Şimdi Ara

Bu devirde PS3'e niyetlenirsem_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2015'in yaz aylarına girmek üzere olduğumuz şu günlerde; 11 Kasım 2006 tarihinde (google verilerine göre), animeleriyle ünlü Japon kardeşlerimizin çıkarmış olduğu caanım oyun konsolu PLAYSTATION 3 alma niyetine girmiş bulunuyorum. Aslında bakarsanız PS4'e niyetlenmiştim ama benim gibi PS3 oyunlarını henüz oynamamış bi kardeşinizin olaya PS3 ile başlaması gerektiğini düşündüm.

PS3'ün 2006'dan beri birikmiş birsürü oyunu olduğunu ve bunların artık çoğunun çok ucuza bulunabileceğini düşünürsek daha ağır basıyor. Tabi diğer tarafta da gelebilecek yeni oyunları ile ve muhteşem grafikleri ile PS4 duruyor. Tabi ben ilk PS'ımı alacağım için konunun cahili olarak geniş kapsamlı cevaplarınızı bekliyorum.

Sorum şu : 2015'de benim gibi bi adam PS3'mü, PS4 mü almalıdır.

Not : Wi-Fi kalitesi, online oynanan oyunların eskimiş olup olmaması konusu benim için önemlidir. Orjinal alacağım için orjinal oyunların bulunabiliritesi de önemli. Her tür oyuna açığım, yalnız PES ile net üzerinden takılma planlarım da var.

ÖNEMLİ NOT : Kusura bakmayın konu açmam için oyun türlerinden birini seçmem gerekiyormuş. Bu konuyu açabileceğim yere siz aktarabilirseniz sevinirim.

• Hocam ps4 alin kafaniz rahat etsin sony ps3e destegini yakinda ceker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanov -- 21 Mayıs 2015; 12:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 te offline takılacaksan bir sn düşünme al. Hiç oyunlarını oynamadım diyorsun. Ama online ağırlıklı oynayacaksan üzülürsün. Ölü yatırım olur.

• Onlineda tatmin etmez

• Bence Ps4 almalısın, Ps3'de bulunan bazı güzel oyunlar remastared olarak geliyor zaten PS4'e.
    PS3 sarmayabilir.

Syg.
  • The Last of us geldi gow 3 geliyor unchaerted ın 3 oyunun birden gelecegi konuşuluyor bence de ps4 al çogu oyun Remastered olarak geliyor zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun PS3 için zevk vermeyecek diyorsanız başka çare kalmıyor sanırım. Hem bu remastered olayı ile de fazla bişey kaçırmayacağız anlaşılan.

Peki PS4'te fat-slim, pal-ntsc, ...vb farklılıklar var mıdır_? Varsa tercihiniz net olarak nedir_?
  • Konuyu "diğer" bölümüne taşıdım, ayrıca forumda bu tarz konular mevcut. Onlara da bir göz atmanızı tavsiye ediyorum. Şahsi fikrim ise şu saatten sonra PS3 almamanızdan yanadır.
  • Bende Eylül 2014 de PS4 aldım. Ama geçen hafta sattım. Çünkü kullanmıyordum oyun yoktu. Yani yoktu derken pahalıydı. Her ay bir tane zor alıyordum. Spot falan onların fiyatıda uçuk durumda. Kardeşlik yapmazdım. Ya US Psn den alırdım yada kutulu. Neyse 1 oyun alıyordum. Bir süre oyalıyor ama sonra yenisini almak istiyorum. Çok zorlanıyorum. O yüzden sırf oyunları için 2. El temiz bir tane bulursam alıcam PS3 ü. Artık oyunlarıda ucuz. Geçen D&R da 9.90 olmuştu PS3 oyunları. Sadece Single oynayacağım tabi. Online için almıyorum

• Oynamadım diye PS3 ile başlama mantığı çok gereksiz. Sonuçta PS bir oyun değil, bunların serileri de yok ki konuya hakim olasın. PS3'e çıkan oyunlar PS4'de de çıkıyor ama PS4'ün tadından yenmiyor. Kısacası PS4 al rahat et. İki masrafa girme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smile75 -- 21 Mayıs 2015; 17:25:47 >
  • Gücün varsa ps4 al derim ama kimse ps3 alma diyemez sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.