Şimdi Ara

Bu corolla modeli neden tutulmuyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.

Bütün araçlar toyota olsa ne yiyip içecek bu kadar insan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagduygu

opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.

• o kasa en sevmedigim corolladır
  • En sevmediğim Corolla modeli. O farlar nasıl bir aklın ürünüydü
  • Bu aracın çıktığı yıllarda rakipleri Opel astra, vw bora ve golf, Hatta focus piyasaya çıktı. Bu tasarım çok sönük kaldı onlara göre.
    Türkiye de ilk satıldığı yıllar fabrikada takılan sert lastikten dolayı yol tutuş problemi yaşandığını da duymuştum.
  • bu araba sadece bir sene üretildi 99 yılında ve ön farların şekli şemali subaru tarafından kendi tasarımlarından birine benzediği için mahkemelik olup üreimi durduruldu ve yeni birleştirilmiş farlar yeni nesil vvt-i motor ile yeniden sunuldu diye biliyorum ben.. belkide daha kullanıcıyla tam buluşamadan yollara veda etti bu hali bu yüzden tutulmamış olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casagrande -- 14 Eylül 2009; 2:18:55 >
  • 10.000 brodway alacağına 12500 bunu al devam
  • 99 yılında aldığımız 96 vectrayı hala kullanıyoruz ve periyodik bakım harici tek kuruş masraf yapmadık. aracın yol tutuşu, konforu, direksiyona geçince verdiği güvenlik ve kalite hissi bahsettiğiniz kasa corollayla karşılaştırılmaz bile.

siz tutturmuşsunuz sorunsuz diye fakat olayın birde şöyle bir boyutu var. corolla en dolu versiyonu bile 4 cam otomatiği ve manuel klimadan ibaretken kötülediğiniz vectra abs hava yastığı gibi ekipmanlar başta olmak üzere corolladan çok daha doludur. en basitinden vectranın kilometre sayacı bile dijitalken coroolada analogdur. bu kadar boş bir arabanında arıza yapma ihtimalide tabiki düşüktür. bakınız toroslarda aynı corolla gibi dayanıklıdır.

işin içine donanım girince toyotada sorunsuzluk efsanesi bitti. sanırım bundan dolayı eski corollalar daha çok para ediyor.

sorunsuzluk konusunda adacın verilerini inceleyebilirsiniz.

quote:

opel almanın da çok faydalı yönleri var örneğin motor, mekanik ve elektirik bilgin artar, sosyalleşirsin. oto sanayi camiasında bir sürü tanıdık ustan olur. Çevren genişler. servislerle kavga ve mücadele ettiğin için, zorluklara karşı mücadele gücün artar. bol yedek parça tükettiğin için üretim sanayine katkın olur. sayende isdihdam artar. ülke gelişir.

• sorunlu donanımdansa sorunsuz donanımsızlık iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunpal

99 yılında aldığımız 96 vectrayı hala kullanıyoruz ve periyodik bakım harici tek kuruş masraf yapmadık. aracın yol tutuşu, konforu, direksiyona geçince verdiği güvenlik ve kalite hissi bahsettiğiniz kasa corollayla karşılaştırılmaz bile.

siz tutturmuşsunuz sorunsuz diye fakat olayın birde şöyle bir boyutu var. corolla en dolu versiyonu bile 4 cam otomatiği ve manuel klimadan ibaretken kötülediğiniz vectra abs hava yastığı gibi ekipmanlar başta olmak üzere corolladan çok daha doludur. en basitinden vectranın kilometre sayacı bile dijitalken coroolada analogdur. bu kadar boş bir arabanında arıza yapma ihtimalide tabiki düşüktür. bakınız toroslarda aynı corolla gibi dayanıklıdır.

işin içine donanım girince toyotada sorunsuzluk efsanesi bitti. sanırım bundan dolayı eski corollalar daha çok para ediyor.

quote:

walla bende yeni sattım vectra 98 gls 2000cc motor arabamı. Kalite ve sağlamlık olarak vectra ile aynı o bahsettiğiniz kasa beyefendi. üstelik vectra nın direksiyonu daha ağırdır, uzun yolda corolladan daha fazla ses alır.Ama basışına kaçışına diyecek yok vectranın.
    Yalnız piyasadaki vectralara göre piyasadaki corollala daha az arıza çıkartırlar.Sizin arabanız bir istisna olabilir. Ben 9 ay kullandım vectra b kasayı 96 binde almıştım 140 küsür de sattım. Satana kadar 2000 tl civarı parça değişim masrafı yaptım ki arabanın diriliğine kanıp almıştım ustalar da durumu çok iyi demişlerdi alırken ve hep uzun yol kullandım arabayı incitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahruti

Bu yuvarlak farlı modeller neden tutulmuyor hatalı serilerden mi?

Bu corolla modeli neden tutulmuyor?

Hala bu arabayı mı konuşuyorsunuz?
    Bu ne yav! Valla çok çirkin aga bu araba
  • bizdeki 1.6 motor. klimasından dijital bigi ekranına kadar herşeyi sorunsuz çalışıyor. yalnız bir şey dikkatimi çekti sorun çıkaran vectraların hemen hepsi 2000 motorlu olanları. bu serilerde acaba bir üretim hatası falanmı var yoksa 136 beygirlik vectra sahipleri araçlarını çok performanslı kullanıp çeşitli sorunların çıkmasına yol açıyor anlamadım. ayrıca şu ses olayınada anlam veremedim. toyota ve tüm japonların araç içine aldığı ses herkes tarafından kabul edilmişken vectranın yol sesi nasıl vectradan fazla oluyor anlamadım. acaba size kazalı veya bir şekilde tahrip edilmiş bir araç satmış olabilirlermi? bizim ailede efsane kasa corolladan iki tane var ve bende bu araçları oldukça kullandım. ses vectradan kesinlikle fazla ama performansı gerçekten harika...

@atakangrbz
    bahsettiğim vectra babamın birde eniştemin opel macerası var. 99 yılında sıfır aldığı astrasını 2008 yılına kadar sorunsuz kullanıp daha sonra yine sıfır vectra aldı ve ondada hiçbir sorun yok. aynı şekilde çeşitli arkadaşlarımda uzun yıllardan beri opel kullanıyor hepside memnun. ben arabayı düzgün kullanırım. bomboş corolla yerine vectrayı tercih ederirim sizde tersini... herkesin fikrine saygı duymak lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: ecz_mel

quote:

Orijinalden alıntı: harunpal

99 yılında aldığımız 96 vectrayı hala kullanıyoruz ve periyodik bakım harici tek kuruş masraf yapmadık. aracın yol tutuşu, konforu, direksiyona geçince verdiği güvenlik ve kalite hissi bahsettiğiniz kasa corollayla karşılaştırılmaz bile.

quote:

walla bende yeni sattım vectra 98 gls 2000cc motor arabamı. Kalite ve sağlamlık olarak vectra ile aynı o bahsettiğiniz kasa beyefendi. üstelik vectra nın direksiyonu daha ağırdır, uzun yolda corolladan daha fazla ses alır.Ama basışına kaçışına diyecek yok vectranın.
    Yalnız piyasadaki vectralara göre piyasadaki corollala daha az arıza çıkartırlar.Sizin arabanız bir istisna olabilir. Ben 9 ay kullandım vectra b kasayı 96 binde almıştım 140 küsür de sattım. Satana kadar 2000 tl civarı parça değişim masrafı yaptım ki arabanın diriliğine kanıp almıştım ustalar da durumu çok iyi demişlerdi alırken ve hep uzun yol kullandım arabayı incitmedim.

• gün gelir belki bu arabaya binersin? en basit bir teknoloji ben abs li corollamı aldığımda bayi cep tel. araç kiti taktırmama gerek yok diye yazı verdi.bahsedilen vectra 2000 cd dr bacanağımda vardı cep tl konuşmak için aracı uzun yolda sağa çekip öyle konuşuyordu.farkında olamdığımız bir şey var türkiye gelen arabalarla almanyadaki aynı araçta dağlar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpcanmehmet -- 16 Eylül 2009; 21:10:37 >
  • walla ben çok km yapıyorum haliyle vectra döküldü. Belki bana döküntü geldi ben anlamadım bilemiyorum.
    220 tl egsoz
    100 tl sağ ön far camı
    400 tl klima
    200 küsür radyatör
    100 küsür tl çamurluk davlumbazı + gls yazan yan çıtalar kavladı
    debriyaj seti 400 küsür
    teker üstünde kaputun altında iki ön tekerinde parçasını değiştirdiler.100 küsür.
    motor üst kapak contası değişti ne kadardı hatırlamıyorum.
    airbag lambası yanıp yanıp duruyordu meğer direksiyon içinden geçen bir parça kablo incinmiş o değişti 50 küsür
    hararet suyu muhafazası olan plastik hazne delinmiş o değişti 40 tl
    el freni -10 derecede 2 diş çekili kalmıştı kampanalı olduğu için hemen gümlemiş oda bi 100 küsürdü.
    Bir ara oturup hesap ettiğimde 2 yi bulmuş hatta geçmişti ekstraları. Ben arabayı hor kullanan bir insan da değilim.96 bin km de aldığım aracı 144 bin küsür de sattım.
    ses olayı vectrada da vardı hatta efsane kasada sürdüm uzun yolda yol sesi vectrada biraz daha fazla.Toyota yı övmek değil maksadım.
    Neticede toyotada kusursuz değil ama 2. el 10 küsür yaşında opel almak hata eğer araba tanıdık değilse büyük hata.bunu servisteki ustası bile söylüyor azıcık kanka olunca.
    O fiyata aldığın arabada ne konforu ne ayrıcalığı arayacaksın ayrıca kliması olsun abs ve çift airbag olsun iyi yol tutsun altı sağlam olsun çürümemiş olsun yeter. Kaç kişi bu ülkede zevkine sıkıldım diye sıfır arabasını satar? Masraf çıkarttığı için satar.
    Son olarak vectra d sınıfı üst sınıf tabi biraz daha klas olacak elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecz_mel -- 16 Eylül 2009; 22:29:07 >

• Ayrıca donanımsız dediğiniz Toyota için , 1996 yılında çıkan toyota corolla 1.6 gli i inceleyiniz, boş mu dolumu görün
  • Valla ben beğeniyorum bu kasayı. Hem sportif, hem sevimli hem de böyle agresif bi havası var sanki. Ayrıca sırf bu tutulmadı-tipsiz muhabbeti nedeniyle çok uygun rakamlara gidiyor bu araba.

quote:

Bu yoruma bayıldım yauv.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.