Şimdi Ara

Bu Digitürke Bir Çare Bulunsun!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye de kendi ligimizin maçlarını bile izleyemiyoruz. Ama diğer ülkelerde böle değil hemde takımlarına da maddi yardımda bulunuyorlar ve şifreli kanllardan fazla para ile....

Bu sorun büyüdükçe büyüyo ama olmaz böle yapılması gereken çok basit ya şifresiz kanal yapıcaklar digitürkü yada şifresiz bir kanalın maçları satın alması gerekio...

Sizce yapılacak başka bir çözüm yolu varmı?

• Net üzerinde bir şekilde izlemenin yolu warmı warsa pm pls
  • ortada çok büyük paralar var herkez bu işten kazanıyor altın yumurtlayan tavuğun kafasını kesmezler
  • Alex'i, Bobo'yu veya Lincon'u almak
    bu yayin hakki paralariyla mumkun oluyor..

Hem iyi transfer isteyip, hem de bedava mac seyretmeyi talep etmek olmaz..
  • Mualesef hemen hemen tüm dünyada durum aynı futbolda.Düdük -para ilişkisi fakat düdük hergeçen gün pahalanıyor ülkemizde..
  • Peki diğer ülkelerde nie böle deil hemde onlardaki yıldızlar bizimkilerden 10 kat pahalı!!!
  • sopcast yada tvu player da macları izleyebilirsiniz :) Ben 1kac kez izledim.

Evde digiturk var ama illegalin tadı başka oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

sopcast yada tvu player da macları izleyebilirsiniz :) Ben 1kac kez izledim.

Evde digiturk var ama illegalin tadı başka oluyor

Bedava sirke-bal ilişkisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spartacus_SS

Peki diğer ülkelerde nie böle deil hemde onlardaki yıldızlar bizimkilerden 10 kat pahalı!!!

Nerden çıkardın diger ulkelerde oyle olmadigini ? Artik hiç bir yerde beleş maç yok. O dedigin pahali yıldızlarin oldugu ulkelerin hepsinde maçlar ya uyelikli platformlardan veriliyor ya da pay per view sistemi ( izle ve öde ) uygulanıyor . Haa sen NTV, FOXTV falanda ingilitere,almanya liglerini burada izliyorsun diye bu maclarin ulkelerinde bedava yayınlandıklarını sanma. NTV, FOX tv bu yuzden uydudan bu maçları yayınlarken şifre koyuyor. Yay,inci kuruluş ile aralarindaki anlaşma nedenyile diger ulkelerdekiler ucretsiz izliyemesin diye.
  • bunlar iyi günler
  • kart paylaşım alıcaksın arkadas. inpax x5100 + adsl modem + aylık sabıt adsl ucretı 29 ytl + kart paylasım veren arkadasa bir mıktar para verıceksın 50 ytl yıllık falan olay bu ne dert edıyorsun.

inpax 200 ytl
    adsl modem 25 ytl
    1 yıllık server 50 ytl
    1 anten w3 + kablo + kurulum: 50 ytl

artı her ay sabıt adsl ucretın var. 29 ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.