BI ARKADAŞIM 98 MODELMAZDA 323 FAMILIA ALDI 1 HAFTA ÖNCE FALAN BUGÜNDE ŞEREFLİ KOÇHİSARDA İŞİ VARMIŞ ALKOLLÜ POLİSE YAKALANDIĞI İÇİN EHLİYETİNE EL KOYMUŞLAR ARABAYI BEN KULLANDIM ARABANIN DEPOSU BOŞTU HATTA BENZİNLİĞE GELENE KADAR TEKLEDİ ARABA NEYSE 35 MİLYONLUK BENZİN ALDIK YOLA ÇIKTIK 120 İLE 140 ARALIĞINDA KULLANDIM ARABAYI KOÇHİSARA GELDİK ARKADAŞ İŞİNİ HALLETTİ AYNI BENZİNLE ANKARAYA DÖNDÜK BEN HAYRAN KALDIM ARABA 1500 CC 90 HP VE BOYUNDAN BUYUK PERFORMANSI VAR AÇIKÇASI ARABA LPG DEN NEREDEYSE AZ YAKIYOR Bİ KAÇ AY ÖNCE PALİO ALDIM VE SATTIM AZ YAKAR DİYE 1.2 FIRE ALDIM ARABA CANIMA OKUDU BENZİNİ SU GİBİ İÇİYORDU 98 ARABININ 35 MİLYONLA GİDİP GELDİĞİ YOLU BEN 100 MİLYONLA GİTTİM GELDİM AÇIKCASI APTALLIK YAPTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM PEJO VE PALİO ALMAKLA DAHA ÖNCE BÖYLE Bİ ARABANIN VARLIĞINDAN HABERİM OLSAYDI HİÇ DÜŞÜNMEDEN ALIRDIM ARABANIN TEK EKSİ YÖNÜ MOTOR SESİNİ OLDUĞU GİBİ İÇERİ ALIYOR ÇOK GÜRÜLTÜLÜ YALITIM NAMINA BİŞEY YOK VİTESLER KEMİKLİ GEÇİYOR ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR
Yanlışın var
quote:
Orijinalden alıntı: sayınabim
Yanlışın var
35 YTL am kaç KM_?
Sıralı LPG olmasın araçta_?
quote:
Orijinalden alıntı: lervolerto
35 YTL am kaç KM_?
Sıralı LPG olmasın araçta_?
Alıntıları Göster
Aynı arabadan benim kayınbiraderimde de var az yaktığı doğru ama senin dediğin kadar aman aman da az değil. Ayrıca uzun yola çıkma işkence gibi sesden arabanın içinde kimse kimseyle anlaşamıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: baranss
Aynı arabadan benim kayınbiraderimde de var az yaktığı doğru ama senin dediğin kadar aman aman da az değil. Ayrıca uzun yola çıkma işkence gibi sesden arabanın içinde kimse kimseyle anlaşamıyor.
Alıntıları Göster
arkadaşım yanlışın var. bende 2001 model palio 1,2 EL var hiç de değin gibi adamın canına okumuyor. Ben yakıt kullanımından gayet memnunum
quote:
Orijinalden alıntı: ozdemir_
arkadaşım yanlışın var. bende 2001 model palio 1,2 EL var hiç de değin gibi adamın canına okumuyor. Ben yakıt kullanımından gayet memnunum
Alıntıları Göster
KAÇ KM DE?.......... 35 YTL.....
quote:
Orijinalden alıntı: roverci
KAÇ KM DE?.......... 35 YTL.....
Alıntıları Göster
evet kaç km de 35 ytl dedükk
quote:
Orijinalden alıntı: slleey
evet kaç km de 35 ytl dedükk
Alıntıları Göster
150 km yapmıştır gidiş geliş. 35 ytl ilede yapsın yani.
quote:
Orijinalden alıntı: ricardozonta
150 km yapmıştır gidiş geliş. 35 ytl ilede yapsın yani.
Alıntıları Göster
arkdaşım abartı olmuş gibime geldi hemde 120-140..
bi araç 110 dan sonra diyelim 130 la giderken %25 daha fazla yakıt tüketir..
ben 306 ile 280 km uzun yolu 45-50 arası tamamlıyorum 100 ü geçmem.. genelde 45.. bence hiçte az yakmamışın.. hyr yani pug ları düzgün kullanırsan baya az yakıyorlar..
quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
arkdaşım abartı olmuş gibime geldi hemde 120-140..
bi araç 110 dan sonra diyelim 130 la giderken %25 daha fazla yakıt tüketir..
ben 306 ile 280 km uzun yolu 45-50 arası tamamlıyorum 100 ü geçmem.. genelde 45.. bence hiçte az yakmamışın.. hyr yani pug ları düzgün kullanırsan baya az yakıyorlar..
Alıntıları Göster
Ortaya laf atıp gitti. Kaç km olduğunu söyleseydin daha fazla yardımcı olabilirdik daha iyi yorum yapardık... Ama iyi diyorsan iyidir ne diyelim
quote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
Ortaya laf atıp gitti. Kaç km olduğunu söyleseydin daha fazla yardımcı olabilirdik daha iyi yorum yapardık... Ama iyi diyorsan iyidir ne diyelim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: captain_35
DOĞRU KONUŞ BİRYERE GİTTİĞİM YOK BURADAYIM
HERKEZE CAVABEN HER TÜRLÜ İSPATLAMAYA HAZIRIM BOŞ DEPOYA 35 YTL BENZİN ALACAM VE KOÇHİSARA GİDİP GELİCEM
@OZDEMİR
arkadaşım sen ya arabanı hiç kullanmıyorsun yada gaza tırnak ucunla basıyorsun elimde pug 206 vardı onu sattım arabasız kalmamak için az yakar düşüncesiyle 2004 palio 1.2 fire motor aldım yakıt ekonomisi açısından beni bitirdi hadi araba bakımsız kötü kullanlmış vs desem arabayı servis geçmişiyle beraber almıştım 20 gün kullanıp geri sattım şimdi temiz bi tane düşürebilirsem mazda almayı planlıyorum güzelde bi ses yalıtımı oh mis gibi araba lpgli gibi yakıyo maşallah
quote:
Orijinalden alıntı: anadolurock
quote:
HERKEZE CAVABEN HER TÜRLÜ İSPATLAMAYA HAZIRIM BOŞ DEPOYA 35 YTL BENZİN ALACAM VE KOÇHİSARA GİDİP GELİCEM
@OZDEMİR
arkadaşım sen ya arabanı hiç kullanmıyorsun yada gaza tırnak ucunla basıyorsun elimde pug 206 vardı onu sattım arabasız kalmamak için az yakar düşüncesiyle 2004 palio 1.2 fire motor aldım yakıt ekonomisi açısından beni bitirdi hadi araba bakımsız kötü kullanlmış vs desem arabayı servis geçmişiyle beraber almıştım 20 gün kullanıp geri sattım şimdi temiz bi tane düşürebilirsem mazda almayı planlıyorum güzelde bi ses yalıtımı oh mis gibi araba lpgli gibi yakıyo maşallah
Alıntıları Göster
ARKDAŞIM BEN 45 taş çatlasa 50 ytl ye 280 km yol yapıyorum 300 üde buluyo bazen sürekli gidip geldiğim yol.. 100-110 nu geçmem.. ama 280 km yani..
35 milyonla ş.koçhisar bence az değil.. çoook
bnm araç 306..
1600 cc 90 bg..
quote:
Orijinalden alıntı: anadolurock
quote:
@OZDEMİR
Alıntıları Göster
Sen onu bunu boşver de kaç km uol aldın 5 lira ile_? Onu söyle_?
km de kaç lira yaktın_? 100 km de kaç litre yaktın_?
Ayrıca palio dan sonra "ana "az yakıyo" gelmesin_?
quote:
Orjinalden alıntı: anadolurock
quote:
@OZDEMİR
quote:
Orijinalden alıntı: lervolerto
Sen onu bunu boşver de kaç km uol aldın 5 lira ile_? Onu söyle_?
km de kaç lira yaktın_? 100 km de kaç litre yaktın_?
Ayrıca palio dan sonra "ana "az yakıyo" gelmesin_?
quote:
Orjinalden alıntı: anadolurock
quote:
@OZDEMİR
Alıntıları Göster
anadolurock;
O bir şakaydı ama bence sen konuşmalarına dikkat et. Ortamı germe...
Nereye gideceğin ve nereden gideceğin beni ilgilendirmiyor. Sen buraya kaç paralık benzin mazot lpg herneyse ne kadar yol yaptığını yaz. Ben nereden bileyim koçhisar moçhisar. Sen buraya km yazacaksın ve fiyat yazacaksın...
quote:
Orijinalden alıntı: Yarbay
anadolurock;
O bir şakaydı ama bence sen konuşmalarına dikkat et. Ortamı germe...
Nereye gideceğin ve nereden gideceğin beni ilgilendirmiyor. Sen buraya kaç paralık benzin mazot lpg herneyse ne kadar yol yaptığını yaz. Ben nereden bileyim koçhisar moçhisar. Sen buraya km yazacaksın ve fiyat yazacaksın...
Alıntıları Göster
İlçemiz Ankara'ya 145, Konya'ya 210 Aksaray'a 80, Kırşehir'e 120 Km uzaklıktadır. Yüzölçümü 1591 Km2 dir. ......