Şimdi Ara

Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2012 model tüm opsiyonları olan Exclusive dizel otomatik C4 var. 138 binde daha. 3 parça da boyası var. Ben istesem istesem 230 isterim, sizin fiyat çok fazla. Hem donanım düşük hem km yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugah6aiw kullanıcısına yanıt

1.6 VTi motor makyajlı kasa da yok ki görseldeki araba yanlış seçilmiş.

Avrupa'da 250 Euro etmeyen Favorit'ler burada 50-60 bin TL yani 3-4 bin Euro ediyor.Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın 

C4'ün 400 etmesi normal, sıfırı gelse 600 şuı arabanın.

Citroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın
  • fiyatı € olarak £ olarak bakınca ucuz gözüküyor... TL olarak bakınca uçuyor...

• babajoe99 kullanıcısına yanıt

şansınıza ötv matrahları da yeniden ayarlandı, 200 üstü zor gibi bu koşullarda

• kartalus kullanıcısına yanıt

230 değil 240 a alayım numaranızı yazın bana özelden.

O ilanlar içindeki en ucuz araba benim kusura bakmayında

• 248 bin km de ki bir aracın her yeri hatasız boyasız olsa ne olmasa ne hocam bu km de ki arabaya 200 bin vermek akıl işi değil ondan aranmıyorsunuz

• Yorumları okudukça resmen dehşete kapıldım. 300.000 km yapmış bir otomobili kime satacaksın, arıza çıkartır ya bunlar ne kadar komik yorumlar. Arıza çıkartır diyen arkadaşa soruyorum mesela nasıl bir arıza çıkartır veya 10-11 yaşında dizel bir otomobilin kaç km olmasını bekliyorsunuz.
    Dizel otomobillerin mantığı zaten yüksek km yapmaktır. Dizel otomobil sırf şehir içinde az yaksın diye alınmaz.
    Dip not: Ben eski bir Citroen C4 1.6 HDI sahibiyim. Ben çok düşük km almama rağmen ben çok problem yaşadım. Bir dönem kimseye de önermedim aman uzak durun dedim fakat benimle hemen hemen aynı dönem içerisinde ve benim arabamın neredeyse 3 katı km aynı arabayı arkadaşım aldı. Bir kere bile herhangi bir arıza sebebi ile ne servise ne de sanayi ye gitmedi ben 3 ay kullandım. Kendisi üç sene den fazla.
    Bu otomobil ve elektronik eşya işi biraz şans işi

Öte yandan ben Hollanda’da yaşıyorum burada milyon km devirmiş ve motor, turbo, alt, üst takım vs herhangi bir masraf çıkarmamış dizel otomobiller var. Kaldı ki burada motor rektifiye şansın falan da yok.
    Arabanın fiyatı satsan 500 Euro, motor rektifiyesi 1000 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 13 Ocak 2022; 17:14:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Dostum , coğu aracın km düşürülmüş olarak satış duyurusu yapılıyor. her gördüğün km bilgisine inanıyor musun yoksa ?

ha bunu dedikten sonra, konuyu açan kişi de yanlış.

"c sınıfı araba 215 e gitmiyorsa gider egea alırım polo alırım clio alırım citroen c5 aircross almam rezillik resmen" demiş. iyi de 215k nedir ? şişirilmiş piyasadan seçtiği bir sayı sadece 215bin TL. O aracın gerçek degeri en cok 150bin TL hızlıca satmak istiyorsa 120binTL ki 120bin TL bile cok. 120bin TL ile vitrinden yer ayırtsa bile hızlı satılmaz o da var. Demir plastik yıgını aracı olan yatırımcı havasına giriyor. Öğrenecekler durumu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son_samuray kullanıcısına yanıt
    bizim insanlarda boyadan cok km takıntısı var bence. satış duyurusu yapılan araçların km'lere bi bakıyorum aman aman hepsi gençlik aşısı yapılmış gibi atıyorum 15 yıllık dizel araç 120bin km, 10 yıllık LPG'li araç 86bin km. Nasıl oluyor nasıl uyduruluyorsa tümüne km operasyonu yapıldığı cok belli.

dediğin gibi gerçek KM'leri ben de hep avrupa'daki satış duyurularında görüyorum. Türkiye'de km'yi asla kale almamak gerek. Kafalama yöntemi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 305bin tl yaz satılır 280-285e, milletimiz bu tip şeyleri seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cji -- 13 Ocak 2022; 18:16:6 >
  • 2.el almıyorum ki Km bilgisine inanayım.

• Vay be şu zamanda sıfır araç alabilmek helalllllCitroen in ikinci el piyasası bu kadar kötü müydü ? citroen almayın 

• Arabanın km kadar para istemisin hem gezip hem para istiyorsun c4 e 100 bin bile verilmezde neyse

• hazarcep H kullanıcısına yanıt

100 bin olsa yine alamayacağın için istediğin gibi konuşabilirsin. Aracın yanından geçen yorum yapıyor forumun kalite yerlerde.

• zkurt86 kullanıcısına yanıt

Forumun değil arabanın kalitesi yerlerde eğer arabanın kalitesi yerden yukarıda olsa idi satılırdı

• 250bını geçtım 100bınde turbo dızel araba almam

• Başkan kendi açımdan olaya bakıyorum. Ben böyle düşünüyorsam çoğunlukta böyle düşünüyordur.

250bin km de, elektronik sıkıntıları ile nam salmış. Fransız marka (alman marka bir araçta değil) parçası da pahalı. Bunu alacağıma Clio, egea alırım. Hem yeni, hem parçası ucuz, hem km düşük, hemde yürütme maliyetleri düşük.

Şimdi ben bu üstte yazdığım gibi düşünüyorum. Sana yazılan yorumlarda böyle düşünmüş. Çoğunluk böyle düşünüyor yani. Böyle bir kitleye senin aracını o fiyata satmak çok zor. Haaa aracın sana göre çok iyi, çok sağlam, çok konforlu gelebilir ama alıcı adam öyle düşünmüyor işte.

• 2 parça boyalı 2013 Astra 1.4 turbo cosmo 119bin km 250bin yazdım kimse aramadı :) , cosmo donanım en dolusu birde afl far vs

Hem piyasa çok kötü hemde 250bin km arabaya kimse 240bin TL vermek istemiyor hemde Citroen

Geçen sizin başka konunuza mi yazmıştım Citroen marka algısı diye?

Bende 2012 180binde Peugeot 308 dizel vardı millet km çok diyordu , bizim milletin algısı böyle tabii Fransız algısıda var

Malzeme kalitesi ince detaylar bir alman olmuyor ama yol tutuş konfor yakıt tüketimi sorunsuz motor Fransızlarda mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 15 Ocak 2022; 13:8:10 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.