Şimdi Ara

Bu depresyon mu ? (Ciddi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Depreson değil farkındalık rahat ol. Depresyon insanların sandığı işte mutsuzsun moruk elinde kahve yağmuru seyretmek moruq gibi bişey değil.
  • amashe kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C6513A427 -- 24 Ocak 2021; 12:37:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin durumunun aynısındaydım diyebilirim. Ufak bir kaçamak yapabilmek için erasmusla yurtdışına geldim. Herkes heyecanla araştırma yaparken ben öyle haritaya bile bakmadan , ülkede neler var neler yok bunlara bile bakmadım geldim kendimi bu buhrandan biraz da olsa kurtarmak için. Sana şöyle diyeyim bu yaşıma kadar çoğunlukla yalnızdım , annem-babam ayrı , genelde kimseleri dinlemeyen bir insanımdır ne annemin ne de babamın tavsiyelerini dinledim şuana kadar kısacası ne kolay geldiyse yaptım. Şuan 20 yaşındayım çoğu kişi benim çoğu şeyimin var olduğunu söyler fakat ben hala mutsuzum. Arkadaşlarım vardı kendimden uzaklaştırdım , sevgilim vardı ayrıldım , motorum vardı gittim kaza yaptım. Burası benim için bir kaçamak yeriydi fakat buraya geldiğimden beri kaçmıyorum. Çünkü kendimi keşfediyorum. Meğerse yıllardır içimde bir yabancıyla yaşıyormuşum. Duygularımı red ediyormuşum , kendimi farklı bir şeye çeviriyormuşum. Hala daha ne istediğimi tam bilmiyorum fakat ne istediğimi bulmak için çabalıyorum. 3 yıl önce üniversiteyi bok gibi bir okulda okuduğum için içimden ulan artık her şey için çok geç dediğim vakti bile hatırlıyorum. Şuan pişman olduğum tek şey keşke şuan olduğum modu 3 yıl önce yakalayabilseydim. Buraya geldiğimden beri bıraktığım spora geri başladım. Belki de eğitim hayatım boyunca ilk defa ders çalışıyorum kendi emeklerimle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Düzenli olarak almanca çalışıyorum evet belki gıdım gıdım ilerliyorum fakat daha da iyi olacağından eminim. Bunları 3 yıl önce yapmış olsaydım muhtemelen Almancanın yanına bir dil daha koymuştum.

Bir kaç daha başarım var aslında belki büyük değil fakat benim hayatımda çok şeyi değiştirdi. Sıgarayı bıraktım tam 1-1,5 yıldır içmiyorum ve hayatım boyunca da içmeyeceğim. Deli gibi alkol alırdım artık onları da yapmıyorum. 4 ayın sonunda sadece 1 tane bira içmekle yetindim.

Yaşım 20 senle kendimi benzetiyorum açıkçası sana vereceğim tek tavsiye kendini dinle , kalıplardan kurtul ve kendin ol. Kendini dinle ve asla yapmak istediğin bir şeyi erteleme.

• Knk bu dkdan sonra olmaz tek çare suicide

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.