Bildirim
BU DENEMELER NASIL?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilgi sarmallarin hepsini siparis ettim bir onlara da bak istersen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilgi sarmaldan fizik ve mat çözmüştüm yine de teşekkürler
Denemeler iyi ama sınav ertelenecek dinlen daha sonra başlarsın -
Ara verirsem hamlaşırım diye endişeliyim o yüzden yeterli aralıklarla çözmeye devam etmeliyim diye düşünüyorum ama yine de teşekkürler öneriniz için
Kral sen bu lordemircan gerizekalisina takilma denemelere devam et surekli buralarda spekülasyon yapiyorlar ayrica bu çözdüğün bs denemeleri eski olanlar miydi yenileri cikti cozmedigin varsa yenilerinden alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ikisini almayı planlıyorum nasıldı hocam sorular -
Yayın denizi ayt fizik fark tekrar ettiren serisi yeni açıklamaya göre mi hocam üstüne yazmamışlar da? -
Up
Evet yeni
Üstünde yazıyor hocam 4 Nisan açıklamalarına göre yapıldı deneme diye. Yani güncel deneme Yayındenizi -
Sağolun hocam. Devam edilmeli tabiki. Güncellenmeden öncekileri çözmüştüm mat ve fizikte. Yeni basımlarda kalkmayan konuların eski sorularını değiştirmeden aynı şekilde sunmuşlar diye söyleniyordu o yüzden almadım hocam
Bs benim ayt matematikteki ilk aldığım denemeydi. Başlangıç için ideal. Orta seviyede denebilir hocam. Fiziğe gelecek olursak o da aynı şekilde orta düzey. Günlük hayat uygulamaları içeren soruları hoş. Bu da başlangıç için ideal ☺
teşekkürler hocam. peki ayt mat ve fende çözdüğünüz denemeleri kolaydan zora sıralayabilir misiniz -
Hocam ikişer tane çözdüm daha. Hocalara geldik ve bs çözdüm ikisinde de. Hg her iki branşta da daha zor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X