW'den 3 adet 280x değiştirdim.
  • quote:

Selamun aleyküm 2 gün önce vatandan aldığım ASUS GTX 970 Strix ekran kartını alttaki vidyodaki sesten dolayı değiştirmek istiyorum

Verdiğin kayıtta cw sesi çok az kafana takma, bende gigabyte gtx 970 SLI var farcry 4 ve watch dogs un yükleme ekranında yani 2000 fps nin üzerinde o ses çıkıyor, normal oyunda çıt yok. Kartı değiştirirsin bu sefer oyundada ötmeye başlar hepten kötü olur, 2-3 sn yükleme ekranında ötsün zararı yok.

• The@Thing kullanıcısına yanıt
    Gürültü yapan işlemci fanları arada siren sesi gibi çıkan ses karttan geliyor benc 1400 fps den sonra ses duyuluyor onun dışında ses yok.

Değiştirirsem alacağım kart da daha fazlası çıkarsa ? :)
  • quote:

Gürültü yapan işlemci fanları arada siren sesi gibi çıkan ses karttan geliyor benc 1400 fps den sonra ses duyuluyor onun dışında ses yok.

Onu da değiştirirsin verdiğin paranın karşılığında sorunsuz ürün senin en doğal hakkın.Ben kart aldım cw çıktı değiştirdim onda da çıktı ondan sonra başka kart aldım çıkmadı kullanıyorum.Doğruyu bulana kadar yanlışa devam anlıcağın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 6 Ocak 2015; 21:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Onu da değiştirirsin verdiğin paranın karşılığında sorunsuz ürün senin en doğal hakkın.Ben kart aldım cw çıktı değiştirdim onda da çıktı ondan sonra başka kart aldım çıkmadı kullanıyorum.Doğruyu bulana kadar yanlışa devam anlıcağın

Alıntıları Göster
    Sen buna ses mi diyorsun

Msi gtx 970 coil whine yaz youtube a.Diğer cwleri duyunca kartını satmazsın zaten.

• The@Thing kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani senin kart 1500 fps den sonra ötmüyormu ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Sen buna ses mi diyorsun

Msi gtx 970 coil whine yaz youtube a.Diğer cwleri duyunca kartını satmazsın zaten.

Baktım araştırdım bu ses 1400fps den sonra çıktığı için şanslımıyım değilmiyim bilemedim :S
  • quote:

quote:

Sen buna ses mi diyorsun

Baktım araştırdım bu ses 1400fps den sonra çıktığı için şanslımıyım değilmiyim bilemedim :S

Çoğu kartta olur zaten o kadarcık ses.Ses böyle değilse kafaya takmaya bile gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slim Charles

quote:

quote:

Sen buna ses mi diyorsun

Çoğu kartta olur zaten o kadarcık ses.Ses böyle değilse kafaya takmaya bile gerek yok.

Alıntıları Göster
    Bu ses gayet normal. Her kartta bu kadar ses normaldir. Değiştirme kartını devam et

• Arkadasim FPS değil, RPM. Bende diyorum ne diyorlar 4000 FPS Lee havada ucusuyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4vc1

Arkadasim FPS değil, RPM. Bende diyorum ne diyorlar 4000 FPS Lee havada ucusuyor...

hocam cok sukur konuyu anladim sabahtan beri anlamaya calisiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen buna ses mi diyorsun

sıkıntı tek markada değil
    http://www.youtube.com/watch?v=9yGtg-8zV8Y

• fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Ben tek markada demedim ki.En çok msi da var ama.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.