Şimdi Ara

BU üÇ telefondan hangisini alırdınız ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusuruma bakmayın malumunuz bayram misafir geldi acele ile YAZDIM unutmuşum N70-3250-W810İ Ben bu 3 telefon arasında kaldım bilgili arkadaslarım sizce bu 3 telden hangisi
    benim için Kamera %45 müzik dinleme ve müzik donanımları %55 önemli sizce hangisi. Dayanıklılıgı belirtmedim çünki hepsi bana saglam geldi. Cevablarınız için şimdiden saolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 25 Ekim 2006; 17:15:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: AlricDoRei

öncelikle selamlar. Ben bu 3 telefon arasında kaldım bilgili arkadaslarım sizce bu 3 telden hangisi
    benim için Kamera %45 müzik dinleme ve müzik donanımları %55 önemli sizce hangisi. Dayanıklılıgı belirtmedim çünki hepsi bana saglam geldi. Cevablarınız için şimdiden saolun.

hangi 3 telden bahsediyorsun ?
  • bence n70
  • yardımcı olabildiysek ne mutlu
  • tel modellerini yazmayı unutmuşun
  • vertu vertu vertu
  • bence üçüde harkulade
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3ünüde tavsiye ederim
  • benim de isteidiğim yüzdelik payları snein gibiydi ama bütçem bayaa kısıtlıydı...
    6630 music edition aldım,müzisyeniz ne de olsa bayaa tatmin edici... hatta şok edici
    Kamera gündüzleri cok sağlam,gece bi işe yaramaz
  • arkadaş galıba ya fake ya da post kasmakk ısteyenlerden
  • kesinlikle sirocco..tek geç onu
  • koptum ya...
  • 3250 al daha bir müzik fonksiyonlu bir cihaz !
  • Sen resmen w810u tarif etmişsin...
    Hem içlerinde en iyi kameraya sahip olanı hemde müzikte n70i geçer 3250yede kafa tutar..
    3250nin kamerası pek iyi değil.. w810un yanına yanaşamaz bile
  • w810
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Sen resmen w810u tarif etmişsin...
    Hem içlerinde en iyi kameraya sahip olanı hemde müzikte n70i geçer 3250yede kafa tutar..
    3250nin kamerası pek iyi değil.. w810un yanına yanaşamaz bile

arkadaşa aynen katılıyorum bencede w810i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuHiZaKa -- 25 Ekim 2006; 17:58:32 >
  • w810'u tarif etmişsin
  • w810i...gözünü kapa ve al içine bi huzur sinecekdir...Kullandığın güzel günlerde bizi hatırla
  • W810

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _jackal_ -- 25 Ekim 2006; 18:12:16 >
  • w810i
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.