ne oluyor ya hayırdır. kimisi konu açıyor baktı iş çığrığından çıkıyor. ......... şeklinde editliyor. kimisi başka bir konuda cevaplrını editliyor. Beyler minareyi çalan kılıfını yazdıklarınızın arkasında durun.
insan ciddi bir soru sorup karşılıgında kendisiyle dalga geçilince ne yapsın açılan her konuda dalga geçiliyor birbirine dalıyor herkes
Konuya açan arkadaşa katılmakla birlikte birde soru soran arkadaş cevabı alınca tamam konu silinsin seklinde yazıoyr ne soruyosun ne sildiriyosun o zaman
quote:
Orjinalden alıntı: isisis
insan ciddi bir soru sorup karşılıgında kendisiyle dalga geçilince ne yapsın açılan her konuda dalga geçiliyor birbirine dalıyor herkes
hocam olay o değil çoğu muhalfet, kin, işgüzarlık, kışkırtmak için konu açıyor ya da cevap yazıyor. Ondan sonra mıçtıkları moku temizlemek için editliylar
quote:
Orjinalden alıntı: sidoma
quote:
hocam olay o değil çoğu muhalfet, kin, işgüzarlık, kışkırtmak için konu açıyor ya da cevap yazıyor. Ondan sonra mıçtıkları moku temizlemek için editliylar
düzgün konuş biraz önceki konuyu baştan okumadıysan yorum yapma.. orada bir arkadaşa sinirlendim ama yanlış yere sinirlenmişim sonra o çocuktan özür diledim. kışkırtan sensin.. hükümet değnekçisi..
birader milleti önce ülkeden kovdun konu açtın şimdi başkasının konusua gelip hakaret ediyosun değnekçi meğnekçi diyosun
quote:
Orjinalden alıntı: poseidon_19
quote:
Orjinalden alıntı: sidoma
quote:
düzgün konuş biraz önceki konuyu baştan okumadıysan yorum yapma.. orada bir arkadaşa sinirlendim ama yanlış yere sinirlenmişim sonra o çocuktan özür diledim. kışkırtan sensin.. hükümet değnekçisi..
Senin gibi ergenekon değnekçisi olacağıma hükümet değnekçisi olurum daha evladır.