Sayın forumdaşlarım, eski amd sistemimde onboard grafik kartı ile oyun dahil her işimi sorunsuzca hallederken, GPU gücüyle hızlıca video transcode edebilmek için geçenlerde CUDA lı olduğu iddia edilen (iddia edilen diyorum çünkü şimdiye kadar bi numarasını göremedim) gt 710 grafik kartını aldım. Ama şu CUDA nın yazılımını asla ve asla çalıştırıp bi işlem yaptıramadım. Bi ara gt 8500 üm varken sadece grafik sürücüsü kurulumuyla gayet güzel mediacoder ile hızlı video işlemleri yapabilirken şimdi yok CUDA toolkit sdk lar, yok gpu computing sdk lar ne bulduysam kurdum hiç bi şekilde ne windows 8.1 ne de 10 da çalıştıramadım. Ben öyle Adobe yazılımları ve/veya Visual studiolar felan olmadan sadece mediacoder, handbrake gibi basit yazılımlarla hızlıca video kodlamak istiyorum.
Bu konuda ilgisi, bilgisi veya fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Cevaplara şimdiden teşekkürler!
Yeniden Selamlar! Sorunumu kendim çözdüm! Nvidia cuda yı tamamen kaldırmamış sadece ismini ve tabii ki teknolojiyi değiştirmiş. Mediacoder de cu kullanmak için tek yapmam gereken şey ise gpu video codec listesinden Nvenc yerine direkt Cuda yı seçmekmiş. Çok zamana ve uğraşa maloldu ama değdi. Benzer sıkıntılar yaşayanlrın bilgisine. Kolay Gelsin!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme