Şimdi Ara

Bu Devirde İkinci El Araba Alınmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
0
Favori
3.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ha bir de galerici esnafi kafasiyla arac bakmayanlara tabi.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fort-mondeo-otomotik-vites-orjinal-168000-km-327644142/detay
    Bulmam iki dakikami aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Hadi ya ben bayide göremeyince hiç aklıma gelmedi öyle birşey olduğu. Bir bakayım ona da teşekkürler.

• en kelek arabanın sıfırının 50 binlerden başladığı yerde 30 bin liraya 100 bin km üstü araba beğenmeyen birinin açtığı gereksiz bir konu daha

asıl bu devirde 2. el araba alınır, hatta sizin gibiler sayesinde uyguna bile alınıyor, direk 100 bin km üstü aratıyorum ilanları mesela, motor iyice haşat olmadıysa ufak tefek işlemlerle uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen birşey, önemli olan aracın içi, döşemeleri torpidosu direksiyonu tabanı vs, kaporta bile mühim değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Arac var,tabi arayana.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fort-mondeo-otomotik-vites-orjinal-168000-km-327644142/detay

Bu aile arabası ya, bana pek gitmez. 24 yaşındayım tek başıma kullanıcam, yakın zamanda evlilik belki olur tabi ama çoluk çocuk falan daha çok var yani Ayrıca yine dediğim gibi farklı şehire gitmeyi pek istemiyorum, usta falan tanımam etmem. Güvenemiyorum pek ki hele İstanbul gibi beni oldukça korkutan bir şehir bilemiyorum yani pek Anadolu yakası neyse de Avrupaya geçince böyle kendimi sanki mahşer yerinde bulmuş gibi oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Hadi ya ben bayide göremeyince hiç aklıma gelmedi öyle birşey olduğu. Bir bakayım ona da teşekkürler.

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bu Devirde İkinci El Araba Alınmaz

• O mondeoyu bir kere kullan alacagin kici kirik b segmentinden on kat daha,spor olduğunu gorursun.ben bu isin sonunun esnaflikla bitecegini simdiden görüyorum da dakika içinde bir ilan daha vericem
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otomatik-ve-dizel-arayanlara-sahibinden-c4-fiyat-dustuuuu-324580553/detay

• quote:

O mondeoyu bir kere kullan alacagin kici kirik b segmentinden on kat daha,spor olduğunu gorursun.ben bu isin sonunun esnaflikla bitecegini simdiden görüyorum da dakika içinde bir ilan daha vericem
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-otomatik-ve-dizel-arayanlara-sahibinden-c4-fiyat-dustuuuu-324580553/detay

Ohoo sen de ne yaptın. 200 bine dayanmış, döşemeleri falan ne halde, onu geçtim bir de taa Adana'da. Sen boşver en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

en kelek arabanın sıfırının 50 binlerden başladığı yerde 30 bin liraya 100 bin km üstü araba beğenmeyen birinin açtığı gereksiz bir konu daha

asıl bu devirde 2. el araba alınır, hatta sizin gibiler sayesinde uyguna bile alınıyor, direk 100 bin km üstü aratıyorum ilanları mesela, motor iyice haşat olmadıysa ufak tefek işlemlerle uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilen birşey, önemli olan aracın içi, döşemeleri torpidosu direksiyonu tabanı vs, kaporta bile mühim değil

Gereksizse cevap vermezsin bir, ikincisi beğenmeyen değil; Çok basit. Kesinlikle sorun çıkarmayacak bir araba bakıyorum. Daha önce de ikinci ellerde hep bu sorunları yaşadım, bilmediğim şey değil yani. O yüzden sorunsuz bir araç için de öncelikle sabırlı olup en az 1-2 ay aramak lazım, ikincisi uğraşmaya da erinmemek lazım. Yani bakacaksın, başka şehirdeyse oraya gideceksin. Çoğu gittiğin araba hoşuna gitmeyecek eli boş geri döneceksin. Bunları göze alabilmek lazım.

• O zaman konu acipta ikinci el araba alinmaz demicen
    50 binde
    Esnaf markasi
    Rahat itelenebilen
    Cincik gibi
    Dizel otomotik
    Araba,istiyom 30binim var dicen.
    Millet de sana,ona gore muamele edecek.
    Arabanin krali var da,senin derdin belli.
    Konuyu da kural disi olarak,doğrudan yönetime iletelim,trollemenin alemi yok

• quote:

O zaman konu acipta ikinci el araba alinmaz demicen
    50 binde
    Esnaf markasi
    Rahat itelenebilen
    Cincik gibi
    Dizel otomotik
    Araba,istiyom 30binim var dicen.
    Millet de sana,ona gore muamele edecek.
    Arabanin krali var da,senin derdin belli.
    Konuyu da kural disi olarak,doğrudan yönetime iletelim,trollemenin alemi yok

Manyak mısın nesin İki tane saçma sapan ilan gösterdin, ben de beğenmeyince konunun boş olduğuna mı karar verdin? Seni niye muhattap aldıysam ben...

• Masarfsiz araba veriyoruz ama millette gercekten masrafli yorgun her an sorun cikarmaya hazir araclarla kiyaslayip ona gore fiat veriyorlar..
    Aracim temiz ...
    Kendim cok fazla titizim bi tarafim sanayici oldugundan..
    Aracima neredeyse 10 bin tl para harcadim bunlarin icinde birtek mecbur olan baski balata idi..
    Diger harcadiklarimin cogu keyfi yapildi...
    Ilk aldigimda yaptirmistim..
    1 senedir 30 bin km yol yaptim daha tik demedi...
    Yapilanlari yazsam harbi hastaymissin ne gerek var bu kadar para harcamaya dersin..

• Sandero stepwaylere bak hocam 2. el 1.5 dci az yakar üzmez hemde renault ile birebir olduğu için reno ustası her yerde bulursun parcası ucuz kolay kolay sıkıntıda çıkarmaz. Tipide genç işi.
  • Alınılacak tek araba SEAT İBİZA

• Sacma sapan,diyor hala ya,30bine temiz dizel otomatik esnaf arabasi yok diye araba yok ikinci el alinmaz muhabbeti ceken,sensin bosa,milleti yoruyorsun burda.
    Başlığı degistirip esnaf arabasi bakiyorum demen yeterli

• Hocam 2. El araba almak çok riskli. Namuslu satıcıya denk gelmek de zor. Ama hemen pes etmeyin. Gerçekten dürüst insanlar da var bu ülkede. Ben sayısız üç kagitcinin carik çürük arabalarına ekspertiz ücreti kaptırdıktan sonra bir tane 10 yaşında a3 bulmustum, Allah razı olsun sifir gibiydi. Bir arkadaşa 7 yaşında polo aldık geçen sene, o da maşallah saat gibi. Kendinizi zora sokmadan sifir alabiliyorsaniz alın tabi..Ama ikinci elde de temiz arabalar bulunur.biraz sabir lazım.

• Size denk gelmemiş demek ki. Ben pek zorlanmiyorum ikinci elde. Ufak tefek çizik ve hasarı kafaya takmayinca temiz araba bulmak çok da zor değil. Tabi ben biraz cins arabalarla ilgileniyorum, isim daha da kolay oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Size denk gelmemiş demek ki. Ben pek zorlanmiyorum ikinci elde. Ufak tefek çizik ve hasarı kafaya takmayinca temiz araba bulmak çok da zor değil. Tabi ben biraz cins arabalarla ilgileniyorum, isim daha da kolay oluyor.

Hocam araba kalmamış diyenlerin alayı civic golf focus gibi kupon arabaların müşterisi.Bunların derdi araba maraba almak değil ticaret yapmak.Alacak kupon arabayı,işi bitince de yüksek fiyattan iteleyip başka kupon arabaya geçecek.Mondeo gösteriyorum sportif değil diyor,c4 gösteriyorum km si yüksek diyor.186binde pert kayıtsız golf molf bulsa var ya sabahında gider alır
  • 2. elde krediyle 50 küsür rakamlara çıkabilirim diyorsan 2012 2013 kasa civic, jetta, 508 gibi modeller önerimdir.

Aynı bütçeyle sfır dediğin zaman seçenekler kısıtlı. Örneğin geçen hafta sonu istanbu'dan astra fiyatı aldım 56 Bin TL manuel benzin. Ciddi pazarlıkla 54.500 - 55.000 alınabilri fakat bu araç yakıyor. Tüp takıcam desen garanti gidiyor vs vs problemleri var kendine göre..

Ama yok ben 2. elde krediye girmek istemiyorum diyorsan bütçenin üzerine 3-5 bişeyler daha eklemeye çalışarak leon, astra, 2006 - 7 kasa jetta veya yine 2006 - 8 kasa avensislere bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviay67 -- 12 Ağustos 2016; 11:05:07 >
  • Git elindeki paranin yettigi sifir arac al. Kafan rahat etsin. Bizim milletten iki el mal alinmaz. 30 binin varsa 20 de kredi cek fiorino al. Gayet de kullanilir. Zaten sehir icinde kullanacaksan gayet de yeter.

• quote:

Arac var,tabi arayana.

Bu fiyata güzel bir seçim bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.