Şimdi Ara

bu cumartesi bostancida toplanicak son kez bakalim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam aksam gectigimde sorar seni de bilgilendiririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suan vatandayim stokda olmayan parca olursa diğer subelerden getiriyorlarmis yanliz bazen ertesi gune sarkma durumu sozkonusuymus bilgisayari toplarken arkadaslarla birlikde sende yanlarinda olabilirmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: abrcbr

Suan vatandayim stokda olmayan parca olursa diğer subelerden getiriyorlarmis yanliz bazen ertesi gune sarkma durumu sozkonusuymus bilgisayari toplarken arkadaslarla birlikde sende yanlarinda olabilirmissin

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2014; 9:08:10 >
  • Butun parcalar mevcutsa ayni gun ama yaogunluk olurda ertesi gune diyor ogleden once gelirsen ayni gun teslim ediyorlar burdaki sube çok yogun oldugu ixin oyle soylediler ordaki yogun olurmu bilmiyorum suan halen burdayim sormak istedigin birsey varsa yardimci olmaya calisirim

• Evet Windows alirsan herseyi kurup veriyorlar

• quote:

Butun parcalar mevcutsa ayni gun ama yaogunluk olurda ertesi gune diyor ogleden once gelirsen ayni gun teslim ediyorlar burdaki sube çok yogun oldugu ixin oyle soylediler ordaki yogun olurmu bilmiyorum suan halen burdayim sormak istedigin birsey varsa yardimci olmaya calisirim

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2014; 9:08:51 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Gittim gezdim gördüm ve sabirsizlanmaya başladım yanliz kasayi

GIGABYTE SUMO Y 700W MIDT ATX SİYAH KASA

Ile degistirmeyi dusunuyorum :)

• quote:

GIGABYTE SUMO Y 700W MIDT ATX SİYAH KASA

görünüş iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 26 Mayıs 2014; 9:09:15 >
  • quote:

GIGABYTE SUMO Y 700W MIDT ATX SİYAH KASA

Bence pek de iyi bir fikir değil kardeşim.. Tamam güzel, kaliteli kasa ama %25 indirimle bile 485 lira olan fiyatı çok uçuk kaçmış.. Değiştirme diyorum:)
  • Yok ordan önermediler aslinda oraya gider gitmez karsima ilk o cikdi ilk gorusde ask gibi birsey oldu fiyati biraz ucuk ama olsun o kadar da

• quote:

Yok ordan önermediler aslinda oraya gider gitmez karsima ilk o cikdi ilk gorusde ask gibi birsey oldu fiyati biraz ucuk ama olsun o kadar da

Olmasın kardeşim.. 350 liraya harika kasalar varken, 485 lira ona para verene üzülürüm ben:)
  • Kasaya o kadar para vermeyin, para varsa ekran kartını daha iyi bir model alın.
  • Deme oyle kardesim ama yaa aksamdan beri aklimdan cikmiyor indirimi beklemeden toplaticakdim nerdeyse sistemi

• Kasayı beğendiyseniz tamamda ben kasayı görmüyorum kaç senedir yerde biyerlerde duruyor genelde monitöre bakıyorum :) 4-5 bin tl lik sistem alsam öyle bir kasaya anca koyardım ben :)
  • quote:

Deme oyle kardesim ama yaa aksamdan beri aklimdan cikmiyor indirimi beklemeden toplaticakdim nerdeyse sistemi

Sen bilirsin kardeşim.. Zevk senin, para senin.. istediğini alırsın..
    Aralarinda yaklasik 100 lira var oda gönlüm icin olsun varsin

• quote:

Aralarinda yaklasik 100 lira var oda gönlüm icin olsun varsin

Aralarında tam olarak 130 lira var.. Ama sen kararlısın, ne desek boş.. Sustum..
    Evet ama birde bunu alinca diger fanlarada gerek kalmucak 120mm olanlara birde arkadaslar bilginiz olsun heran yuzde 30 gelebilir

• 3 hafta önce bende imzamdaki sistemi topladım bostancıda.gayet zewkli ancak çok iyi düşünmek gerekiyor.mesela bende gigabyte sumo y kasa almıştım begenmedim gidip hafx 942 ile değiştirdim.Aldığım monıtordende memnun kalmadım onuda degıstırdım.ancak degısım sırasında baya sıkıntı cıkarıyolar :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.