Şimdi Ara

Bu corolla’nın ismi ne diye geçiyor? (1999-2001) kasa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Onlar daha yeni nesil sonraki corollalarda kullanılan dizel motorlar hocam onlarda da var doğrudur. Ama dizeldeki yakma boyutu geri çağıracak kadar oldu mu bilmiyorum. Bunları o dönem çok araştırdığım için iyi hatırlıyorum.

Detaylı bilginiz varsa hangi model / hangi kasa corolla’larda yağ yakma sorunu var yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kasada kullanılan 1.4 benzinli motorlar ve bunlardan sonraki kasalardaki 1.4d4 dizel motorlarda var hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • E110 kasadir ..

Malum kasa kodlarını bilmeyen cahil ülkem insanı garip garip isimler takmaktadır.

• quote:

Bu kasada kullanılan 1.4 benzinli motorlar ve bunlardan sonraki kasalardaki 1.4d4 dizel motorlarda var hocam.

O zaman 1.4’ü elemek lazım. 1.3 motor da karbüratörlü galiba. 1.6 motorlu olanını tercih etmeli o zaman?

• 1.6 olanlarını düşünüyorum ama 20 küsür yaşında arabaya bu kadar para istemeleri çok geldi bana.

Ne dersiniz? Alınır mı bu araba? Daha donanımlı, modeli yüksek yaris’lere 10-15 bin daha aşağı para isteniyor.

• 1.6 daha iyi olur hocam. Fiyat olarak maalesef öyle. Kontak vurunca iyi kötü çalışan bir tofaş bile 30 binin üstünde. 2019 temmuzda 28.000e sattığım clio şu an 65 falan. Bu araçlar için de normal yani bu fiyatlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

1.6 daha iyi olur hocam. Fiyat olarak maalesef öyle. Kontak vurunca iyi kötü çalışan bir tofaş bile 30 binin üstünde. 2019 temmuzda 28.000e sattığım clio şu an 65 falan. Bu araçlar için de normal yani bu fiyatlar

Evet, fiyatlarını daha detaylı inceleyince normal buldum ben de. İlan fiyatlarında çok farklar var, başta 70 hatta 80 bin küsürlerde ilanlar görünce çok geldi ama daha aşağılara da düzgün görünen araçlar var ilanlarda.

• Aynı arabanın 45 bine de ilanı var, 100 bine de. Piyasa ne hale geldi…

En düşük fiyatlar:

En yüksek:

• Bu corolla’ların yol tutuşu nasıldır? 0-100 km hızlanması oldukça iyi. Ara hızlanmaları nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F43B8C5E5 -- 25 Eylül 2021; 18:54:29 >
  • tutulmayan kasa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.