Şimdi Ara

Bu Corolla neymiş böyle ya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupada 2. Elleri 1500-2000 eur olan araçlara burada 35-40 bin tl fiyat çekilmesini anlayamıyorum.2. El araba bitik araba demektir. Önceki sahiplerinin araca ne yaptığını asla bilemezsiniz. Alttan kayayamı vurdu, arabanın içi su mu aldı,sürekli bozuk yoldamı kullamdı vs... Bu sebeplerden dolayı 2. El araca can emanet edilmez ve medeni ülkelerde bu sebepten dolayı 2. El araç fiyatları çok düşüktür.olması gerekende budur.
    Konuda bahsedilen corollanında 2.000 eur civarına satılması gerekir normal olarak

https://m.mobile.de/auto-inserat/toyota-corolla-1-6-combi-keine-klima-nr-3664-rhus-n/231669296.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 6 Eylül 2016; 8:30:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay önce 2005 model 65.000'deki tamamen orjinal corollamızı 35.500'e sattık. Ancak sattığımız adam galeriydi eminim daha yüksek fiyata satmıştır.
  • 2009 yılında 80 bin de 2006 makyajlı corollayı 24.500 e vermiştik. Vay be piyasa nerden nereye.
  • almazsın olur biter
  • o fiyatlardan kimse almıyor,defalarca konusu açıldı.adam 96 kasaya 26.750 yazmış,bilmemne inşaat farkıylamış. iç anadoluda bu araçlara çok talep var.al satçılar diğer illerden araba topluyor.bu sene 2006 corollayı ilana koydum yayına girdikten 1 saat sonra çorumdan aradılar,adam hemen hesaba kapora yatırmayı teklif etti.
    neden böyle derseniz özellikle 2006 corollayla ciddi tecrübem oldu.Araç hiçbir konuda üzmüyor,ekonomiklik hariç de hiçbir konuda üst düzey bir beklentiyi hak etmiyor.herşey dengeli.bence kendi neslindeki çoğu c segmentinden(bora,megan1-2, astra g vb.) daha iyi bir araç.bir de o yaşlardaki ekonomik sedanlar piyasa koşullarında zaten ucuz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loki17

o fiyatlardan kimse almıyor,defalarca konusu açıldı.adam 96 kasaya 26.750 yazmış,bilmemne inşaat farkıylamış. iç anadoluda bu araçlara çok talep var.al satçılar diğer illerden araba topluyor.bu sene 2006 corollayı ilana koydum yayına girdikten 1 saat sonra çorumdan aradılar,adam hemen hesaba kapora yatırmayı teklif etti.
    neden böyle derseniz özellikle 2006 corollayla ciddi tecrübem oldu.Araç hiçbir konuda üzmüyor,ekonomiklik hariç de hiçbir konuda üst düzey bir beklentiyi hak etmiyor.herşey dengeli.bence kendi neslindeki çoğu c segmentinden(bora,megan1-2, astra g vb.) daha iyi bir araç.bir de o yaşlardaki ekonomik sedanlar piyasa koşullarında zaten ucuz değil.

o üçlünün pek te corolla dengi olduğu söylenemez. megan 1 1996 galiba, astra g 1998 ve bora 1998.
    corolla 5 yaş civarı daha genç. adaletli kapışma ıçin 2004te çıkan astra h, 2003te çıkan megane 2 ve 2004te çıkan golf5 daha uygun.

• büyükşehirleri bilmem ancak anadolu'da bu araçlara ciddi talep var. sedan, lpg uyumu ve sorunsuz olması yetiyor.
  • createemir kullanıcısına yanıt
    2006'da Megane II 1.5 dci 80 hp expression sedan otomobilin liste fiyatı 36800 tl idi. 36 bin'e almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

İlanlara göz atın sadece.:
    https://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.6-sol

2006 . 43.000tl
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2006-corolla-sol-modeli-full-paket-masrafsiz-337454100/detay

2005 42500
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-toyota-sol-337396973/detay

gibi ! Gerçekten şaşırıyor insan

Benim 2007 Avensis E 29 teklif ediyorlar. Geçen Fiat bayisine sorayım dedim 18.000 dedi

• Alacak sazan bekliyor
  • 10 bin daha koy sıfır bir araç al bundan daha zor durumda olamaz heralde yapısı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corollanin enteresan bir piyasasi var. 2009 yilinin baslarinda 1993 model corolla ile 2000 model corollanin fiyati ayniydi. Ben 7 yas genc, tekte olsa havayastikli olani tercih etmistim.

• Piyasayı bilmem . Adamın yüksek fiyat çekmesini eleştirebilirler.

Ama "O zaman sıfırı kaç paraydı " sözü çok garip .

Ben de 320 D'nin 84 000' den... Golf'ün 31 500'den gazetelere reklam verdiğini hatırlıyorum .

Önceki hafta ikame araç olarak 2015 dizel Linea vardı bende . Gözünü seveyim , 170 bini devirmiş , 2007 Corolla'mın .

• İlanı favoriye alın satılmayacağını görürsünüz. Millet keriz değil.

• Maşallah kafa tutuyor fiyatlar :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende 2012 var 1.33,47k yazan gordum.satiliyor mu?hayir.bos muhabbet iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

5 bin daha verip, 45 bine 2012 model ölüsü bile corolladan iyi olan Ford Focus MK3, 1.0 EcoBoost 125 bg Trend X alabilmek mümkün.

Bu Corollayı da alan çıkıyordur elbet.

Eee ama toyoto soronsoz, lpg oyomo vor!

Üstat Ford Focus1.0 EcoBoost 125 bg Trend X ile bu ilandaki aracı aynı cümlede bile kullanmamak lazım bildiğin sazan.avi bulursam birini kitlerim diye açmış ilanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

İlanlara göz atın sadece.:
    https://www.sahibinden.com/toyota-corolla-1.6-sol

2006 . 43.000tl
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2006-corolla-sol-modeli-full-paket-masrafsiz-337454100/detay

2005 42500
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-hatasiz-boyasiz-toyota-sol-337396973/detay

gibi ! Gerçekten şaşırıyor insan

Görgüsüzlük de olabilir,
    Sonradan gören şeyini yara sanar koparırmış..
    O hesap.. bunlar da tutmuş koparmışlar kökünden..
    Kaba eti ecük rahat gördü diye..
    elalem patatese fasulye fiyatı çekti diye..
    Aklı sıra biraz da biz uyanık olalım diye..
    Şeyini çekiştirirken kökünden koparmışlar kökünden.

Arabadan en az anlayan bunlar..
    Yıllarca EPS ışığını ESP sananlar..
    EPS ışığını ESP diye yutturmaya çalışan Honda'cılardan fazladır mesela,

Çok açık ve net söylüyorum..
    İsterse 10 yıl garanti versinler..
    İsterse ilk yıl beleş yakıt var desinler..
    Yine de bu şeref yoksunu satıcılara 2004 model 12 YAŞINDA b.tan Corollasına
    42bin tl verip, o adama o "kar ettim" şeklinde beyin orgazmını yaşatmam..
    Sebeb-i ise 4 tekerlekli tenekeden ziyade, kendini akıllı sanan andaval sahibi yüzünden..

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Ben birden fazla kez bindiğim(yolcu olarak) makyajlı kasa 2003 megan1, astra g 2006,model yılını tam hatırlamadığım megan2 ile yaşları yakın olduğu için karşılaştırmıştım.söylediğiniz araçlar bana bir üst nesil corolla ile rakipmiş gibi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.