anakarttan saat oluyo çok güzel.... üzerinde ne varsa söküyorsun dımdızlak kalıyo... ortasını deliyosun... bak sana cillop gibi saat
ahuahuhau manyak bi çalışma...bendede anahtarlık olarak bi amd k5 cpu var ama bunu daha cok tuttum.duvara asmak için bitane 160lık maxtormu patlatsam naapsam
akıllıca
Beğendiğinize sevindim arkadaşlar. Bilgi ve tecrübeyi paylaşmak en güzeli bence.. Burada bulunuş amacımızda bu değilmi zaten.
benim eski 3 gblık da seninki gibi duvarda duruyo yalnız gerçekten acayip ilgi topluyo
duvara mı astın onu ya
quote:
Orjinalden alıntı: CyberKnight
ahuahuhau manyak bi çalışma...bendede anahtarlık olarak bi amd k5 cpu var ama bunu daha cok tuttum.duvara asmak için bitane 160lık maxtormu patlatsam naapsam
Dostum hazır patlatılmışı var,sen uuraşma boşuna.
KEREM BAK SNİ KISAKANDIM YARIN BENDE AYNISINDAN YAPCAM YARIN GECE FORUMDA İNŞALLAH RESİMLERİM
çooook güzel olmuş
quantum BIGFOOT
quote:
Orjinalden alıntı: lcdremote arkadaslar bu konuda cerceveye bıle gerek duymayabılırsınız.hurdacılara gıdıp sanslı ısenız eskı bır gemı HDD sı bulabılırsınız.kendılerının ebatları yaklasık 40 cm 30 cm felan oluyor,kocaman.ıcındekı dısk ıse plak kadar oluyor.duvar saatı yapacak arkadas ıcın ıyı bır fıkır olabılır mesela.ayrıca o dıskın guzellıgınıde gormenız lazım rengı super... asıl guzel nokta bu hdd ler 80 MB felan oluo heheheheh...
duvarda tablo içinde ve çalışan bir harddisk :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme