DELL i bunlar yaa pram olsa hemen alırdımm bi kere dell karizma bilgisayar ates figurleri de super sitem belli bi kotu yanı yok super otesi hele 30 inch ...... tek kelimeyle DELL i
quote:
Orjinalden alıntı: burky
DELL i bunlar yaa pram olsa hemen alırdımm bi kere dell karizma bilgisayar ates figurleri de super sitem belli bi kotu yanı yok super otesi hele 30 inch ...... tek kelimeyle DELL i
Bu kasaların her biri amerikada efsane olan bir otomobil/motorsiklet boyacısı olan Mike Lavallee diye bir adam tarafından boyanıyor. Bu elemanı discovery channelda özel yapım araba filan üreten programları izleyenler kesin görmüşlürdir. Elemanın saat ücreti zaten kasanın fiyatını arttırmaya yeter. Bu kasaların hiçbiri bir diğerinin aynısı olmayacak tahmin ediyorum, her biri özel olarak boyandığına göre... Buna 10000 dolar veren adam sadece 30 tane üretileceğeni ve kasanın bu adam tarafından boyandığını düşünerek alıyordur merak etmeyin, "collector's item" yani kolleksiyoncuların tercih edeceği bir ürün olabilir. Ebayde filan böyle ürünler deli gibi paraya gidiyor zamanı gelince. 10000'e alan 20000'e bile satabilir doğru zamanda.
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
quote:
Orjinalden alıntı: MrRain
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
ekran kartları dışındada bir numarası yok ha ne dual işlemci var ne canyon monitor
Kardeş işlemcisi dual.
dual core ile dual cpu aynı şey değil kardeş dual işlemci derken ben anakart üzerine 2 tane cpu demiştim ciddi performans için en azından o koyula bilirdi dual core 1 işlemci ile 2 tane bağımsız işlemcinin performansı 1 değil
p4 ee de 2 fiziksel(dual core) 2 de mantıksal(ht) işlemci var. , tabi senin dediğn gibi 2 tane bağımsız işlemci daha performanslı olurdur.
quote:
Orjinalden alıntı: kersoz2003
çok da pahalı değilmiş.
di mi canım??elinin kiri.10000$ benim günlük maliyetim
quote:
Orjinalden alıntı: kersoz2003
çok da pahalı değilmiş.
o değide cidden saçma 2000 $lık 4 sistem toplarım kurarım renderfarm ı kalan 2000 ide monitore yatırırım canavar olur
gereksiz vallaha. Direk gider gerçek araba alır hurda yapana dek onla oynarım daha heycanlı olur vallaha.
Adamlar 14.000 Dolara S.T Dupont Dolma Kalem alıyor 10.000 Dolar'a
bilgisayar onlara koymaz ancak gıdıklar....
quote:
Orjinalden alıntı: zafer3419
Adamlar 14.000 Dolara S.T Dupont Dolma Kalem alıyor 10.000 Dolar'a
bilgisayar onlara koymaz ancak gıdıklar....
Kasanın görünüşü Ferrariyi andırıyo harbi
ben bu paraya araba alırım yaw bu adamlar kafayı sıyırmış heralde
yuh yane 10000$ ım olsa benim zaten
ulan ne yaparım hiç düşünmedim haa
abi bu fiyata kdv dahil mi yoksa bu makinanın kdvsiyle bile 2 makina alınır. bu makinayı alcak enayi yok türkiye de işlemci dual core , dual gpu ama makina traş deymez arkadaşlar.
ne yane param olsa alırım enayımı olcam paramlar rezil olcam yane hahahah guzell alet tek kelime ile kasa sı yeter
quote:
Orjinalden alıntı: burky
ne yane param olsa alırım enayımı olcam paramlar rezil olcam yane hahahah guzell alet tek kelime ile kasa sı yeter
sende haklısın
SİZ BURDA TARTIŞA DURUN
PC TÜKENMİŞ ZATEN
evet stocklarda kalmadı o pc den bir tanede kendıme ayırttırdım ücreti odedım en geç 30 iş gunu ıcerısınde getiriceklerini soledıler kasa geldiğinde hemen test lere başlayacağım
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
evet stocklarda kalmadı o pc den bir tanede kendıme ayırttırdım ücreti odedım en geç 30 iş gunu ıcerısınde getiriceklerini soledıler kasa geldiğinde hemen test lere başlayacağım
gerçekmi şakamı?..şakaysa gerçekten komik...gerçekse nerde oturuosun?ben bi ara uğricam sana bir ay sonro fln......o kasayla resim çektircem
quote:
Orjinalden alıntı: snoopcess
quote:
gerçekmi şakamı?..şakaysa gerçekten komik...gerçekse nerde oturuosun?ben bi ara uğricam sana bir ay sonro fln......o kasayla resim çektircem
şakala la bende o para olsa verırmıyım o kadar o kasaya kendım toplarım daha ucuza gelır bu arada resim cektırıceksen benım mod lu kasa ilede cektırebılırsın
quote:
quote:
@snoopcess yok artık sende adam alcak deil ya şaka yapmış........inandınmı bi an yoksa......bende inanmak istedim ama.......
quote:
Orjinalden alıntı: All_Eyez_On_Me
quote:
quote:
@snoopcess yok artık sende adam alcak deil ya şaka yapmış........inandınmı bi an yoksa......bende inanmak istedim ama.......
walla inanmak geldi içimden bi an böle...dedim aradıım kişiyi buldum :P...nese ben kendimi photoshopta o kasanın yanına koyiyim...ama bilmemki heralde yakışmam fazla