Bunların ismi piyasada ne diye geçiyor? Efsane kasa sonrasında çıkan kasa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu corolla’nın ismi ne diye geçiyor? (1999-2001) kasa

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ralli kasa
-
99 modelleri patlak göz diye geçiyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kedi göz diye hatırlıyorum
-
toyota corolla
-
Corolla terra idi sanırım. 2012 yılında 1.4 aynısından pazarlık yapmıştım sahibi 16.750den hiç pazarlık yapmadığı için vazgeçip ilk sahibinden 2005 model clio almıştım 16.500e Benzer fiyatlarda ama corolla km olarak cliodan 2 kat km yapmıştı. Sanırım corolla 112.000de idi clio 55.000de. Tek sorunu bu kasa 1.4 motorlu corollalar yağ yakma sorunu yüzünden geri çağrılmıştı. Tabi o yıllarda internet falan çok kullanılmadığından bazı kullanıcıların haberi olmamış öyle biniyorlardı araca. Geri gidenlere segman atılmıştı hatta komple motor değişip motor no falan değiştirenler oldu diye hatırlıyorum. Onun dışında aynı efsane kasa gibi sorunsuzluğu ile ünlüdür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 23 Mayıs 2021; 18:41:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tutulmayan Corolla
Pek de efsane olmayan, kestane kasa corolla.
Kedigöz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu yine iyi bunun bide Mercedes farlısı varki o çok daha çirkin
Kestane kasa
-
Dana göz
Corollanin en sevilmeyen kasası. Zaten toyota da çok devam ettirmedi. 99da çıktı, 2000 yılında makyaj yedi, 2002de kasa komple değişti. Ömrü en az süren corolla bu oldu.
2000 Eylül ayında, 1.6 terra modelini 10.850.000liraya almıştık. Önceki sene sattık. Yağ yakma problemi dışında taş gibi arabaydı. Lpg ile yağ yakma arttı, 190binde motor bitti. Tabii çok hor da kullanıldı. 3 kardeş o araçta araba sürmeyi öğrendik.
Yol tutuş çok kötüydü ama süspansiyon konforu çok iyiydi. Donanım kötüydü. Klâsik toyota eksiklikleri bu araçta da vardı
Kedi göz en çok kullanılan, kestane kasa da ikinci gelir.
2010 yılında aldık bundan, o dönemde 15-17 yaşında efsane kasa parasına 10 yaşında hava yastıklı araba almak mantıklı geldi. Kullanırken de hiç sorun yaşatmadı. Sadece 1.3 alınacaksa 86 hp olanı seçmek gerekiyor, 75 hp olanlar karbüratörlü.
2011de bana yedek subaylık çıkınca satıp kredi çektik, 2008 megane2 aldık. Elimize ekstra para geçmese kullanmaya devam ederdik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Corolla terra idi sanırım. 2012 yılında 1.4 aynısından pazarlık yapmıştım sahibi 16.750den hiç pazarlık yapmadığı için vazgeçip ilk sahibinden 2005 model clio almıştım 16.500e Benzer fiyatlarda ama corolla km olarak cliodan 2 kat km yapmıştı. Sanırım corolla 112.000de idi clio 55.000de. Tek sorunu bu kasa 1.4 motorlu corollalar yağ yakma sorunu yüzünden geri çağrılmıştı. Tabi o yıllarda internet falan çok kullanılmadığından bazı kullanıcıların haberi olmamış öyle biniyorlardı araca. Geri gidenlere segman atılmıştı hatta komple motor değişip motor no falan değiştirenler oldu diye hatırlıyorum. Onun dışında aynı efsane kasa gibi sorunsuzluğu ile ünlüdür.Terra bu aracın donanım paketlerinden birisinin adı hocam.
Biraz bir araştırmayla bu kasanın Corolla E110 serisinin Avrupa için üretilen modeli olduğu görülüyor. E110 kasa kodu ile farklı bölgelere farklı tipte araçlar gönderilmiş fakat Avrupa ve Okyanusya için bu gönderilmiş.
-
Hani "suç şey gibidir, kimse sahip çıkmaz" derler ya bu kasada öyle şey gibi ortada kalmış bir kasa. Ama en çok kedi göz deniyor galiba. En sevilmeyeni olduğu kesin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rubelhizb
Corolla terra idi sanırım. 2012 yılında 1.4 aynısından pazarlık yapmıştım sahibi 16.750den hiç pazarlık yapmadığı için vazgeçip ilk sahibinden 2005 model clio almıştım 16.500e Benzer fiyatlarda ama corolla km olarak cliodan 2 kat km yapmıştı. Sanırım corolla 112.000de idi clio 55.000de. Tek sorunu bu kasa 1.4 motorlu corollalar yağ yakma sorunu yüzünden geri çağrılmıştı. Tabi o yıllarda internet falan çok kullanılmadığından bazı kullanıcıların haberi olmamış öyle biniyorlardı araca. Geri gidenlere segman atılmıştı hatta komple motor değişip motor no falan değiştirenler oldu diye hatırlıyorum. Onun dışında aynı efsane kasa gibi sorunsuzluğu ile ünlüdür.1.4d4d mototrlarda değil miydi yağ yakma olayı?
https://forum.donanimhaber.com/fiat-egea-1-4-benzinli-motorda-yag-yakma-problemi--149223124
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onlar daha yeni nesil sonraki corollalarda kullanılan dizel motorlar hocam onlarda da var doğrudur. Ama dizeldeki yakma boyutu geri çağıracak kadar oldu mu bilmiyorum. Bunları o dönem çok araştırdığım için iyi hatırlıyorum.
1,3 olanına bakmıştım bende. Fındık kadar bir motor kaputun altında, toyotadan soğudum görünce. Yukarıdan bakınca direk asfalt görünüyordu. Birde kalorifer ızgaraları kırılmıştı hep. Sonradan bakmaya gittiğim fiat brava mercedes gibi gelmişti iç, dış, motor filan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

kedi göz diye hatırlıyorum |
toyota corolla |
Benzer içerikler
- trafik cezası ödenmezse ne olur
- manuel şanzıman yağı ne zaman değişir
- takas desteği nedir
- sahibinden çek karşılığı araba
- araç boya ton farkı nasıl giderilir
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- mercedes eqb 250 yorum
- byd satış rakamları
- l200 mitsubishi 2024
- byd suda giden araba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X