Şimdi Ara

Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam iyide 9 yaşında araba 3 sene sonra 12 yaşında 300 bin çok bişey değil clio dediğin araba c4 ün yanında 5 para etmez bir araba bilmiyorum belkide sizin düşünceniz daha mantıklıdır insanlar 250 binde araç almaktansa 60 70 binde b segment tercih ediyorlardır

• ARES007 A kullanıcısına yanıt

Şaka mı bu ?

2013 model Clio 250 bin liraya mı gitti ?

Yahu ben 2013 makyajlı kasa 58 binde İnsignia yı 320 bine düştüm. Sadece tampon değişik ki plastik aksam değişen sayılmıyor normalde.

Aynı model B sınıfı Clio 250 bin TL.

Bu ülke Alice Harikalar diyari...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az tutulan bir model ve km çok yüksek. +200 binin üzerinde fiyatlarda satma şansınız yok.

• Şu an piyasa çok ağır bunun yanında aracın km yüksekliği ve normalde piyasa yavaşlığı olduğunu göz önüne alırsan neden satılmadığını anlarsın. Egea'dan örnek vermişsin geçen ay trink satın 250 bin nakit verdiği aracım bu ay sahibinden de 220'den bile gitmiyor.

• Bir ihtiyaçtan dolayı imzamdaki arabayı doların 18.5 olduğu gün 300e satıp, 194e 2018 Aralık çıkışlı easy plus benzinli egea aldım, hız ssbitleyici vs her şeyi var, 54bin km araç, bazı yerlerinde hâlâ poşetleri duruyor. 5 yaş genç olmasına rağmen 10 yıl geriye gittim konfor anlamında belki ama kafam rahat arabanın hiçbir yerinde tıkırtı bile yok henüz. Sıfır araba almış gibi hissediyorum. Hal böyle iken çoğunluk bu ekonomik koşullarda sürpriz istemiyor varsın konforu eksik olsun ama 300bin km gelmiş dizel araç alıp saatli bomba gibi ne zaman ne olacağı korkusu ile yaşamaktan çekiniyor. Fiyat olarak çok bir cazibesi olmadıktan sonra yüksek km araç satmak ciddi zor iş. Arabanız sizin gözünüzde çok temiz sorunsuzdur belki ama başkalarının gözünde öyle olmaz maalesef. Umarım en kısa zamanda satılır

• babajoe99 kullanıcısına yanıt

O aracı üreten 300 bin km gitsin diye yapmıyor. Avrupa’da çoğu arac 100-150 binde hurdaya gidiyor.

sizin dediğinizin bir sınırı yok. 3-4 model düşer, 100 bin km ekler mercedes te alırsınız. Ancak insanlar en az sorun çıkartacak aracı almak istiyor. Türkiye’de hayat lükse yer bırakmayacak kadar yorucu.

yinede yeterince beklerseniz 210-220 gibi belki satılır. 200 u geçer en azından aracınız dediğiniz gibiyse. 200 altı her açıdan sıkıntılı arac dolu.

birde piyasa bir anda arttı. Ornegin sıfır yada sıfıra yakın bir aracın bedelini liste fiyatlari belirliyor ancak eski bir araca bakan kişi “daha 3 ay önce 150 ydi ne ara 250 oldu” kafasına girip kazik yedigini düşünüyor.

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Gerekli bakımları yapılmış bir dizel motor için 245.000 km hiç bir şey değil. Zaten hiç bir üretici 250.000 km de bitecek motor yapmazlar. Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ev kredisini kapatmak için 2013 1.6 e-hdi mcp confort c4'ümü satılığa çıkarmıştım kolayca da sattım, değişen yok 5 parça boya vardı. doğru fiyatla hızlı sonuç alırsınız

• Bu arada bilen de bilmeyen de yazmış da 2013 dizel otomatik c4, hem ekonomik hem sorunsuz, hem performanslı hem de gırtlak doludur.

Ben de 154.000'de sattım, sadece hava debimetresi arıza yapmıştı yolda bırakacak bir şey değildi zaten, 220 tl'ye mi ne değiştirmiştim, uzun yolda 4 litre ile çok rahat gider, şehir içi de 5,4 yakardı. mcp şanzıman biraz alışkanlık gerektirir. bakımları düzgün yapılmış ve düzgün binilmiş bir c4 üzmez kimseyi

• 248 bin KM 2013 model arabaya 215 Bin TL isteyecek kadar uçuyorsun sahibinden üyelerindede var bu kafa... bak C4 3900€ 2008 model... biraz daha KM yapmış... sen puıdra şekeri mi çekiyorsun?...

• C4 alan adam zaten o aracı piyasa aracı diye almamıştır sanırım. Ama sizin sorun km gibi sanki. Acil satılsın diyorsanız fiyatı indirin. Bakmayın o satıldı dediklerinizde de illa indirim oluyor.

• benim 2011 polo dizel ile c4 kasko değerleri aynı değere sahip polonun satılması daha sorunsuz olması citroen karşısında. ikinci eli yüksek.

• İlan linki var mı?

• Saçma sapan bir konu ve yorumlar yapılmış.

Eski kasasını 200'e satıyorlar C4'ün, senin arabanda bir şey var.

• ugah6aiw kullanıcısına yanıt

Sıfır km'si 600 bin, 2013 modeli 220 bin, 2016 modeli 350 bin.

Facelift kasa C4'ler güzel para ediyor ama temizi yok gibi.

• Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın
    Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayınwww.ooyyo.com
    İkinci el Citroen C4 1.6 VTi, Mühlacker, Baden-Württemberg Almanya, 88 kW (120 BG), Beyaz, Sedan, Benzin, Manuel - OOYYO
    https://www.ooyyo.com/almanya/c=CDA31D7114D28571111BFE6FBA48355BADA01D6617F286/2781703010916111199.html

döviz kuru vede 2. el satışını kontrol edenlerde ciddi sıkıntı var... 9900€ = 198.429.66TL etmesi... çok saçma... akp €'ya geçirtmeye mi çalışıyor ne...

• Citroen alırken yaptığınız hatayo satarken anlıyorsunuz geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın 

• Günaydın.

Biz niye VAG alıyoruz ?

Almanların sarı saçına mavi gözüne hasret miyiz ?

Tabii ki 2. eli kuvvetli olduğundan.

VW alın.

• 4 ay önce 230 a 2012 otomatik 163 bin de w204 FL almıştım, şu fiyatı görünce ne kadar mantıklı bir iş yaptığımı tekrar anladım. İstediğiniz fiyat (sizin aracınız anlarım malınızı kötülemem) çok fazla değil mi? Piyasa zaten şişik durumda bu yüzden de şiştikçe şişiyor ve alım satım yavaşlıyor. Diyeceksiniz ki sen o fiyata sat. Şu anda 350 bin TL ye koyuyorlar benim aracın ağır hasar kayıtlısını, bu paralara bu arabayı alan zaten enayidir. Ben de satmayı düşünmüyorum, sıfır alana kadar son arabam bu olacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.