Dell 10000$'lık Quad-SLI sistemini satışa sunmuş arkadaşlar, yakın zamanda evini arabasını satanlar bir baksınlar. Benim bildiğim Dell söz konusuysa
1- 1 ay sonra bunun fiyatı yarıya iner 2- 1 ay sonra parayı bugün peşin ödeyenlerin eline ancak geçer 3- 2 ay sonra 1 ay önce alanlar sistemi iade etmeye başlarlar
zaten 30 tane satacaklarmış, ortalama amerikalı zeka seviyesine göre o ülkede bunu alacak 30 kişi çıkar ama
quote:
Orijinalden alıntı: ufster
zaten 30 tane satacaklarmış, ortalama amerikalı zeka seviyesine göre o ülkede bunu alacak 30 kişi çıkar ama
Alıntıları Göster
Çok karizma duruyor ama
quote:
Orijinalden alıntı: ISalVatioNI
Çok karizma duruyor ama
Alıntıları Göster
4 adet 7900 ne için kullanılıcak acaba sistem manyak ama okadar para verilmez sisteme çabuk eskiyor nede olsa sürekli güncellemek ayrı ayrı sistemlerin tadına bakmak daha güzel olur kanatimce
quote:
Orijinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
4 adet 7900 ne için kullanılıcak acaba sistem manyak ama okadar para verilmez sisteme çabuk eskiyor nede olsa sürekli güncellemek ayrı ayrı sistemlerin tadına bakmak daha güzel olur kanatimce
Alıntıları Göster
yuhh artık yani bunlarda ne çıkarsamda çok büyük fiyat istesem mantığıyla yaklaşmaya başladılar iice
quote:
Orijinalden alıntı: bodyfx
yuhh artık yani bunlarda ne çıkarsamda çok büyük fiyat istesem mantığıyla yaklaşmaya başladılar iice
ekran kartları dışındada bir numarası yok ha ne dual işlemci var ne canyon monitor
quote:
Orijinalden alıntı: thedevilslieutenant
ekran kartları dışındada bir numarası yok ha ne dual işlemci var ne canyon monitor
Alıntıları Göster
ona o kadar para verceme internet kafe açar para basarım 2-3 ay sora kazancımla o bilgisayardan alırım anabilgisayar yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: BeiLan41
ona o kadar para verceme internet kafe açar para basarım 2-3 ay sora kazancımla o bilgisayardan alırım anabilgisayar yaparım
Alıntıları Göster
cebıtte görmüştüm baya güzel gibiydi.ama 10000$ a araba alırım ne pc si??
quote:
Orijinalden alıntı: Farabî
cebıtte görmüştüm baya güzel gibiydi.ama 10000$ a araba alırım ne pc si??
Alıntıları Göster
o paraya hem amd hem intel pc toplarım. üstüne xbox360 alırım keyfime bakarım
quote:
Orijinalden alıntı: Metality
o paraya hem amd hem intel pc toplarım. üstüne xbox360 alırım keyfime bakarım
Alıntıları Göster
O aleti nasıl soğutmuşlar, su soğutma yoksa kulak tıkacı veriyorlarmı ? Kaç watt çeker o alet ? Türkiyede enerji sıkıntısı var zaten hepten karanlıktamı kalıcaz.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant
Kardeş işlemcisi dual.
quote:
Orijinalden alıntı: MrRain
quote:
Kardeş işlemcisi dual.
Alıntıları Göster
sacma o kdr para veren enayıde bulurlar ama
quote:
Orijinalden alıntı: zepzepzep
Alıntıları Göster
Milyon dolarlarınız olsa almaz mısınız, evinize gelen kız arkadaşınıza göstermek için falan
quote:
Orijinalden alıntı: zepzepzep
Alıntıları Göster
Birde şu gözden bakın olaya. Film stüdyoları prodiksiyon ve özel efektler için bizim tahminimizin üstünde sistemler kullanıyorlar. Hatta yeni program ve sistem çıkartanlar bile var. (star wars'ın maya'ya yeni bir render programı çıkarttırması gibi) Belki bunu alanlarda onlar. Reprodüksiyon aşamasında alt seviyede kullanmak için alabilirler. O adamlara koyarmı 10.000 &.
quote:
Orijinalden alıntı: BeiLan41
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: welcome to hell
:) istersen ben sana verim o parayı bi ac bakalım kirası bakımı elektrik adsl zart zurt derken cebinde para kalacakmı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
quote:
:) istersen ben sana verim o parayı bi ac bakalım kirası bakımı elektrik adsl zart zurt derken cebinde para kalacakmı :)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Saydam
quote:
aramızda dertliler var
quote:
Orijinalden alıntı: Saydam
quote:
Alıntıları Göster
beyler yanlız 30 inc monitorde veriyolarmış kaçırmamak lazım
quote:
Alıntıları Göster
dual core yazıyo işlemcide sanırım cift cekirdek
quote: