Şimdi Ara

Bu Çok Fonksiyonlu Yazıcılardan Hangisini Alsam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evime bi çok fonksiyonlu yazıcı almak istiyorum; Ama bi türlü karar veremedim. Aşağıdaki yazıcılar arasında kaldım:

1)HP PHOTOSMART C4280

2)HP DESKJET F4180

3)CANON PIXMA MP160

Acaba hangisi daha iyidir?
    Deskjet, photosmart, pixma bunlar ne anlama geliyor?
    Bu ayarlarda önerebileceğiniz başka yazıcı varmı?

Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar....

• HP derim ben, Canon'ların kullanımı daha zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zubi

HP derim ben, Canon'ların kullanımı daha zor...
    bende yenı mp 160 aldım. kullanımı zor demıssın aöa ben bır zorlugunu goremedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Raja Clavata

Baskı kalitesi falan nası birader memnunmusun bide kaça aldın ya ben piyasadan farklı fiyatlar aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan18 -- 27 Eylül 2007; 23:27:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogan18

quote:

Baskı kalitesi falan nası birader memnunmusun bide kaça aldın ya ben piyasadan farklı fiyatlar aldım.

Alıntıları Göster
    bence mp180 modelini almalısın gold'ta renkli kartuş hediyesi var özellikler bakımından alternatifi yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: cremisiastro

bence mp180 modelini almalısın gold'ta renkli kartuş hediyesi var özellikler bakımından alternatifi yok...

Alıntıları Göster
    1)HP PHOTOSMART C4280

2)HP DESKJET F4180

yukarıdaki yazıcıların kartuş dolumu yapılabiliyormu??? kartuş fiyatları malum...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    baskı kalıtesı gayet ıyı. bımeksten aldım 118 ytl ye, usb kablosuda hedıye etttıler. kartusları tam dolu ve tekrar doldurulabılıyormus
    quote:

Orjinalden alıntı: dogan18

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: cremisiastro

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

Kesinlikle.Çok şık ve kullanmasıda çok kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwatchersking

quote:

Orjinalden alıntı: cremisiastro

Kesinlikle.Çok şık ve kullanmasıda çok kolay.

Alıntıları Göster
    mp-160 tavsiye ederim >>>http://www.ortaklarbilgisayar.com/index.php?sp=4468

• quote:

Orijinalden alıntı: atlanta

mp-160 tavsiye ederim >>>http://www.ortaklarbilgisayar.com/index.php?sp=4468

Alıntıları Göster
    selam

ben dün canon mp460 aldım . çok şık ve kullanışlı, kartuşları TAM DOLU ve DOLDURULABİLİYOR.
    Lcd ekranı var, kızılötesi var, bulutooth adaptörü takabiliyorsunuz. Fotograf makinasında kullandığım SDHC kartımı bile direkt tanıdı, çoğu okuyucu bu model kartı tanımıyor. Kartı taktım direkt Lcd ekranda resimleri görebildim. Yanında gelen yazılımar ise mükemmel.

mp-180 nin biraz rutüşlü hali, zaten aralarında 20-25 ytl fark var. ( Lcd ekran+Blutooth için bence değer )

kolay gelsin.

murat

• quote:

Orijinalden alıntı: msakdogan

selam

ben dün canon mp460 aldım . çok şık ve kullanışlı, kartuşları TAM DOLU ve DOLDURULABİLİYOR.
    Lcd ekranı var, kızılötesi var, bulutooth adaptörü takabiliyorsunuz. Fotograf makinasında kullandığım SDHC kartımı bile direkt tanıdı, çoğu okuyucu bu model kartı tanımıyor. Kartı taktım direkt Lcd ekranda resimleri görebildim. Yanında gelen yazılımar ise mükemmel.

mp-180 nin biraz rutüşlü hali, zaten aralarında 20-25 ytl fark var. ( Lcd ekran+Blutooth için bence değer )

kolay gelsin.

murat

Alıntıları Göster
    Herkes canon diyo yani. Hp alan arkadaşlar yok mu? Onlarında fikirlerini almak isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: print1

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Başka bir cevap vereyim ben size. Epson!!! Neden mi?

En büyük neden 4 farklı kartus. Yani 1 siyah ve 3 ana renk. Bu ana renkler hp de bir arada geldıgınden 1 tanesi biterse diğerlerini kullanmanıza izin vermiyor ve yenisini almanızı istiyor. Yenisi de en az 60 ytl. Siyahı da en az 30 ytl. Yani en az 100 ytl vermeniz gerek. Epsonda ise kartuş başına 15 ytş yanı toplamda 60 ytl, hem de sonuna kadar verım alınabılıyor.

Bir de epson düşün derim. Ama model tam bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: DDGuclu

En büyük neden 4 farklı kartus. Yani 1 siyah ve 3 ana renk. Bu ana renkler hp de bir arada geldıgınden 1 tanesi biterse diğerlerini kullanmanıza izin vermiyor ve yenisini almanızı istiyor. Yenisi de en az 60 ytl. Siyahı da en az 30 ytl. Yani en az 100 ytl vermeniz gerek. Epsonda ise kartuş başına 15 ytş yanı toplamda 60 ytl, hem de sonuna kadar verım alınabılıyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler birader ya, bide epson u araştırıyım o zaman...

• quote:

Teşekkürler birader ya, bide epson u araştırıyım o zaman...

Alıntıları Göster
    Epson dx 5050 almayı düşünüyorum.Tavsiye ederim.Kartuşları 15 ytl yazıcı 140 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgyenendh -- 3 Ekim 2007; 10:30:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DDGuclu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DDGuclu

Epson çok fonksiyonlu yazıcılar bir kartuşla ne kadar basabiliyor?Yazıcıyı aldığında 4 tane tam dolu kartuş veriyorlarmı?Bazıları çok mürekkep harcadığını söylüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mgyenendh

Epson dx 5050 almayı düşünüyorum.Tavsiye ederim.Kartuşları 15 ytl yazıcı 140 civarı.

Alıntıları Göster
    epsonlarda dolum prolemi var

ama foumda bi arkadaş dolum makinası almış 50 euroya ve baskıkaltesinin çok iyi olduğunu söylüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

epsonlarda dolum prolemi var

ama foumda bi arkadaş dolum makinası almış 50 euroya ve baskıkaltesinin çok iyi olduğunu söylüyordu

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_15940970/tm.htm

link burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

http://forum.donanimhaber.com/m_15940970/tm.htm

link burda

Alıntıları Göster
    Brother 115c uygun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgyenendh

Brother 115c uygun gibi.

Alıntıları Göster
    Canon MP-160 seçeneği bence en uygun olanıdır.Kartuşları doldurulabilen ve baskı kalitesi iyi olan bir cihaz.Kullanıcı memnuniyeti ön planda olan bu cihazı kullanan arkadaşların yorumlarını dikkate al bence.
    Bu arada ben Canon MP-510 modelini kullanmaktayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmatic1

Canon MP-160 seçeneği bence en uygun olanıdır.Kartuşları doldurulabilen ve baskı kalitesi iyi olan bir cihaz.Kullanıcı memnuniyeti ön planda olan bu cihazı kullanan arkadaşların yorumlarını dikkate al bence.
    Bu arada ben Canon MP-510 modelini kullanmaktayım.

Alıntıları Göster
    Epson u araştırdım; ama açıkcası pek cazip gelmedi. Arkadaşın dediği gibi canon alıcam heralde...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.