yaw 2013 model hatasız boyasız 248k km de 115hp c4 aracım var ilk sahibiyim arabaya resmen arayan yok 240k yazmıştım 215k yaptım ne arayan ne soran var dizel otomatik c sınıfı araba 215 e gitmiyorsa gider egea alırım polo alırım clio alırım citroen c5 aircross almam rezillik resmen 2013 polo benim arabadan daha pahalı ve daha hızlı satılıyor |
Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın
-
-
Modelden modele değişir
Mesela citroenin c5a sının piyasası çok iyi
Ama C4 ün kötü
Model başarısından kaynaklanıyor bunlar
Yani bir markanın 1 modelinin piyasası kötü diye o markanın tüm modellerinin piyasası kötü olmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TEM otoyolunun kenarında müsait geniş biryere terk edebilirsin. Hiç sorun olmaz biri sahiplenir..
-
Şu an satışların zor olduğu bir dönem. Aracınız da ilk akla gelen modellerden değil. Arkadaşım Vw Jetta satmaya uğraşıyor aylardır. Kazasız boyasız değişensiz ve muadillerine göre fiyatı uygun yazmasına rağmen satılmıyor.
215 bin verip neden 245.000kmde olan arabayı alayım ki. Saatli bomba resmen. Tertemiz egea clio alır geçerim
bir ara saxolarını çok övdüler bu forumda, saxo alayım dedim. ismi sakat ama o kadar iyiyse alalım madem dedim.
sarı siteden fiyatlara bir baktım, vahooşşş!
o kadar parayı verecem, hem citroen gibi sorunlu bir araba alacam , hem de ismi sakat, çoluk çocuk uğraşacak
yani demem o ki fiyat avantajı da yok.
-
Hiç bir araç satılmıyor.
Ekonomik belirsizlikten dolayı millet mecbur kalmadıkça ev yada araba almıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İYİ Kİ ALMAMIŞSIN HACI. ADINDAN ZİYADE DİZELLERİ SIKINTILI..
-
Sen alıcı olsan o araca o parayı verir miydin?
1.4 benzinli enjeksiyonluları nasıl ?
zaten şu son zamlardan sonra dizel alanı dizsinler. düz benzinli alacam artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABCdiküçgeni -- 7 Ocak 2022; 21:31:42 > -
HOCAM ONU ALANA KADAR BAŞKA ARAÇLARA BAK. BOŞVER CİTROENİ..
-
Hicbir arac satilmiyo mu ne kadar iddiali bi cumle. Noterlere bi git bakalim igne atsan yere düşmüyo arac satisindan. Tapu dairelerinede gidebilirsin ev satiliyomu satilmiyomu görürsün
Dizel araclar 4.5 lt - 5.5 arasi yakiyo ,dizel 20 lira bile olsa suanki 1.20 kurustan asagi yakmayan benzinli araclardan daha ekonomik.
250 bin km’ye merdiven dayamış üstüne bir de fransız araç onun üzerine de piyasadan kaynaklı şişik fiyatlar insanlar sorunsuzluk ister bu kilometrede bir araca gözünüz gibi baksanız bile illa sorun çıkaracaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o dediğin değerler ancak temiz ve bakımlı dizellerde, tabi turbo dizel olacak ve ancak uzun yolda yakalanabilir.
ben de dizel kullanıyorum, sabah 7 de arabayı çalıştırıyorum, hop araba ısınmadan dur kalk dur kalk trafiğe giriyorum ve paso yokuş çıkıyorum. ortalama 7-8 lt / 100 km den aşağıya düşmüyor. Ha uzun yolda 3.0 bile gördüğüm oldu
ama değmez. bakımı, sesi, kullanımı çok yıpratıyor insanı. bundan sonra küççük hacim benzinli alacam
-
Ahahaha ismi sakat ama 😂 güldürdün hocam, aynen ismi sakat ama güzel araçtır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
istediğiniz fiyat bandı yüksek sahibinden e baktım. 159 164 174 194 istiyolar
fiyatı 150 ile 190 arasındaki bir rakama cekerseniz vasılalı olarak bu aradaki rakamlara satacaksınızdır.
-
size katılmıyorum milet çatır çatır değerinin üstünde araç alıyor
icra satışlarında millet değerinin üstünde araç alıyor
bir araç bile 2. satışa kalmıyor
-
Citroenin piyasası kötü değil istenilen rakam bu piyasada fazla. Malum sitede yazılan rakamlara bakmayın siz. Ülkemizde şuanki piyasada 2013 model 250bin kmde dizel bir araca (pejo,citroen,toyota farketmez aşağı yukarı aynı sınıf için konuşuyorum ) 200bin tl üzeri vericek insan bulmak derede altın bulmak gibi birşey. Yani ben olsam ve hiç aracım olmasa dahi tercih etmezdim. Çünkü alım gücü çok düşük ve istenilen fiyatlar çok ütopik.
-
250 bin km yol yapmış dizel bir otomobil hangi marka olursa olsun mutlaka masraf çıkarır.
Diyorsunuz ki temiz ve bakımlı ama neredeyse 10 yılını devirecek vede Km yüksek otomobili helede bu ekonominin kötü olduğu devirde satmak çok zor.
215 bin verip neden 245.000kmde olan arabayı alayım ki. Saatli bomba resmen. Tertemiz egea clio alır geçerim
|
TEM otoyolunun kenarında müsait geniş biryere terk edebilirsin. Hiç sorun olmaz biri sahiplenir.. |
Şu an satışların zor olduğu bir dönem. Aracınız da ilk akla gelen modellerden değil. Arkadaşım Vw Jetta satmaya uğraşıyor aylardır. Kazasız boyasız değişensiz ve muadillerine göre fiyatı uygun yazmasına rağmen satılmıyor.
|
Citroenin piyasası kötü değil istenilen rakam bu piyasada fazla. Malum sitede yazılan rakamlara bakmayın siz. Ülkemizde şuanki piyasada 2013 model 250bin kmde dizel bir araca (pejo,citroen,toyota farketmez aşağı yukarı aynı sınıf için konuşuyorum ) 200bin tl üzeri vericek insan bulmak derede altın bulmak gibi birşey. Yani ben olsam ve hiç aracım olmasa dahi tercih etmezdim. Çünkü alım gücü çok düşük ve istenilen fiyatlar çok ütopik. |
o dediğin değerler ancak temiz ve bakımlı dizellerde, tabi turbo dizel olacak ve ancak uzun yolda yakalanabilir. ben de dizel kullanıyorum, sabah 7 de arabayı çalıştırıyorum, hop araba ısınmadan dur kalk dur kalk trafiğe giriyorum ve paso yokuş çıkıyorum. ortalama 7-8 lt / 100 km den aşağıya düşmüyor. Ha uzun yolda 3.0 bile gördüğüm oldu ama değmez. bakımı, sesi, kullanımı çok yıpratıyor insanı. bundan sonra küççük hacim benzinli alacam |
Modelden modele değişir
Mesela citroenin c5a sının piyasası çok iyi Ama C4 ün kötü Model başarısından kaynaklanıyor bunlar Yani bir markanın 1 modelinin piyasası kötü diye o markanın tüm modellerinin piyasası kötü olmuyor |
Ya he he 4 yıl oldu daha 1 adet makyajlı Fiesta görmedik sokakta Neyse bir Ford fanatiğine ne kadar analtırsan anlat bir şey öğretemezsin |
Ona bakarsan 2 sene önce mazda 3 ler çok mantıklı paraya satılıyordu. Araçlar pat pat gidiyordu. Sonra 30 tane araç sahibi birbirini gazlaya gazlaya araç fiyatını aynı model bmw, Mercedes fiyatlarına çektiler. O günden beri satılan mazda çok nadirdir. 30 araç sahibinin yarısı forumlarda “Mazda söyle, Mazda böyle. Binen bilir.” Gazeli okuyor belki satılır diye. yani demem o ki o fiyatlara inanmayın. sizin araç 250 binde değil 100 binde olsa sıfır b segment araç parası isteyeceksiniz neredeyse. Ona göre değerlendirin. Gider az kullanılmış b segment alırım 250 bine 250 binde 10 yıllık c4 almam. Zaten hemen herkeste benim gibi düşünüp almaz. |
Fiyat yüksek diyen arkadaşlar dalgamı geçiyor?
Dizel otomatik 2013 hatasız boyasız c segment ilk elden araba içinde deforme bile yok 2013 astra focus golf fiyatlarına bi bakın bakalım dizel otomatikleri ne kadar Herşeyi geçtim malum sitede benim arabanın pertleri 190-200k yazılmış gidipte 92hp manuel c4 e bakıp 170-180 zaten demeyin 115hp 1.6ehdi confort plus işaretle en ucuzdan aç listeyi 190 dan pertler başlıyor. 2012 polonun clio nun 230-240 olduğu piyasada kusura bakmayın bu arabayı 215 in tek kuruş altına satmam zaten çok uygun yazdım satılmazsada dursun otoparkta. Tertemiz mis gibi araba zaten 1 hafta daha bekleyecem satılmazsa çekecem fiyatı 270k ya koyacam otoparka bunu satmadanda alırım alacağım aracı |
Benzer içerikler
- opel 1.5 dizel motor
- isim soyisim plaka
- ford transit 2.5 yakıt tüketimi
- robotize şanzıman
- golf 4 otomatik şanzıman
- opel rocks e
- honda elektrikli suv
- mg hs phev 2024
- suzuki jimny 5 kapı
- byd seal sedan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X