Şimdi Ara

Bu Devirde İkinci El Araba Alınmaz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-grande-punto-1.3-mj-90-hp-dynamic-dusuk-km-305720570/detay

senin aradıgın araç punto birader, 22 yaşındayım bende punto sahibiyim.
    Genç işi, performans güzel.
    Az yakıyor, parça ucuz.
    Sportif kasa.
    Daha ne olsun.

Özellikle bu aracı tavsiye ederim.
    Fun paket.
    Sportif jantlar vs.
    çok iyi duruyor.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bayandan-2009-dizel-servis-bakimli-super-grande-punto-327502945/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 10 Ağustos 2016; 10:33:47 >

• Bişey anlatıyım fikir versin
    Geçen Kuaförde oturuyorum
    Traş olurken bir adam geldi
    Kuaförü tanıyor
    Ilk muhabbetleri benim arabayı biyere yaslamam lazım sende tamirlik iş varsa tutanak tutalım arabaları yaptırırız
    Ikinci muhabbet geçen bir Clio alıcam araca baktırdım pazarlık ettim ama almadım araç 151.000 de muayeneye girmiş ben o arabayı en fazla o km ye düşürebilirim ne işime yarar öyle araba diyor
    Bunlar varken Günahsız vatandaş ne ucuz kasko yapabilir ne de ikinci elde sağlam araba alır
    Satarken zarar evet fiyatı yüksek evet ama en azından dolandırılmıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41 bine en bos panda var bayida sifir benzinli diye almadik ama sifir kaza tok cizik yok kapiya koysan gene cizilecek garajin yokaa egeada alsan anasini agalatacaklar 70 bin tl oda 2 ci elde ucuz degil fiat 500 alacaktim 2012 si 45 50 bin bayida zaten sifiri 51 bin tl pop versiyonu allah akil fikir versin bu millete suan stlio bakiyorum

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Kagit gibi bir yerr vurma göcüyor

• 30 bine kadar az yakan araba diyorsan punto derim.
  • Az yaksın çok gitsin ucuz masrafsız olsun diyorsan 1.4hdi 208 bakabilirsiniz 2.5 yıl kullandım 2 hafta önce 35e sattım hatasizdi aracım piyasası yavaştır ancak düzgün kullanımda 75 bin km sorun çıkarmadı. Ama 2010 modelden düşük ve fazla km yapmış dizel tavsiye etmem sanayiye abone yapar.

• Tanıdık olmadıktan sonra ikinci el alınmaz. Bu saatten sonra ikinci el araba almak kumar oynamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lova

30 bin TL'ye kadar az yakacak biraz da genç işi olacak bir araç bakıyordum. Bir tane istediğim tarzda adam akıllı araba yok. Bu devirde ikinci el araç almak için zengin olman lazım hakkaten. Ne kadar araç baktıysam hep en az 3-4 milyar masrafı çıkıyor. Her tarafında çizik araçların, motorları hırpalanmış, en az 100 bin km belki 150 bin km.
    En son böyle olmayacak deyip sıfır araçlara baktım. Fiat bayisinde Egea dizel sordum en az 70 küsür. Sonra Fiorino da sorayım dedim gelmişken, en üst pakedine 48 bin 500 TL fiyat verdiler.
    Fiesta sorayım dedim ona da titanyum manuel dizeline 62 bin TL fiyat verdiler.
    Hyundai i20 dizel style cam tavana da 58 bin TL fiyat aldım. Bir miktar kredi çekerek alayım diyorum ama kafam karışık. Kredi yükü altına girmek de mantıklı gelmiyor. Kredi yükü altına girmişken bir de mantıklı bir araç bakmak istiyorum ki uzun süre sürebileyim. Hem sıfır hem ikinci el önerileriniz varsa gerçekten alabilirim. Şu an kafam çok karışık olduğu için kim ne derse değerlendirebilirim yani

3 4bin hasar kaydı demek azcık çizilmiş demek.10.000 rl ye kadar çoğu hasar kaydında airbagler patlamıyor bile.yetkili servislerde orjinal parça ile değişim olduğu için fiyatlar inanılmaz pahalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Kagit gibi bir yerr vurma göcüyor

Birşey anlamadım.Türkçe yazarsan daha iyi anlaşabiliriz
  • ikinci el satışını savunanların ağzına kürekle vurasım geliyor,bayi sizden ucuza satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Tanıdık olmadıktan sonra ikinci el alınmaz. Bu saatten sonra ikinci el araba almak kumar oynamak.

tabi canım,gitsinler vag plazalarına,girsinler sıraya,30 40 binlik arabaya 85 90 bin tl versinler,kumar oynamasınlar
    Ondan sonra vatan millet sakarya katil devlet soydu bizi devlet.
    Söyledim yine söylüyorum,pkk dan daha tehlikelisiniz bu memleket için.
    Serviste bakımı yaptırılmış ne olduğu belli araba alınır.Sizin gibi kupon araba müşterisi fanboylara ikinci el yok,ne alacağını bilen adama var.

Ya boş konuşma Allah aşkına ya. Musallat oldun gitmiyorsun da. İkinci el almayan adamın diğer tek seçeneği VW alıp 2 ay sıra beklemek mi? İkinci el bulamayan veya istemeyen adama da fanboy dedin tam oldu. Güya kendine arka çıkacak bir tane daha Vag düşmanı adam arıyorsun. Hayır konuyu dönüp dolaştırıp VW'ye nasıl getirdin ona da şaşırıyorum. Hatta komuyu PKK'ya getirmeyi bile başarmışsın. Gerçekten tebrik etmek lazım aslında. Bu kadar boş konuşmak bir başarı, herkes yapamaz.

• genelleme yapma kardeş,2.el durumu el vermeyen insanlar için gerekli birşey zaten.Varsa paran gidip 0 alıcaksın elbet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoruna gitmesin adamim,hadi bakalim doogru plazaya.kupon arabalarda damping varmis.madem vagci arkadasimiz sana spor gelmedi genc isi bir focus al kendine iki cakar lamba bir de sahin cant teybe iki muzik satarken, zarar etmez.birak araba yok mok diye burayi trollemeyi artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 9 Ağustos 2016; 17:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

genelleme yapma kardeş,2.el durumu el vermeyen insanlar için gerekli birşey zaten.Varsa paran gidip 0 alıcaksın elbet.

Yav butun derdi kupon araba 0araba kavramini millete savunmak,spor genc isi diyor mondeo beğenmiyor egeadan bahsediyor

• Bu devirde sıfır araba hiç alınmaz, kutu gibi arabaya fındık motor takmışlar, neymiş turboymus da az yakiyormus,55k fiyat çekiyorlar, millet kosarak aliyor. Parasını akıllı harcayana , binici adama ikinci elde araç çok. Zaman ayiracaksin, hem internetten arastiracaksin hem cok arac dolasacaksin. Iki arac gormeye gidip istedigini bulamayan hemen yapistiryor ikinci el ölmüş diye. Daha çok arayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 9 Ağustos 2016; 17:26:59 >
  • Usta aynı dertten muzdaripim , 32.000 tl param var dizel hatcback araç bakıyorum ve lanet olsunki temiz ve 100.000 km altında araç bulamadım. kafamdaki araçlar opel corsa , fiat punto-bravo , seat ıbıza - ford fiesta bu tarz arabalar bakıyorum...
    km yi 60.000kmde araç buluyorum araç kazalı 10.000 tl hasar kaydı adam diyor yok sigorta şişirdi fiyatı kaza önemli bi kaza değil aracın yürüründe sıkıntı yok ihtiyaçtan satıyorum falan araç karşında güzel duruyor tam istediğin araba ama güvenemiyosun bi sıkıntı çıkartırmı başıma diye içine sinmiyo alamıyosun. bugünde bulmuşum bi tane 2008 model corsa 1.3 enjoy çamurlukta 1.5 parça boya dışında problemi yok hasar kayıtsız 142.000 de adamla konuşuyosun bütün bakımlarını günü gelmden eksiksiz yaptırdım en kaliteli malzemeyi yağı kullandım ihtiyaçtan satıyorum diyo güvenemiyosun yine aklında aynı soru 140.000 de dizel araç bana sorun çıkartırmı kalıyosun 2 arada bi derede napıcam bilmiyorum ilk aracımı alıcam diye nası bi heycan vardı 1 ay önce bu işe girişirken şimdi dertsiz başıma dert gibi geliyo ama arabasızda olmaz artık nabıcam bilmiyorum bi şansıma denicem bakalım nolucak

• quote:

Orijinalden alıntı: frknaltn123

Usta aynı dertten muzdaripim , 32.000 tl param var dizel hatcback araç bakıyorum ve lanet olsunki temiz ve 100.000 km altında araç bulamadım. kafamdaki araçlar opel corsa , fiat punto-bravo , seat ıbıza - ford fiesta bu tarz arabalar bakıyorum...
    km yi 60.000kmde araç buluyorum araç kazalı 10.000 tl hasar kaydı adam diyor yok sigorta şişirdi fiyatı kaza önemli bi kaza değil aracın yürüründe sıkıntı yok ihtiyaçtan satıyorum falan araç karşında güzel duruyor tam istediğin araba ama güvenemiyosun bi sıkıntı çıkartırmı başıma diye içine sinmiyo alamıyosun. bugünde bulmuşum bi tane 2008 model corsa 1.3 enjoy çamurlukta 1.5 parça boya dışında problemi yok hasar kayıtsız 142.000 de adamla konuşuyosun bütün bakımlarını günü gelmden eksiksiz yaptırdım en kaliteli malzemeyi yağı kullandım ihtiyaçtan satıyorum diyo güvenemiyosun yine aklında aynı soru 140.000 de dizel araç bana sorun çıkartırmı kalıyosun 2 arada bi derede napıcam bilmiyorum ilk aracımı alıcam diye nası bi heycan vardı 1 ay önce bu işe girişirken şimdi dertsiz başıma dert gibi geliyo ama arabasızda olmaz artık nabıcam bilmiyorum bi şansıma denicem bakalım nolucak

Birebir aynı şeyleri yaşıyoruz işte. Şu işe girişmeyen anlamaz bu derdi. Tamam ikinci el bulursun bulmasına da sabır lazım, büyük bir şevk lazım. 1-2 ay sabredip, çok uğraşmak çok dolaşmak lazım. E aynı zamanda çalışıp bir de bu işle uğraşmak çok zor iş. Yine beklicem bi bakalım. Eğer karşıma çıkarsa düzgün birşey alırım. Yok çıkmazsa sıfır alıcam heralde.

• quote:

opel corsa , fiat punto-bravo , seat ıbıza - ford fiesta bu tarz arabalar bakıyorum...

baktığın arabalardan bravo dışında hepsi kupon tanımına uyuyor.Bravonun da düşük km lisini bulman zor.Bu yukardaki gibi kuponculuğu bırak,araba bulursun.Citroen c3 ve c4 leri kovalayabilirsin mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

opel corsa , fiat punto-bravo , seat ıbıza - ford fiesta bu tarz arabalar bakıyorum...

baktığın arabalardan bravo dışında hepsi kupon tanımına uyuyor.Bravonun da düşük km lisini bulman zor.Bu yukardaki gibi kuponculuğu bırak,araba bulursun.Citroen c3 ve c4 leri kovalayabilirsin mesela.

hocam ben işin ticaretinde değilim çokta ama 2-3 sene sonra param olunca model yükseltmek istediğimde de bi ederi olsun istiyorum.

araç olarak ta hepsine bakıyorum yukarıda yazdıklarım hariç c3, c4 , kia ceed-rio , skoda fabia ,mazda3 ,dacia sandero ,focus , i20

bu tarz araçlar istiyorum 32.000 tlye ama alıncada sanayiye abone olmakta istemiyorum açıkçası

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.