hocam o diresiyona undercover gitmemiş test drive unlimted tavsiye ederim similasyon açısından hep o klavyeden istemişimdir
Güzel mekan ve sistem.
Dolabın kapaklı olması biraz can sıkıcı sanırım. Rahatsız etmiyor mu seni kullanırken?
Dolap mükemmel , yanlız koltuğunu hiç beğenmedim insan gider patron koltuğu alır yatak gibi arkaya yatanlarda ohh misss kaşlı gözlüysen 2 gün sonra o koltukran çok çekersin ,benden söylemesi ..
Birde filmlerdeki gibi arkaya 180 derece dönünce kütüphane görünümü fln olsaymış tam bond işi olacakmış güzel ortammış ya ama momoya test drive gerçekten iyi gider. Belki grafikleri seni etkilemez ama direksiyonla oynanacak bir oyun emin ol. Dikkat ettiysen 18Wos serisini demiyorum çünkü onlarda G7 tarzı direksiyonlar daha iyi gider
Pc üzerindeki ekipmanlar çok güzel, fakat dolaba tıkılmış durumda tamamen, derli toplu olsun diye böyle düşünülmüş olabilir, ama boğucu olduğu açık.
çok deli bişey yaw resimleri ve ölçüleri aldım yaptıracam bi tane bende
bide bişey sorcam monitör kaç inç
monitörün olduğu bölge ona göre ölçümlenmiş sanırım
Kilitli bir dolabın olması çok iyi olmuş. Ayrıca klavye harika!
nfs world :)
simdi bakiyorum da ben de mi yaptirsam diye bu dolaptan. ama benimkilerin sigmasi icin 2ye 2 dolap gerekli. daha da fazla belkide. Su odanin haline baksana ya
gercekten dolap falan harikulade. Klavye de cok guzel aynisini kullanmaktayim. Gerci bayram sebebiyle gelen giden ellemesin diye eski setimi koydum resimde anlayacagin uzre:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme