Şimdi Ara

Bu Çok Fonksiyonlu Yazıcılardan Hangisini Alsam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki cd üzerine yazabile model hangisidir

ne kadar sürede yazıyor acaba cdyi
  • Yardımlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar...
  • Bu ay XEROX'un PC dergilerindeki reklamindaki modelde oldukca guzel gorunuyor. modelini hatirlayamadim ama fiyati 400-450 ytl. XEROX oldukca iyi bir marka sanirim uluslararasi fax/fotokopi sektorunde ama yazici ve karttus olayi hakkinda referans verebilecek olanlardan ya da kullananlardan yorumlar gelirse cok iyi olur
  • ARKADAŞIM BEN SANA SÖYLİM EPSONDAN KAFADAN VAZGEÇ. ELİMDE DX 4850 VAR VE MİNİCİK DÖRT TANE AYRI KARTUŞ VAR (YENİ MODELLERDE DAHA DA KÜÇÜLTMÜŞLER ADAM KARTUŞTAN PARA KAZANACAK YA!!!)

HALİYLE KARTUŞ HEMEN BİTECEK VE DOLDURAIM DİYECEKSİN.KESİNLİKLE EVDE DOLUM OLMUYO VE DIŞARDAN DA PAHALI OLUYO, ÇÜNKÜ DÖRT KARTUŞ. NERDEN BAKSAN 20-25 YTL. AYRICA HER AÇILIŞ KAPANIŞTA KARTUŞTAN DELİ GİBİ MÜREKKEP ÇEKİYO. BEN SATMAYA KARAR VERDİM VE CANON ARAŞTIRDIM VE ALCAM SANA DA TAVSİYE EDERİM.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakdogan

selam

ben dün canon mp460 aldım . çok şık ve kullanışlı, kartuşları TAM DOLU ve DOLDURULABİLİYOR.
    Lcd ekranı var, kızılötesi var, bulutooth adaptörü takabiliyorsunuz. Fotograf makinasında kullandığım SDHC kartımı bile direkt tanıdı, çoğu okuyucu bu model kartı tanımıyor. Kartı taktım direkt Lcd ekranda resimleri görebildim. Yanında gelen yazılımar ise mükemmel.

mp-180 nin biraz rutüşlü hali, zaten aralarında 20-25 ytl fark var. ( Lcd ekran+Blutooth için bence değer )

kolay gelsin.

murat

ARKADAŞIM BENDE MP460 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇOK CİDDİ . BUGÜNLERDE ALCAM. NE DÜŞÜNÜYOSUN ??? ALET NASIL ?? TARAYICISINDAN MEMNUN MUSUN ??? VE HİÇ DOLUM YAPTIN MI??* FİKİRLERİNİ ACİL BEYAN EDERSEN SEVİNİRİM .BEN DE KARDEŞİM DE YAZICI ÇOK KULLANIYORUZ DA .....

• Merhaba,

Bütün arkadaşlara yardımları için teşekkürler.Canon mp460 aldım. Herşeyiyle mükemmel bir yazıcı, mürekkep dolumu çok rahat bir şekilde yapılabiliyormuş. Ayrıca Hp modellerine göre iki kat daha fazla baskı alabilliyosunuz, çünkü 12ml lik kartuş kullanıyor. Baskı kalitesi ve tarayıcısıda mükemmel, herkese tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.