Şimdi Ara

Bu deli fikir işe yarar mı?(grafik için 4850,fizik içn 860gt) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Bu deli fikir işe yarar mı?(grafik için 4850,fizik içn 860gt)

Bu da diğeri...

Konunun devamı için bu adrese bakabilirsiniz... Gerçi kendi de bir şeylerden şikayetçi ama daha tamamını okumadım metnin...

Resmi güncelledim bu arada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndryTR -- 9 Kasım 2008; 14:46:30 >

• bir tane gtx 260 212 al bitti gitti fizik mizik herseyi o yapsın bırak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

bir tane gtx 260 212 al bitti gitti fizik mizik herseyi o yapsın bırak

Eh orası öyle tabii. Güçlü bir nVidia aldıktan sonra geriye bir şey kalmıyor...
  • Bildiğim kadarıyla bunu yapmak mümkün fakat okuduğum kadarıyla bu iş anca Windows XP'de oluyor diye biliyorum. Vista için bayaa takla atmak gerekiyormuş diye duydum.. Ayrıca 8600 serisinin Physx desteklediğinden de emin değilim (Ayrıca eğer böyle bi durum varsa çok ekşicem.. Benimde eski ekran kartım oluyor kendisi ).

Öte yandan eğer maddi durumun el veriyorsa 2 adet PCI-Ex x16 slotu olan bir anakart almanı tavsiye ederim. Nvidia kartın bi ihtimal 1x slotta çalışmayabilir veya potansiyelinin altında performans verir diye düşünüyorum..
  • 8xxx serisinden 256 MB hafızaya sahip olan tüm modeller physX hızlandırması yapabiliyor.... Çünkü şuan ben kullanıyorum...:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_GayveR80

Hocam uzun aradan sonra kendi konumu hortlatıyorum 1-2 hafta önce kadar nvidia bir kartın sadece fizik hesaplarına ayrılabilecek şekilde kullanılabileceğini kesinleştirmiş. okduğum o haberde 99 dolara fizik falan yazıyordu 9600 alın onu sadece fizik hesapları için kulllanın gibisinden geçiyordu... e ne diyorsunuz bu yeni gelişmeyle(8600 ile olmasa bile belki 9600 ile bir ihtimali yok mudur sizce) Çünkü bu seferde şöyle birşey diyemez miyiz? şimdi 9600 sade fizik kartı olarak kullanılırsa sadece bir ageia işlemcili bir fizik kartı gibi grafikle kesinlikle alakası olmayacak birşekilde kullanılmayacakmı? o zaman bi çakışma olmayabilir belki sürücüler sorun yaşatır ama şu var o zaman ageia kartlı kişiler hiç ati kullanmasın o zaman çünkü şöyle ihtimal gleiyor artık pyhsx sürücüleri nvidia elinden çıktığı için nvidia anti ATI yaklaşımıyla performansa etki edecek şekilde driver yazabilirler( bu biraz komplo teorisi gibi oldu ama demeye çalıştığımı anladınız)

EEe son bilgiler ışığında ne düşünüyorsunuz yaza kadar böyle birşeyin ihtimali var mı?şuan masraflarım başka yönde olmak zorunda olduğu için bu fizik denemeleri yaza kalacak gibi..

İyi günler, Orhan...

Sli anakart gerekir o işlem için. Bence uğraş vermeden fiyatının ucuzlamasını bekleyip GTX 260 almak daha mantıklı. Yeterince iş hattı var kartın üzerinde.
    Bende fizik kartı da var ama pek bir faydasını göremedim UT ve Lost Planet haricinde.

• http://forum.donanimhaber.com/m_28619952/tm.htm başka bir arkadaşta yabancı siteye kaynak vermiş ve xp de yapma yöntemini yazmış, haydi hayırlısı...
  • ooo o zaman 4870 yanına bizm kuzendeki 512mblık 8500gt takarım akarım ortamlara

sanki pshyx çok önemli anasını satym boşverin yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

ooo o zaman 4870 yanına bizm kuzendeki 512mblık 8500gt takarım akarım ortamlara

oo alpello sen bu bolume ugrarmıydın..

2009 da 5870+nehalem ile donerim diodun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CONSTANTİNE_8905

quote:

Orjinalden alıntı: alpello

ooo o zaman 4870 yanına bizm kuzendeki 512mblık 8500gt takarım akarım ortamlara

oo alpello sen bu bolume ugrarmıydın..

2009 da 5870+nehalem ile donerim diodun..

o iş yattı ya össye hazırlanıyoruz güya ama pc duruyo halat vazgeçtim satmaktanda sene sonunda kazanırsam artık biyerleri 4870 alıcam ondan sonra pc eskirse konsola geçicem heralde..... (ama önce pcyi öldürmem lazım 5 sene falan )

• Haha söyleyeyim bir sene daha ertelersin, şahsen ben pcden vazgeçemedim şimdi haftaiçi denen öğrenci grubundanım :D Umarım başarırsın...
    geçen sene bende öss ye hazırlanıyordum ben hala hazırlanıyorum, pek bi fark olacak mı bilmiyorum:D güya yine çalışıyorum:D VE burası benim ati+nvidia konum öss için başka bir yer vardı sankiğ ;) ama geldiğiniz iyi oldu, şu konuyu kitletelim:D

İyi akşamlar Orhan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_GayveR80 -- 26 Aralık 2008; 0:21:35 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.