Şimdi Ara

bu da yeni mi türedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ne oluyor ya hayırdır. kimisi konu açıyor baktı çığrığından çıkıyor. ......... şeklinde editliyor. kimisi başka bir konuda cevaplrını editliyor. Beyler minareyi çalan kılıfını yazdıklarınızın arkasında durun.

• insan ciddi bir soru sorup karşılıgında kendisiyle dalga geçilince ne yapsın açılan her konuda dalga geçiliyor birbirine dalıyor herkes
  • Konuya açan arkadaşa katılmakla birlikte birde soru soran arkadaş cevabı alınca
    tamam konu silinsin
    seklinde yazıoyr
    ne soruyosun ne sildiriyosun o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: isisis

insan ciddi bir soru sorup karşılıgında kendisiyle dalga geçilince ne yapsın açılan her konuda dalga geçiliyor birbirine dalıyor herkes

hocam olay o değil çoğu muhalfet, kin, işgüzarlık, kışkırtmak için konu açıyor ya da cevap yazıyor. Ondan sonra mıçtıkları moku temizlemek için editliylar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sidoma

quote:

insan ciddi bir soru sorup karşılıgında kendisiyle dalga geçilince ne yapsın açılan her konuda dalga geçiliyor birbirine dalıyor herkes

hocam olay o değil çoğu muhalfet, kin, işgüzarlık, kışkırtmak için konu açıyor ya da cevap yazıyor. Ondan sonra mıçtıkları moku temizlemek için editliylar

düzgün konuş biraz önceki konuyu baştan okumadıysan yorum yapma.. orada bir arkadaşa sinirlendim ama yanlış yere sinirlenmişim sonra o çocuktan özür diledim. kışkırtan sensin.. hükümet değnekçisi..
  • birader milleti önce ülkeden kovdun konu açtın şimdi başkasının konusua gelip hakaret ediyosun değnekçi meğnekçi diyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

quote:

Orjinalden alıntı: sidoma

quote:

düzgün konuş biraz önceki konuyu baştan okumadıysan yorum yapma.. orada bir arkadaşa sinirlendim ama yanlış yere sinirlenmişim sonra o çocuktan özür diledim. kışkırtan sensin.. hükümet değnekçisi..

Senin gibi ergenekon değnekçisi olacağıma hükümet değnekçisi olurum daha evladır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: günlük süt emmiş

birader milleti önce ülkeden kovdun konu açtın şimdi başkasının konusua gelip hakaret ediyosun değnekçi meğnekçi diyosun

biraz önceki konuda arkadaştan özür diledim konu kapandı.. ama bu arkadaş ben ne konu açsam içine .....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.