Şimdi Ara

bu cumartesi bostancida toplanicak son kez bakalim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gecen hafta da konu acip fikirlerinizi almisdim bu cumartesi nasip olursa vatandan toplatiyorum sistemi kafamda sistemi toparladim monitor konusunda aklimda iki model var asusdan yanayim ama yine fikirlerinize acigim son olarak sisteme ekleme yada cikarmak gereken seyler varmidir oc gibi işlemler de bulunilmicak monitör ayni zamanda tv olarakda kullanmak istiyorum son kez tekrar gozden geçirelim cumartesi nasip olursa toplaticam inşaallah yardimci olan olmayan herkese teşekkürler

ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE PRO DDR3 1600MHZ CL9 SIYAH SOĞUTUCULU RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

COOLER MASTER RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED yada

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    Sistem yaklasik olarak 2700 lira tutuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrcbr -- 13 Kasım 2013; 18:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kasa Corsair 200r

işlemci amd fx8 8320 olursa bütçe azalır . anakart asus m5a97 le r2.0 yaparsan azalır.anakart böyle iyi ama.
  • Performans ve ileriye donuk olarak ne kadar etkiler acaba

• abrcbr kullanıcısına yanıt
    Up...

• quote:

Orijinalden alıntı: abrcbr

Up...
    işlemciyi 8320 yap. İşlemci soğutucuyu şimdi alma sonra alırsın. Ekranı da 21.5 inch alabilirsin. Hala daha bütçede sıkıntı olursa rami 4gb al sonra 8'e tamamlarsın.
  • emrys3535 kullanıcısına yanıt
    Anladim monitoru ayni zamanda tv olarakda kullanmak istiyorum o yuzden onu sectim

• Up...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Merhaba arkadaslar gecen hafta da konu acip fikirlerinizi almisdim bu cumartesi nasip olursa vatandan toplatiyorum sistemi kafamda sistemi toparladim monitor konusunda aklimda iki model var asusdan yanayim ama yine fikirlerinize acigim son olarak sisteme ekleme yada cikarmak gereken seyler varmidir oc gibi işlemler de bulunilmicak monitör ayni zamanda tv olarakda kullanmak istiyorum son kez tekrar gozden geçirelim cumartesi nasip olursa toplaticam inşaallah yardimci olan olmayan herkese teşekkürler

ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE PRO DDR3 1600MHZ CL9 SIYAH SOĞUTUCULU RAM

SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

COOLER MASTER RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

COOLER MASTER HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

ASUS GTX760 DIRECTCU II O.C. GDDR5 2GB 256BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1 EKRAN KARTI

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED yada

ASUS 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    Sistem yaklasik olarak 2700 lira tutuyor

Gayet güzel bir sistem olmuş kardeşim.. Ama o kasa işi bozuyor.. İşlemciyi 8320 yap, kasayı aşağıdaki ile değiştir, uzun süre kasa ve PSU problemin olmaz:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/xigmatek-ccm-38cbw-e71-assasin-black-edition-tauro-80plus-700w-midt-atx-pencereli-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=67827

• Soğutucuya neden gerek duydunki hemde oc yapmicam demişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: omercicek43

Soğutucuya neden gerek duydunki hemde oc yapmicam demişsin.

Oc falan yapmicam ama forumda genel agirlikli olarak oneriyorlar o yuzden ekledim

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    Kasayi hosuma gittigi icin onu secmisdim tavsiyeni dikkate alicam yada islemci sogutucuyu cikartip kasayi senin dediginle degistirsem sorun olur mu

• Bu arada monitör hakkindaki dusunceleriniz nedir acaba hem uydu alicisi hemde bilgisayari baglamayi düşünüyorum

• quote:

Kasayi hosuma gittigi icin onu secmisdim tavsiyeni dikkate alicam yada islemci sogutucuyu cikartip kasayi senin dediginle degistirsem sorun olur mu

Evet, O.C. hiç yapamayacaksan işlemci soğutucuyu çıkar, işlemci 8350 kalsın, 4 - 5 sene rahat kullanırsın böylece.. kasayı da link verdiğimle değiştir harika olur:)
  • Tamam oyle yapicam o zaman monitör hakkindaki dusunceleriniz nelerdir yada farkli kasa secenekleri varmidir dediginiz kasa ayarinda

• quote:

Bu arada monitör hakkindaki dusunceleriniz nedir acaba hem uydu alicisi hemde bilgisayari baglamayi düşünüyorum

İkisini de aynı anda bağlayacaksan, ASUS VN247H modelini tercih etmelisin.. Çift HDMI girişi ile daha çok işine yarayabilir:)
  • quote:

Tamam oyle yapicam o zaman monitör hakkindaki dusunceleriniz nelerdir yada farkli kasa secenekleri varmidir dediginiz kasa ayarinda

Tavsiye ettiğim kasa ayarında, hem fiyat, hem teknik olarak benzeri Corsair Carbide 300R var.. Şu kasa:

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011014-600cx-carbide-serisi%E2%84%A2-300r-80plus-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=62264

Benimde gonlun ondan yana kasayi senin dedigin sekilde değiştiriyorum monitör ude asus yapiyorum o zaman

• quote:

Benimde gonlun ondan yana kasayi senin dedigin sekilde değiştiriyorum monitör ude asus yapiyorum o zaman

Tamam kardeşim, değiştir.. Son değişiklikleri de yaptın mı, mükemmel bir sistemin olacak.. Son halini yaz da millet güzel sistem görsün..
  • Tamam Corsair daha guzel sanki corsair ve xmateg gittigimde ikisini de inceler kararimi orda veririm :)

Sistemin son hali kasa yi bostancida monitör de asus olarak degistirdim butce kalirsa islemci sogutuyu eklesem ne kadar faydasi olur bundan sonraki konu sistemi toplayip resimleriyle paylasirim inşallah :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.